icon

Silnější těhotenský test. Jsou šance na dvojčata?

kvetinkaruzova
9. črc 2025

Ahoj, obracím se na vás jestli některá nemáte stejnou zkušenost. Tři dny před MS jsem si dělala test. Abych předešla připomínkám proč tak brzy, měli jsme slavit narozeniny, tak jsem dělala jen pro jistotu kdyby náhodou 😅 test vyšel tak jak vyšel na fotce.
Asi ve 4+3 jsem byla na gynekologii, kde mi to gynekolog potvrdil, ale samozřejmě byl vidět jen 1 takový trošku větší váček. Byla jsem původně objednaná už měsíc kvůli něčemu jinému, tak to takhle prostě vyšlo ta návštěva. Na další kontrolu mě objednal za 4 týdny.
A moje otázka zní… měla jste některá také silnější test před ms a bylo z toho jedno dítko? Ovulaci nemám tušení kdy byla, nikdy to nepoznám. Ale poslední ms která byla 31.5 byla velmi silná první den, a pak třetí den už nic. Tak je možné že byla ovulka dřív 🤷🏼‍♀️ doufám 😂 Z dvojčat mám strašnou hrůzu jak já tak i partner. Chceme jen jedno mimčo, a jsem z toho fakt nervózní

Silnější těhotenský test. Jsou šance na dvojčata?
felis
9. črc 2025

@kvetinkaruzova ahoj, ja mela silný test a ovulace byla už nějaký 6-8 DPO, takže to tak sedělo. A tím se posunul pak i termin porodu o 9 dní a budu rodit jedno dítě.

kvetinkaruzova
autor
9. črc 2025
@felis

@kvetinkaruzova ahoj, ja mela silný test a ovulace byla už nějaký 6-8 DPO, takže to tak sedělo. A tím se posunul pak i termin porodu o 9 dní a budu rodit jedno dítě.

@felis tak budu doufat že to bude podobně 😅 jinak asi zešílím 😅 ještě jsem hodně drobná a hubená, takže si fakt nedokážu představit kam by se to do mě vešlo 😂

squezy
9. črc 2025

@kvetinkaruzova ale tak samozřejmě, že bys dvojčata zvládla. Každá je zvládla🙂 Zdravím tě s 6,5 letyma dvojčatama 😄😄 Ale to, že mas pozitivní test ještě před ms neznamená, že čekáš dvě děti😉 Ja neměla test tak pozitivní jako ty 2 dny před ms a máme jednovaječná dvojčata,takze klid 😉 Testy reaguji na hladinu hcg v krvi, nikoliv na počet dětí😉

lucie7411
10. črc 2025
@kvetinkaruzova

@felis tak budu doufat že to bude podobně 😅 jinak asi zešílím 😅 ještě jsem hodně drobná a hubená, takže si fakt nedokážu představit kam by se to do mě vešlo 😂

@kvetinkaruzova ja mela u trojcat po vynechani ms jen ducha. Nakonec zustala jen dvojcata. A taky jsem se bala jako ty a vis co? Dvojcata jsou bozi❤️ Brala bych je klidne znova🙈

squezy
10. črc 2025
@lucie7411

@kvetinkaruzova ja mela u trojcat po vynechani ms jen ducha. Nakonec zustala jen dvojcata. A taky jsem se bala jako ty a vis co? Dvojcata jsou bozi❤️ Brala bych je klidne znova🙈

@lucie7411 naprosto souhlasím. I když je to drsné, když byli miminka,ale když ted vidím ty fotky,ta videa,tak je to krásné. Až je mi ted lito, že třetí miminko je jen jedno :D :D

reeeza
10. črc 2025

Mohla jsi mít ovu dříve..

lucie7411
10. črc 2025
@squezy

@lucie7411 naprosto souhlasím. I když je to drsné, když byli miminka,ale když ted vidím ty fotky,ta videa,tak je to krásné. Až je mi ted lito, že třetí miminko je jen jedno :D :D

@squezy My uz 2 deti meli doma, takze to byl hrozny sok, obavy a strach. Prvni 2 roky byli tezke, ale uz budou mit 5 a jsou partaci. Je to uplne neco jineho nez jen 1. Fakt je to bozi😍

numda11
10. črc 2025

@kvetinkaruzova jako nemusí to být zrovna dvojčata. Máte i nějakou genetickou predispozici k tomu? Pokud ne asi bych se toho neobávala 🙂

kvetinkaruzova
autor
10. črc 2025
@numda11

@kvetinkaruzova jako nemusí to být zrovna dvojčata. Máte i nějakou genetickou predispozici k tomu? Pokud ne asi bych se toho neobávala 🙂

@numda11 v rodině má dvojvaječná dvojčata jen babičky ségra. Jinak žádný nemáme

inah91
10. črc 2025

Já měla silné testy, dvojčat x v rodině a vždy jsem rodila jedno dítě