Škrundání v břiše jako příznak těhu?
holky už pár dní mi děsně,ale fakt děsně škrundá v břiše,skoro z toho ohluchnu 😀 Po každém jídle to začne ale i bez jídla to někdy škrundá. Měla jste to tak některá v úplném začátku těhu? Já to tak extrémní nikdy neměla tak si říkám,že by to tentokrát už vyšlo a miminko to bylo? S prvním synem jsem měla strašné křeče a průjem ale až o dost později tak 6 týden? Už nevím pořádně ani. Teď jsem teprve 5DPO,takže se chytám každé naděje 😀
To spis nějaká viroza, střevní nerovnováha..
No já nevím,viroza ze by se několik dni neprojevila víc? Při druhem synovi mi bylo už zle a ještě test nic neukazoval,myslela jsem taky,ze střevní chřipka a ono to miminko 😁 No a u prvního syna mi první tehu příznak byli křeče v břiše a průjem,takže taky střeva. No i neuhnizdene vajíčko prý produkuje hCG,jen ne v takové míře aby ho tehu test zachytil, tak právě se ptam.Nikdy jsem tohle neměla, tedy ne tak dlouho a cely den a tak nahlas 😜
Ahoj rada bych se zeptala jsem ve 4 týdnu těhotenství a mam problém s krucenim a bublanim v břiše je to normální? A jak se toho zbavit?
Já hlad taky neměla...aspoň nepocitovala, ale tělo ho může cítit... každopádně není to nic strašného co byste musela resit, běžná věc...jen trochu obtezuje

@milca111 předpokládám ,že škrundání budou střeva ,ale určitě by 5dpo nemělo ještě co škrundat.To by se ještě vajíčko nestihlo ani uhnízdit 😉