Silné krvácení a pobolívání před menstruací

veverkamaminka
2. srp 2016

Chtěla bych se zeptat. Jsem rok a měsíc a dva dny po porodu když se mi menstruace vrátila do normálu mně zaskočilo, že krvacim před ní. Chceme druhé holčičku, jím kyselinu listovou a cejtim příznaky těhotenství, měla bych to poznat trochu po jednom, ale jistější je nedostavená menstruace 14 dní . Uvidíme jestli to do zítřka u stane a kdyby jo myslíte, že jo možnost, že jsem o pět těhotná ? A jestli jo asi je průser to předčasné krvácení. A nebo prostě zase nic a zkoušet dál bříško pobolívá :(. A do toho malý je nemocný a má afty.

veverkamaminka
autor
2. srp 2016

Ještě se chci zeptat jestli to není nepravidelnou menstruací po porodu? Ale předposlední byla už spátky v pravidelnosti jako před prvním těhotenstvím. A poslední taky přišla jak by měla Nopokud zítra přestane bude to zvláštní signál mimoděložního těhotenství možná?

veverkamaminka
autor
2. srp 2016

Dole jsem uvedla úryvek textu a chci se ještě zeptat zda to může být něco z toho článku? I když přijde mi nesmysl jít hned k lékaři a plašit.

Menstruace v těhotenství je stav neslučitelný s těhotenstvím. V těhotentví však může docházek ke krvácení, které si může žena s menstruačním krvácením splést. Jedná se především o krvácení při implantaci, které se vyskytuje v době očekávané menstruace a může tak odvrátit pozornost od počínajícího těhotenství. Dalšími častými přičinami krvácení v těhotenství může být mimoděložní těhotenství, zánět, poranění nebo krvácení po pohlavním styku.

misula29
3. srp 2016

tvůj příspěvek je dost zmatený. Inplantační krvácení je jednorázová věc a není to,že by z tebe hrnula krev ,ale zašpinění na slipovku. Za jak dlouho ti má přijít ms?

veverkamaminka
autor
3. srp 2016

Zítra a to už od včerejška silnější krvacim ne že bych vyměnila 5 vložek. Normálně, ale není to běžný krvácení s malými kousky to je

misula29
4. srp 2016

@veverkamaminka tak máš prostě nepravidelnej cyklus ještě , těhotná s největší pravděpodobností nebudeš

veverkamaminka
autor
5. srp 2016

Nejspíš jo jelikož přišla o dva dny dřív v úterý a měla přijít ve čtvrtek v čera a teď skončila a každý měsíc je 7 dní takže jedno vajíčko prasklo a druhý se drží takže si udělám test až nebude ani hnědá kapka krve.

veverkamaminka
autor
7. srp 2016

Dnes ráno skončila nebo spíš ustane protože teď zase trochu krvacim ze žáků. O všem tři dny bolesti při menstruaci nemívám obávám se i zamlklýho potratu, to žena po tratí a ani o tom neví . Teď jsem zas cítila nevolnosti Já se moc nezkoumám ,ale příznaků jsem si všimla. Možná se to těhotenství zase nepodařilo a třeba se podaří příště a v září nedorazí menstruacenebo se to ppodařilo a mám celý těhotenství takzvanou falešnou menstruaci jak jsem četla v článcích. Nikdo stim má z vás určitě zkušenosti.

veverkamaminka
autor
7. srp 2016

Pardon nevlastní syn je na počítači a Já píšu z mobilu a žáků má být ze zadku

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru