Slabá čárka na testu. Jsem těhotná?
Ahoj holky, vypadá to podle vás na těhotenství? Test (mamatest) jsem si nedělala z ranní moči, ale včera večer. Děkuji.

Vypadá to // pěkně 🤰💜
To už vypadá na hezkou čárku 💖držím pěsti 🍀
Není vůbec slabá, takovou jsem měla celé těhu 👍
Pozitivní ❤️
Děkuji za odpovědi, já jsem myslela, že ta čárka musí být stejně hrubá, jako ta kontrolní 😁 Tak to jsem teda nečekala. Koncem května mi bude 34 a vypadá to, že se to oplodnění podařilo na druhý pokus, co je vzhledem k mému věku překvapující. Chlap bude mít radost.
Postupně by měla bejt časem více tmavší kdyz budete testovat
nemusi- to je u ovulacniho testu - tehotensky je pozitivni i se slabsi carkou
Ten dole silnější 💜💜🤰
je silnejsi
Taky bych řekla že zesílila ale lepší je testovat obden 🙂
Já mám 37 a otěhotněla jsem víc jak po deseti letech a podle doktorů byla šance na přirozené početí nula 🙈 tak člověk s tím počíta že to nejde a pak bum 😂
Holky, taky jste na začátku těhotenství tolik spaly? Já už třetí den po sobě usínám pravidelně přes den kolem 11-13 hodin na dvě hoďky. Přijde na mě hrozná únava a prostě usnu na gauči. Je tohle normální? Doteď jsem měla naštěstí volno ale jsem zvědavá, jak to budu dávat od pondelka v práci... 🤔
Joo je to normalni po 12 tydnu se to zlepsi
Ja tedy tohle těhotenství, jsem hrozně unavená, na začátku jsem hodně měla potřebu spánku, nyní jsem 35tt a únava čas od času se drží 🤣🙏
Jo taky jsem hrozně unavená, hlavně první dva týdny.. ty jsem prospala.. teď jsem na konci 8tt a je to asi o 20% lepší 🤣
Ahoj holky, tak jsem dnes večer začala krvácet a mám něco jako menstruaci o 11 dní zpožděnou. 3 testy byly pozitivní, už jsem se tešila a teď tohle. Může to být potrat? Měla bych být v šestém týdnu 🤔🙁😭
Bohužel může a nemusí někdo krvácí i v těhotenství uvidíte až bude po krvácení co jak bude mohlo se jednat možná o biochemické těhotenství držím palečky 💜
muze i nemusi -radeji bych sla k doktoru -prohlidnou te a uvidis
Ahoj, tak jsem byla na vyšetření a doktor má bohužel podezření na mimoděložní těhotenství. Vzali mi krev na potvrzeni těhotenstvi, zítra jdu na další kontrolu, pokud budou vysoké hodnoty HCG tak budu muset na operaci a odeberou mi vejcovod :( Mám hrozný strach, co bude :(
Třeba to bude spontánní potrat, pokud nic neviděl v děloze, přece to nemusí být hned mimoděložní. Uvidíš podle hodnot HCG. Já měla mimoděložní, ale z přirozeného těhotenství, z umělého to snad není tak obvyklé, aby uvízlo ve vejcovodu, nebo co říkal doktor?
Tohle jsem našla: Po IVF je asi 2% riziko mimoděložního těhotenství. Byla by to dost náhoda ty 2%.
@lenka27 ja nejsem po umělém, ale po přirozeném oplodnění. A právě, že viděl nějaký útvar ve vejcovodu, ale říkal, že by to mohl být i zánět, ale nevím. Zato v děloze neviděl nic. Jsem v 5tt+8, to už by tam snad něco bylo. A co je pak to v tom vejcovodu? 😭😭😭 Asi umřu. 😭🙁
@lenka27 Leni a tobě teda vzali vejcovod? Nebo jak se to u tebe vyřešilo?
Oprava, jsem v 5tt+6, ne 8, nějak jsem se přepsala
no vzali mi vejcovod, výsledek hystologie byl, že embryo bylo příliš velké a nemohlo se přes vejcovod dostat, poté manželovi zjistili abnormalitu spermií (spermie měly velké hlavičky) tak prý asi proto. A pamatuješ si hodnotu toho HCG?
no já četla předtím oplodnění tak jsem si to špatně spojila, promiň
a trpěla si na ženské záněty? a nemůže to být ještě cysta třeba, ta prý také vykazuje těhotenským testem. Máš těhotenské příznaky?
@lenka27 ještě ho nevím, dozvím se dneska.

Ahoj, určitě, tohle už je celkem hezká čárka, držím palce ať je vše ok 🤗✊