Slabá menstruace. Kdy si udělat těhotenský test?

lesnivila77
5. pro 2017

Ahoj, moc prosím o radu, jsem opravdu v koncích. O víkendu jsem s někým poprvé spala, bez ochrany.. vím, že je to hloupé, ale bohužel jsem si to uvědomila moc pozdě... on se do mě ale neudělal a bylo to nejspíš v neplodném období (měla jsem zrovna mít menstruaci, ale brala jsem norethisteron na její oddálení). Norethisteron jsem přestala v sobotu a po jeho vysazení by se menstruace měla objevit do cca 3 dnů, takže by to sedělo na dnešek (utery). Dnes ráno jsem měla trochu bolest v podbřišku jak při menstruaci ale mnohem slabší. Když jsem šla na záchod měla jsem tam trochu krev, tak jsem si dala vložku a krvácím mín nez obvykle. přijde mi zkrátka všechno takové jiné, takže ani nevím jestli to je menstruace nebo ne. Mam velky strach, myslite ze bych mohla byt tehotna? Chtela bych si udelat tehotensky test, ale nevim kdy si ho udelat aby byl vysledek co nejpresnejsi. Prosim o pomoc jsem opravdu zoufala:(

evee24
5. pro 2017

Nejdříve 14 dni od styku by mohlo něco byt vidět. Škoda že jste si nevzpomela dřív a třeba si vzít pilulku po.

pavlina30
5. pro 2017

Pokud se do vás,, neudělal,, těhotná nebudete. Slabší MS bych přičítala tomu Norethisteronu pořád je to hormon pro tělo nepřirozený nějak se to projevit musí a zřejmě tou slabou MS

bamak
5. pro 2017

@lesnivila77 Těhotná být můžeš, ale je velmi málo pravděpodobné. Test nejdříve za 14 dní.

alush
5. pro 2017

Nevěřím moc tomu, že bys mohla být těhotná, bylo to dlouho po ovulaci. Ale na výpočty se nejde úplně spoléhat, jednou stačí rozhozený cyklus a je všechno jinak... Ani na to jestli se do tebe udělá nebo ne se už nespoléhej. Taky jsme se s manželem snažili vyhnout se takto těhotenství kvůli očkování, na kterém jsem ten měsíc byla no a teď jsem v 21. tt.
Když ale teď krvácís, mělo by to být dobré a slabší je to kvůli těm hormonům v tabletách.

dominikaromanova
5. pro 2017

@lesnivila77,
myslím si, že těhotná nejsi, ale nikdo Ti to neřekne na 100%. Budeš muset počkat cca 14 dní až tři týdny jestli si chceš udělat test. Slabší MS můžeš mít z důvodu Norethisteronu jak zde již bylo řečeno.

mala_zabka
5. pro 2017

Ahoj, pokud tomu dobře rozumím, tak jsi doteď s nikým nebyla. Možná tě trochu uklidním, ale po mém prvním styku jsem slabounce krvácela cca týden 🙂 taky jsem kvůli tomu plašila, a to jsme i použili ochranu 😀 já tomu těhotenství tedy moc nevěřím

kika266
5. pro 2017

@lesnivila77 Drive nez za ctrnact dni to asi nezjistis. Ale osobne si myslim, ze to tehotenstvi nebude, pripisovala bych to spise tem praskum. Pouceni pro priste, bez ochrany ani ranu 🙂. Jo a ke vsemu to bylo poprve? Tak ta krev muze byt z toho.

baraskaska
5. pro 2017

Norethisteron může hodně ovlivnit sílu i délku MS. Bohužel teď se příliš nedozvís.

lesnivila77
autor
6. pro 2017

Dekuji všem za odpovedi, menstruace je ted trochu silnější, ale je taková jiná, je to vyloženě čistá světlejší krev bez žádného hlenu, sliznice apod. Nevím jak moc velký vliv na tohle může mít ten norethisteron

stuplakova
6. pro 2017

@lesnivila77 Tohle může být způsobeno těmi prášky, taky stresem z toho těhotenství. Co píše příbalový leták těch prášků? To se může stát.

maii
6. pro 2017

Hele tehotna byt teoreticky muzes, ta pravdepodobnost je hrozne mala, ale je tam. Zmena menstruacniho krvaceni muze byt zpusobena kdecim. Ted to nevykoumas, neovlivnis, nezmemis, kup si test (a prihod par kondomu) a za 2 tydny testuj. Mezitim se soustred treba na vanoce.

Mimochodem, je dost zarazejici na uvodni strance (na webu o materstvi a rodine) najit pod sebou temata Pomoc muzu byt tehotna a Snazime se otehotnet... ach jo.

snadmamina2018
6. pro 2017

Já myslím,že těhotná nebudeš. Buď v klidu. Krvácíš,že je to jiný je způsobeno norethisteronem. Píšeš,že jsi měla mít i před menstruací ta pravděpodobnost je strašně malá.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru