icon

Slabé čárky na těhotenském testu. Co si o tom myslíte?

luccyhe
9. led 2026

Zdravím holky,
minulý měsíc jsme si řekli, že bychom zkusili druhé miminko. Takže jsme párkrát měli nechráněný styk, ovšem jak každý měsíc mám extrémně bolestivou ovulaci, tak tentokrát jsem ji vůbec necítila a ani jsem netestovali teda. Břicho mě začalo bolet pět dní před ms, takže jsem myslela, že to dostanu dřív. No, nestalo se, ale břicho pořád bolelo. Tak jsem první den zpoždění udělala test, ten byl negativní. Když jsem šla vyhazovat odpad do koše, tak jsem si všimla ducha po zaschnutí, což u téhle značky nikdy nemám. Tak jsem zkusila druhý den zpoždění znovu a zase tam byl, tentokrát v limitu. Takhle znovu třetí a dnes dopoledne jinou značku a jako čárka sílí, ale zaráží mě jak je slabá. S prvním dítětem jsem touhle dobou měla už dálnici. Co si o tom myslíte? Jinak je mi celý dny zle, bolí mě břicho, prsa.

Test je z každého dne zpoždění. Poslední tedy dnes, čtvrtý den zpoždění, ale není tedy z první ranní moči.

Těhotenství jsem měla jen jedno a zcela v pořádku.

Slabé čárky na těhotenském testu. Co si o tom myslíte?
lencaa11
9. led 2026

@luccyhe něco se tam rýsuje teď aby test sílíl testovat jednou značkou

lucynka721
9. led 2026

@luccyhe mam to úplně stejně teď 🙊 mamatest mam porad slabě pozitivní, ale moc to nesilí. ( mamatestu uz jsem udelala 6 )

lucynka721
9. led 2026

@luccyhe dneska o trochu silnější

dashyyy
9. led 2026

a mně se zdá, že celkem hezky sílí, ten dnešní je matoucí, protože je to jiná značka.. ale vypadá to dobře řekla bych.. těhotenství stejně jako děti a muže nejde srovnávat 😀

luccyhe
autor
9. led 2026
@lucynka721

@luccyhe dneska o trochu silnější

@lucynka721
@lucynka721 a kolik dní zpoždění máš? 🙂 jako takhle tam ta čárka jde vidět hezky.. já zkoušela teď testovat znovu, protože jsem nedočkavá a zdá se to trochu silnější.. tak se modlím, já mám strach hlavně z mimoděložního, takže budu teď zase strašně ve stresu než budu mít potvrzeno, že je vše tak, jak má být 🙈

luccyhe
autor
9. led 2026
@dashyyy

a mně se zdá, že celkem hezky sílí, ten dnešní je matoucí, protože je to jiná značka.. ale vypadá to dobře řekla bych.. těhotenství stejně jako děti a muže nejde srovnávat 😀

@dashyyy to je pravda 🙏🏼 když já jsem obecně hroznej plašan, tak vše zkoumám a řeším, i když je mi jasný, že prostě musím počkat

lucynka721
9. led 2026
@luccyhe

@lucynka721
@lucynka721 a kolik dní zpoždění máš? 🙂 jako takhle tam ta čárka jde vidět hezky.. já zkoušela teď testovat znovu, protože jsem nedočkavá a zdá se to trochu silnější.. tak se modlím, já mám strach hlavně z mimoděložního, takže budu teď zase strašně ve stresu než budu mít potvrzeno, že je vše tak, jak má být 🙈

@luccyhe no u me je to těžké, ms jsem měla 18.11 ale ovulace byla někdy kolem 29.12 a 30.12. U tebe vidím hezký druhou čárku 🩷🩷

luccyhe
autor
9. led 2026
@lucynka721

@luccyhe no u me je to těžké, ms jsem měla 18.11 ale ovulace byla někdy kolem 29.12 a 30.12. U tebe vidím hezký druhou čárku 🩷🩷

@lucynka721 jo takhle.. ale pokud byla ovulace takto ke konci, tak to máš tu čárku krásnou, tak držím palce, aby sílila 🙏🏼☺️

lucynka721
9. led 2026
@luccyhe

@lucynka721 jo takhle.. ale pokud byla ovulace takto ke konci, tak to máš tu čárku krásnou, tak držím palce, aby sílila 🙏🏼☺️

@luccyhe ted jsem zkoušela další, u nas to nevyšlo. Ted na testu skoro nic nemám. Ale tobe preju hodně štěstí ☺️

luccyhe
autor
9. led 2026
@lucynka721

@luccyhe ted jsem zkoušela další, u nas to nevyšlo. Ted na testu skoro nic nemám. Ale tobe preju hodně štěstí ☺️

@lucynka721 a není to tím, že máš teď už hodně naředěnou moč? Já když jsem si test dělala předevčírem odpoledne tak tam skoro nic nebylo a včera ráno zase ano, tak to ještě zkus 😊 a děkuju! ❤️

lucynka721
9. led 2026
@luccyhe

@lucynka721 a není to tím, že máš teď už hodně naředěnou moč? Já když jsem si test dělala předevčírem odpoledne tak tam skoro nic nebylo a včera ráno zase ano, tak to ještě zkus 😊 a děkuju! ❤️

@luccyhe je to možné, ale uz jsem byla 6x těhotná, vždycky mi testy silily, ted uz 3 den nic extra, takže to uz nechám být. Snad to dostanu co nejdřív a pak se hold uvidi.

lucynka721
11. led 2026
@luccyhe

@luccyhe jak jsi na tom?

luccyhe
autor
12. led 2026
@lucynka721

@luccyhe jak jsi na tom?

@lucynka721 jsem ve špitále od soboty s podezřením na mimoděložní.. měla jsem v sobotu ráno hrozný křeče a bolesti v podbřišku az do půlky břicha, že jsem začala omdlívat.. naštěstí byl partner doma, nevím co bych dělala, kdybych tam měla být sama s malou.. hcg mám teprve 300, ale roste, tak se čeká..

lucynka721
12. led 2026
@luccyhe

@lucynka721 jsem ve špitále od soboty s podezřením na mimoděložní.. měla jsem v sobotu ráno hrozný křeče a bolesti v podbřišku az do půlky břicha, že jsem začala omdlívat.. naštěstí byl partner doma, nevím co bych dělala, kdybych tam měla být sama s malou.. hcg mám teprve 300, ale roste, tak se čeká..

@luccyhe jezis to me mrzí, ale porad si myslím, ze mas naději 🩷 myslím na tebe

luccyhe
autor
12. led 2026
@lucynka721

@luccyhe jezis to me mrzí, ale porad si myslím, ze mas naději 🩷 myslím na tebe

@lucynka721 děkuju 💖 jak jsi na tom ty?

lucynka721
12. led 2026
@luccyhe

@lucynka721 děkuju 💖 jak jsi na tom ty?

@luccyhe ja uz jsem dneska 2DC, takže biochemko

luccyhe
autor
13. led 2026
@lucynka721

@luccyhe ja uz jsem dneska 2DC, takže biochemko

@lucynka721 to mě mrzí 💔 a hodně štěstí, pokud se budete snažit o další ☺️

lenka27
13. led 2026
@luccyhe

@luccyhe držím palce, ať to nakonec dopadne, mám s mimoděložním své zkušenosti, ale také vím, kolik kamarádek a známých mělo jen podezření, tak se drž🙏

luccyhe
autor
Dnes v 09:05
@lenka27

@luccyhe držím palce, ať to nakonec dopadne, mám s mimoděložním své zkušenosti, ale také vím, kolik kamarádek a známých mělo jen podezření, tak se drž🙏

@lenka27 děkuju ❤️ našli útvar na vaječníku, udělali laparku a zjistili, že je to zřejmě žluté tělísko a druhý den se ta potvůrka ukázala na ultrazvuku v děloze 🙈 bolesti byly z naprasknuté těhotenské cysty, že které se vylila tekutina.. ale gestační váček našli, odpovídá 5+0 a mě se taaak ulevilo, že na tu operaci nemusím znova.. a doufám, že se bude prcek vyvíjet jak má, i přes tento dramatický nástup 🙈