icon

Slabá 2. čárka na TT, vidíte ji také?

katherinekatee
19. pro 2014

Ahoj holky,

dnes je to 11 den "po" a udělala jsem si test.
Potřebovala bych znát váš názor, zda také vidíte druhou čárku, nebo zda jsem si to vsugerovala, případně jaké jsou vaše zkušenosti s TT?
Mockrát děkuji za váš čas 🙂

Slabá 2. čárka na TT, vidíte ji také?
Strana
z4
bzoucek
21. črc 2015

Ahoj, prosim o radu. S pritelem se pres rok marne snazime o miminko. Menstruaci mam nepravidelnou, tak tezko rict, kdy jsem mela posledni ovulaci. Nicmene dnes jsem 38 DC, menstruace nikde, jen trosku spineni, ale temer zanedbatelne....tak jsem si rano zkusila udelat test a ukazala se mi tam slaba carka...Co myslite, muze to byt tehotenstvi?

Dekuju

jge
21. črc 2015

Vypada to, ze jsi tehu, Otestuj za dva dny zase a objednej se k dr. Gratuluji

bzoucek
21. črc 2015

Nechci se radovat, abych nebyla zklamana. Ale pristi tyden mame vyroci, tak to by byl nadherny darek pro nas oba...

shine2015
21. črc 2015

@bzoucek myslím,že bude 🙂

lytta86
21. črc 2015

@bzoucek člověk by se sice neměl radovat předčasně, ale pokud bys nebyla těhotná, nebyla by tam ani ta čárka, i když je slaběji, ale je tam 🙂 jak píše jge, zkus to ještě cca za dva dny a pokud bude čárka silnější, je to jasné 🙂 budu držet palce 😉

janesafari
21. črc 2015

Ja duchy neměla a nemam...testovala sem 13.7. a sněhobílo a včera 20.7. už skoro dálnice...
Ale minidušíka tam vidi . 😅

bzoucek
21. črc 2015

Moc dekuju 🙂 zkusim za dva dny a napisu, jak to vypada 🙂

kacinda
21. črc 2015

Urcite jdi tehotna,druhý čárka už vidět jde,objednej se k doktorovi nebo si kup clear blue digitální test a mas jistotu 🙂

martullinda93
21. črc 2015

@bzoucek Já si myslím že to máš jisté 🙂 Na tvém místě pokud jsi nedočkavá bych zkusila digitální test, ten ti to řekne přesně 🙂 Papírový test jsem já osobně měla plně pozitivní až se zpožděním tři týdny a v den, kdy jsem si ho dělala společně s digi, tam bylo nepatrný náznak ale to jsem musela číhat proti oknu :D

88martina88
21. črc 2015

Ahoj. 8-9 DPO. Clearblue a v lednu zt a nasledne revize. Moc si miminko prejeme a bojim se ze to je kanalek. Mate zkusenosti s clearblue?

88martina88
21. črc 2015

@bzoucek ja si myslim ze se radovat muzes. Vypada to nadejne 😉

bzoucek
22. črc 2015

Tak jsem se dnes objednala k doktorce, ale jdu az pristi tyden ve ctvrtek, tak uvidime. 🙂
Samozrejme mi to nedalo a testovala jsem znovu a zase tam byla druha carka ale stejne tak silna jako ta predchozi. Navic se necitim moc dobre, tak cekam, kdy dorazi mrska... :/

89veronika
22. črc 2015

@bzoucek Já bych řekla, že to výjde 😉 Taky jsem měla takhle slabounké čárečky. O dva dny pozděj jsem si koupila ClearBlue s indikátorem termínu početí a tam už nebylo pochyb 🙂 Držím palce, ať to klapne!

ratatooy
22. črc 2015

@bzoucek to je jasne těhu,takto vypadali moje testy nikdy ani o chlup silnější

bzoucek
22. črc 2015

Moc dekuju 🙂 dneska si skocim koupit ClearBlue a zitra testnu znovu, tak snad to tam bude 🙂

lussieb
22. črc 2015

měla jsem to přesně tak jako 89veronika, s ClearBlue to už pak byla jasnačka🙂 tak držím palce!

bzoucek
22. črc 2015

Tak ClearBlue uz mam v tasce 🙂 jsem strasne nervozni, tak snad zitra tam bude vytouzeny vysledek

lussieb
22. črc 2015

😉 určitě to dobře dopadne

martullinda93
22. črc 2015

@bzoucek S clearblue můžeš testovat v průběhu dne, já testovala někdy ve tři odpoledne a ukázalo se mi 1-2 od početí a pozitivní plus 🙂 Držím pěstičky, ale myslím že už teď to je jasné 😉

bzoucek
22. črc 2015

Moc moc dekuju za podporu 🙂

bzoucek
23. črc 2015

Je to tam ;) snad vse dopadne dobre

bzoucek
23. črc 2015
martullinda93
23. črc 2015

@bzoucek Gratuluji !!! 🙂

bzoucek
23. črc 2015

@martullinda93 dekuju 🙂

lussieb
23. črc 2015

@bzoucek přesně tak jsem to taky měla 🙂

lussieb
23. črc 2015

@bzoucek a moc gratuluju 🙂

bzoucek
23. črc 2015

@lussieb moc dekuju, stale tomu nemuzu uverit... a trosku se bojim aby vse bylo v poradku

lussieb
23. črc 2015

@bzoucek neboj, ikdyž bojí se asi každá, já jsem se taky bála a mám těhotenství úplně bez problémů 😉

shine2015
23. črc 2015

@bzoucek já to pořad říkám....digi clearblue je nejlepší! Gratulace!

tercla
23. črc 2015

Ahoj holky,zítra očekávám ms a dneska na testu duch ?! co myslíte?

Strana
z4