Silná čárka na testu moc brzy. Co myslíte?

frauhofman
3. pro 2022

Zdravím! Začala jsem teď uprostřed cyklu (13DC) slabě špinit/krvácet, udělala jsem si těhotenské testy (15, 16 a 17 DC) a čárky byly opravdu silné (viz první foto). Přišlo mi to tedy dost podezřelé, že by to bylo vidět tak brzy, do toho se to krvácení stupňovalo a bylo mi blbě (ale nemůžu říct, že by ze mě tekla krev, jen jsem ji měla vždycky na WC po utření), tak jsem volala doktorce a ta mě poslala na krev. Výsledky krve z 16DC jsou HCG 68, takže mě poslala za tři dny znova na krev a budu si volat v pondělí na výsledky, jestli to vzrostlo nebo kleslo. Samozřejmě jsem nervózní jako prase, testuju každý den a ta čárka už nedosahuje takové síly jako při prvních testování, což mě děsí. Samozřejmě přemýšlím nad tím, jestli to může být potrat. Co myslíte?

frauhofman
autor
3. pro 2022

Jinak mě celou dobu lehce pobolívá v podbřišku, ale ani bych to nenazvala bolestí, spíš takové tlaky. Jsem hodně unavená a chodím spát brzo, jídla se do mě moc nevejde, ale to může být z nervů.

lencaa11
3. pro 2022

@frauhofman řekla bych že to je biochemické jak test slábne tak to vypadá že to odejte s Ms a jinak podle kalendáře se nedá řídit není spolehliví

frauhofman
autor
3. pro 2022

@lencaa11 Děkuju za odpověď, moc jsi mě teda nepotěšila 😥. Já ten kalendář přikládala kvůli tomu, abych ukázala, jak moc brzy po menstruaci jsem měla silnou čárku, to je prostě divný a nejde mi to do hlavy 🤔.

elwe
3. pro 2022

@frauhofman bohužel jestli čárky slábnou, tak to moc nadějně nevypadá. A HCG je nejspíš pozitivní buď proto, že jsi měla v tomto cyklu brzy ovulaci (může to způsobit třeba covid), nebo spíš jsi otěhotněla už předchozí cyklus a těhotenství se neudrželo. Pokud jsi měla normální menstruaci, tak zřejmě odešlo s ní, ale HCG se ještě může nějakou dobu držet.

frauhofman
autor
3. pro 2022

@elwe Děkuju, to mě taky napadlo, ale menstruaci jsem měla úplně normální (ne silnou, ne výrazněji bolestivou) a jasně ohraničenou, pak osm dní klid a pak začalo slabé krvácení/špinění a bolesti v podbřišku, jako když se blíží nová menstruace. Moje kamarádka gynekoložka říkala, že si myslí, že kdyby šlo o potrat z předchozího cyklu, tak to krvácení je delší a bez toho přerušení. Její teorie je, že ty bolesti byly ovulační bolesti a krvácení zahnízdění. Záhadou ale je ta silná čárka, respektive ty silné čárky..

lencaa11
3. pro 2022

@frauhofman kdyby to bylo uhnizdeni a následně tehotestvi tak by TT byl silný ne že by slábnout někdy žena nemusí krvácet hodně tělo mohlo mít pocit že bude těhotenství ale pak to nevyšlo každopádně uvidíte podle HCG jake bude ....

lencaa11
3. pro 2022

@frauhofman ještě bych vyzkoušela jiný typ testu teď o vykendu

frauhofman
autor
5. pro 2022

@lencaa11 Tak mám výsledky krve, v úterý jsem měla HCG 68 a v pátek 63. Doktorka se bojí mimoděložního těhotenství, tak jdu zítra k ní a pak na krev. Ale nemám žádné křeče, ani předtím jsem neměla.

lencaa11
5. pro 2022

@frauhofman tak že to kleslo tak bych řekla že to bude biochemicke tehotestvi a mohlo by to odejít s Ms 🥺😔

frauhofman
autor
5. pro 2022

@lencaa11 Doufám v to! Já jsem jí říkala, že mám termín menstruace až za 6 dnů, ale radši mě chtěla vidět.

frauhofman
autor
5. pro 2022

@lencaa11 Ona právě říkala, že je divné, že to nekleslo o moc.

lencaa11
5. pro 2022

@frauhofman tak moc to klesnou nemuselo když je těhotenství prosperující tak by to právě mělo spíš jít nahoru uvidíte na kontrole ale tom že máte 6 dní do Ms tak bych asi to spíš bohužel vydělá že se jedná o bioche.tehu 🥺

frauhofman
autor
5. pro 2022

@lencaa11 V tuhle chvíli doufám v biochemické, mám právě strach z toho mimoděložního. Že by to bylo normální a zdravé těhotenství, to už si nemyslím. Ale hlavně nechci pod kudlu 😬.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru