Slabé krvácení místo menstruace. Může to být těhotenství?
Ahoj, asi to bude znít divně, ale já už jsem z toho fakt jelen.
Dnes 19.10. má dorazit MS .. špinila jsem už 17.10. jen dvě hodinky a pak nic.. 18.10. to samé jen trochu špinění a nic. Dnes v noci jsem špinění měla silnější ale do rána opět přestalo .. teď to samé 🤷 není to už jen špinění, ale hodně slabé krvácení..barva je červeno růžová, ale ne tak tmavá jako ta při ms co mívám.. ráno jsem si dělala tt a ten byl negativní..
Jsem nastydlá tak to usuzuji spíše k tomu, že to mám rozházené, ale kdo ví..
Pokud bych byla těhotná v den ms by se mi na testu už ukázala čárka ne?
Je mi spíš divné, že zakrvácím jen trošku a pak je ticho po pěšině 🤷 Máte s tím někdo zkušenost? ..
Moc děkuju za odpovědi 🙏
@kackac120 záleží kdy byla ovulace
@kackac120 já o druhém těhotenství netušila právě kvůli nastydnuti 😄😄 tenkrát se mi skoro měsíc táhlo nachlazení, což asi posunulo ovulaci o týden (jediná možnost, protože díky nemocím jsme jindy sex neměli), potom jsem měla "slabší menstruaci", což jsem přisuzovala nastydnuti 😄 no a protože jsem pak byla divné unavená, tak jsem si jen pro jistotu udělala test, i když jsem si byla jistá, že těhotná nejsem a byla jsem v šoku 😁 a za dva týdny bude našemu překvapení rok 😉
@teress1215 ovulaci si nehlídám, takže opravdu nemám páru právě😅
@aspie83 tak to je krásný 😅❤️
A test, když jsi dělala, tak jsi měla stále "menstruaci" ?
Nebo jsi počkala až to skončilo?🤔
Já si v den očekávané ms dělala test právě proto, že se mi to pořád nerozjíždělo, ale stále to bylo jen slabé krvácení, což mám do teď a střídavě.. chvíli krvácím lehce pak pár hodin nic, pak zase chvíli a pořád dokola😅 břicho mě nebolí ani jako tomu bývá první dva dny při opravdové ms a těhotenský test ten den vyšel negativní ..tak jestli to mám zkusit testovat ještě jednou třeba v pátek, když se to nerozjede a nebo počkat až případné lehké krvácení ustane?😅 Jsem z toho úplně nervózní, jak nevím co se děje 🤣

@kackac120 když jsem byla nemocná, tak to bylo různé, pozit test jsem měla tři dny před ms