Slabá čárka na těhotenském testu, jsem těhotná?
Ahoj holky, s přítelem se snažíme o miminko. Včera jsem si dělala těhotenský test a vyšla mi slabá druhá čárka. Co si myslíte jsem těhotná? Přidám sem i fotku. Tak snad to půjde vidět 🙂 děkuji za odpovědi 🙂
@alinka1993 Ahojík Alinko,jak se máš? ve středu jsem byla na gyn a podle ultrazvuku mám zvýšenou sliznici a i jsem viděla malinkou tečku,zárodek miminka co mi pan doktor ukazoval.Protože jsme ale mimi zjistili ješte dřív než se spozdila ms, mám příjít příští pátek na kontrolu.Tam mi pan doktor poví,jestli se vše dál správně vyvíjí a uvidím u té tečky bušit i primitivní srdíčko.Co Ty,už víš víc?papa l
@livianapuntik Ahojky 🙂 mám se fajn sem tam mě pobolívá břicho a příjde mi že pořád víc a víc kynu :D ale jinak se mám dobře 🙂 Tak doufám že ti to dopadne dobře budu na vás moc myslet🙂 Já mám souseda gynekologa tak sem se s ním bavila a mám přijít ve čtvrtek ať jde něco vidět že tento týden by ještě nebylo nic vidět a pak jdu za 14 dní jestli půjde vidět i srdíčko 🙂 Ale jsem hrozně nedočkavá jestli to výjde a vše bude v pořádku🙂 Jinak jsem si dělala test asi 4 dny po tom co my vynechala MS a čárka je krásně silná 🙂 a co ty jak se s měla o víkendu? 🙂
ahojík Alinko,víkend jsme si užili krásně na venkově,4 generace rodiny,grilovali jsme,chodili i se synkem na koupák,ale dnešek se zakončil pěkně mizerně. Brouček tatínkovi po koupání spadl v pokojíčku a má zlomenou ručičku,a každo hodku a půl se bolestí budí a pláče.zatím má sádrovou dlahu kvuli otoku a vpátek bude dostávat celosádru.Je mi ho tak líto... 😔
@alinka1993 u nas bere doktorka az 8 tydnu pry uz je to jednoznacne.... rika, ze nema cenu se tam hnat po prvnim pozitivnim testu 5+0 ze jednak ona nic neuvidi, a jednak ze do toho 8. tydne je nejvic predcasnych ztrat tehotenstvi, takze ona to resi az po 8 tydnu.
@livianapuntik jejdaa... to je mi líto :( Bobek :( Tak hlavně ať je v pořádku. Nám už se pomaličku blíží první ultrazvuk🙂 nemůžu se dočkat až tu malou "tečku" uvidím 🙂 Pořád s přítelem přemýšlíme jak to oznámit rodičům :D jak si to oznámila ty ? 🙂
nám to doktor před 2 lety potrdil den před tím,než měla přítelova mamka svátek a taky poslední chemošku,takže našla místo přáníčka v obálce oznámení a byla to pro ni motivace do dalšího boje a uzdravila se🙂 a mým rodičům jsem to sdělila všelijak.Tatkovi u kávy a mamce po telefonu,protože se málo vídáme....
@livianapuntik my právě přemýšlíme jestli dát ultrazvuk nebo capáčky nebo tak něco 🙂 ... dneska jsme neodolali a koupili jsme úžasnou zavinovačku 🙂 sice je to brzy,ale aspoň něco pro radost 🙂 a co jinak jak vy se máte ? 🙂 co zlomená ručka? 🙂
@alinka1993 já jsem si první věci pro radost kupovala až po prvnímm trimestru,ale přítelova mamča neodolala a koupila už taky něco dřív.Jinak já jsem okukovala,kde co mají hezkého to jooo🙂jinak se máme dobře,brouček dnes ani moc nepláče a tak se chystáme podívat na místo,kde jsem si do minulého týdne přivydělávala na mateřské ted v létě a pak jedeme na 2,5 dne za dědou ,než miláčkovi budou doplnovat sádru.To pak zase budeme muset být minimálně den doma,než to zatuhne.
@livianapuntik my jsme právě taky neodolali:D byla tam úžasná zavinovačka se sovičkama :D 🙂 chudák brouček :( drží palečky ať se mu to co nejdřív zahojí 🙂 my jdeme ve čtvrtek na ultrazvuk tak pořád myslím na to jak to dopadne 🙂 🙂
@michaelalala prosim Te, do kolika diskusi to uz davas? 😅 Myslim si, ze bys mela jeste pockat a udelat si treba v patek dalsi test.
Kdyz ja jsem tak sokovana, ze potrebuju znat i cizi nazory.. 😲 vim, ze vypadam jak blazen 😀
@michaelalala myslim, ze jo 🙂
@michaelalala kolikaty den cyklu mas, posledni test je ze kdy, mas zpozdenou ms? Nechci Te strasit, avsak to ze tam je duch nemusi jeste znamenat vyhru, proto se ptam.
No prave, ze jsem mela 5.8. posledni Ms ale takovou dvoudenni slabou a pak 3 dny hnedoruzovy vytok. Test negativní, tak jsem to nechala byt. Ale tyden se citim jak pod vlivem neceho, i v praci mi rikaji, ze jsem jina a jestli jsem pila den predtim.. Tak zkousim uz 3 den testy a toto na nich.. Jsem 16Dc.. 🙂 i proto se porad vsude ptam, co to ma znamenat..
Jinak ten spodni (jak je to otocene, nevim proc tak je to ten na levo) je delany dnes rano..
@michaelalala tak to holt musis vydrzet a pockat 🙂 casove by spis odpovidala ovulace, ale kdo vi jak Ty to mas. Nekdy se stava, ze pozitivni tt neni kvuli tehotenstvi, ale cyste. Pokud by jsi byla tehotna a ms byla jak pises, test by byl mnohem silnejsi.
Me prijde, ze carka pomalu sili a to by nemela pri cyste ne? Co ja uz se nadelala testu i 16 Dc a nikdy ani naznak.. I kdyz jsem mela cystu, tak ani tuk.. Ale musim pockat a uvidim.. Premyslim, nad tim digitalnim testem, ten by mohl neco ukazat ne 🙂
@michaelalala mohl i nemusel. Ja mela napr slabsi carky, digi ukazal a tyden po terminu ms, prisla "ms" tzv biochemicke tehotenstvi, to byl prelom ted kveten/cerven. Coz nemusi byt Tvuj pripad, jen se domnivam, ze je jeste cas delat zavery 🙂 btw: napr nikdy jsem nemivala bolestivou ovulaci, z niceho nic mi to zacalo az pred 3 roky 🙂)
Ja vim, ze je jeste cas, ale urcite to znas, to napeti a nervy.. 🙂 kazdopadne dekuji za reakci, jeste vydrim a uvidime,.co se z toho vyvrbi 🙂 s tim biochemickym me to mrzi.. ☹
@michaelalala matne si pamatuju 🙂 akorat jsem spis mela napeti tenkrat jak to povim manzelovi 🙂
A bioch Te nemusi mrzet 😉 bylo to podruhe co jsme o dalsi prisli. Prvni bylo vloni ke konci 3m a to uz blby, avsak v te dobe nase mala mela necelych 9m tak na stesky nebyl cas 😉 strucne, kdyz to nevyjde, lepsi ze zacatku a drive, nez pozdeji. Btw: opet jsem tehotna 😉 😀 a neni zac.
Podle mych zkusenosti kdyz na testu carka je tak se tam neudela jen tak. A tady jednoznacne je. To spineni myslim ze uz by mohl byt zacatek tehotenstvi. Asi se mimi zavrtavalo. Jen ta carka by mohla sice byt silnejsi, ale to zalezi kdy jsi otehotnela, mohlo to byt spis v druhe pulce minuleho cyklu nebo koncem a to by myslim mohlo odpovidat.
No mam dojem, jakoby to vyslo chvili pred MS.. 🙂 vazne jsem z toho rak prekvapena a zaroven stastna 🙂 pak sizza to nadavam, ze se raduju predcasne.. 😀
@michaelalala 😀 ja Te chapu, Ty vis nejlip sama, kdy co bylo 😉 v kazdem pripade drzim pesti! A nenadavej si, michani pocitu je normalni.
@alinka1993 Ahojík,jak jsi dopadla na ultrazvuku,vše v pořádku a podle Tvých představ? u mě vše v pořádku,podle ultrazvuku jsem těhu 4+6,znovu si mě pan doktor tedy pozval na 2.9, to už uvidí i to primitivní srdíčko říkal🙂Těším se,zatím se ale raduju opatrně,přeci jen je to ješte malinké těhu🙂Ale cítím se krásně a štastně.Co TY?papa liv
@livianapuntik Ahojky 🙂 tak my jsme podle doktora 6+0 🙂 máme první fotečku 🙂 ale ještě je to jen 3mm čárečka 🙂 3,9, jdu znovu a mělo by být i srdíčko 🙂 taky se šťastnááá 🙂

@livianapuntik Tak to budu na tebe myslet ať ti to doktor potvrdí 🙂 a budu se těšit jak dáš v neděli vědět 🙂 u mě taky ztm MS nepřišla tak se taky brzy objednám k doktorce 🙂 Tak hezký víkend a budu se těšit 🙂