Slabá 2. čárka na TT, vidíte ji také?
Ahoj holky,
dnes je to 11 den "po" a udělala jsem si test.
Potřebovala bych znát váš názor, zda také vidíte druhou čárku, nebo zda jsem si to vsugerovala, případně jaké jsou vaše zkušenosti s TT?
Mockrát děkuji za váš čas 🙂

Vypada to, ze jsi tehu, Otestuj za dva dny zase a objednej se k dr. Gratuluji
Nechci se radovat, abych nebyla zklamana. Ale pristi tyden mame vyroci, tak to by byl nadherny darek pro nas oba...
Moc dekuju 🙂 zkusim za dva dny a napisu, jak to vypada 🙂
Urcite jdi tehotna,druhý čárka už vidět jde,objednej se k doktorovi nebo si kup clear blue digitální test a mas jistotu 🙂
@bzoucek Já si myslím že to máš jisté 🙂 Na tvém místě pokud jsi nedočkavá bych zkusila digitální test, ten ti to řekne přesně 🙂 Papírový test jsem já osobně měla plně pozitivní až se zpožděním tři týdny a v den, kdy jsem si ho dělala společně s digi, tam bylo nepatrný náznak ale to jsem musela číhat proti oknu :D
@bzoucek ja si myslim ze se radovat muzes. Vypada to nadejne 😉
Tak jsem se dnes objednala k doktorce, ale jdu az pristi tyden ve ctvrtek, tak uvidime. 🙂
Samozrejme mi to nedalo a testovala jsem znovu a zase tam byla druha carka ale stejne tak silna jako ta predchozi. Navic se necitim moc dobre, tak cekam, kdy dorazi mrska... :/
@bzoucek Já bych řekla, že to výjde 😉 Taky jsem měla takhle slabounké čárečky. O dva dny pozděj jsem si koupila ClearBlue s indikátorem termínu početí a tam už nebylo pochyb 🙂 Držím palce, ať to klapne!
Moc dekuju 🙂 dneska si skocim koupit ClearBlue a zitra testnu znovu, tak snad to tam bude 🙂
měla jsem to přesně tak jako 89veronika, s ClearBlue to už pak byla jasnačka🙂 tak držím palce!
Tak ClearBlue uz mam v tasce 🙂 jsem strasne nervozni, tak snad zitra tam bude vytouzeny vysledek
😉 určitě to dobře dopadne
@bzoucek S clearblue můžeš testovat v průběhu dne, já testovala někdy ve tři odpoledne a ukázalo se mi 1-2 od početí a pozitivní plus 🙂 Držím pěstičky, ale myslím že už teď to je jasné 😉
Moc moc dekuju za podporu 🙂
Je to tam ;) snad vse dopadne dobre
@bzoucek Gratuluji !!! 🙂
@martullinda93 dekuju 🙂

Ahoj, prosim o radu. S pritelem se pres rok marne snazime o miminko. Menstruaci mam nepravidelnou, tak tezko rict, kdy jsem mela posledni ovulaci. Nicmene dnes jsem 38 DC, menstruace nikde, jen trosku spineni, ale temer zanedbatelne....tak jsem si rano zkusila udelat test a ukazala se mi tam slaba carka...Co myslite, muze to byt tehotenstvi?
Dekuju