Slabá MS minulý měsíc, nyní 11 dnů zpoždění, velký hlad
Ahojky.
Minulý měsíc jsem zde psala po 10 dnech zpoždění, že jdu ke gynekoložce. MS jsem nakonec dostala. Dokonce i se sliznicí. Trvala pouze 3 dni a první a třetí den to bylo pouze lehčí krvácení. Ani bolest jsem necítila. Objednala jsem se teď znovu na gyndu, protože je to 11 dnů dalšího zpoždění a já aniž bych měla nějaké výrazné bolesti prsou (během pms pobolívají), se motám, když se nenajím. A hlavně- jdu umřít hlady a to jím vyváženě. Taky mám hrudkovitý výtok.
Těhotenské testy minulý měsíc jsem zkoušela 3x, vždy jinou značku , ale byly negativní. No a teď už se rovnou objednávám.
Jak to vnímáte vy?
@carolisa Já antikoncepci nebrala nikdy. Před čtyřmi měsíci jsem brala antibiotika na zánět močáku, tak třeba to nějak rozhodilo organismus, ale pořád nic dneska.
@srdickovy_pernicek mozes byt tehotna? teraz si asi netestovala, vsak? na tvojom mieste by som skor testovala, nez isla k dr., tam sa asi aj tak nic nedozvies, na sono je este skoro, akurat ti vezmu krv na HCG
@stratilikova: Netestovala jsem. Ale od začátku únoru jsem neměla žádný tulení.
měla jsem to hodně podobné jako ty, první cyklus menstruace slabá, ale asi 3 dny, pak další cyklus zpoždění, ale to už mi testy ukázaly, že jsem těhotná..šla bych k dr. může to být nějaká cysta nebo hormonální nerovnáha, pokud ti test nevyšel..
@srdickovy_pernicek Ale z tulení bys ani otěhotnět nemohla... Ne, omlouvám se, k tématu nic nemám, jen mi to nedalo...😇
@novamamina: Nechtěla jsem psát séx! :D :P
@srdickovy_pernicek Tak ho příště klidně piš, je to stokrát lepší než tulení 😝

Ty jo, kamaradka takhle vysadila antikoncepci asi po 6 letech a měla šílené problémy potom, nemenstruovala třeba 3 měsíce ,pak to měla jeden den a těhotna taky není...a teda na gyndě jí řekli, že je to ovlivněné tím jak brala tu antikoncepci, tak nebrala si třeba taky?