Slabě pozitivní Clearblue test po limitu. Co to znamená?
Ahoj, jsem trochu zmatena. Stalo se někomu, že test od Clearblue (obyčejný) byl po limitu slabě pozitivní? Byla jste nakonec některá těhotná nebo to hodit za hlavu?

Také mi udělal a Ms nakonec přišla. Za mě tyto testy nejsou moc spolehlivé
@vladuskav36 no právě je to po MS, je mi zle od žaludku a pobolívá podbřišek
Zkusila bych klasický test třeba Dr.max nebo Livsane. Pokud je to ms a byl by i klasický pozitivní šla bych dr.
Mě takovou čárku udělal před ms.
Zkusila bych klasický test třeba Dr.max nebo Livsane. Pokud je to ms a byl by i klasický pozitivní šla bych dr.
Mě takovou čárku udělal před ms.
@vladuskav36 myslite, že mamatest je horší? Mám ho doma koupený, tak bych ráno zkusila ten
Ne, vzdy po limitu mi vysel pozitivne, tehu jsem nebyla
To je negativní test - po limitu
Klidně zkus i teď. Sice mamatest je nic moc co tak hodně čtu ale mě třeba nikdy falešně neukázal. Ale co jsem teď četla hodně tak na něj holky nadavaji.
Klidně zkus i teď. Sice mamatest je nic moc co tak hodně čtu ale mě třeba nikdy falešně neukázal. Ale co jsem teď četla hodně tak na něj holky nadavaji.
@vladuskav36 no čtu diskuze a nadávají jak na mamatest, tak právě i na ty, co jsem si dělala já a přitom u nich jsem sázela na to, že budou kvalitní 🤷🏻♀️ no zkusím ten mamatest a uvidíme, co vyjde tam
Na clearblue po limitu jsem vždy měla tenkou čárku a těhitenský duch to nebyl nikdy..
Na clearblue po limitu jsem vždy měla tenkou čárku a těhitenský duch to nebyl nikdy..
@reeeza zkusila jsem si udělat mamatest teď odpoledne a nic, bílo. Takže falešné. A přitom test za 150 korun 🤦🏻♀️
Taky sem si koupila 2 a oba ukázali falešně taky jsem nadávala že test za takový prachy je na prd
Taky sem si koupila 2 a oba ukázali falešně taky jsem nadávala že test za takový prachy je na prd
@vladuskav36 hlavně ten “duch” nebyl třeba hodinu po limitu, ale možná tak 5 minut, což mi nepřijde tak velký časový úsek. A říkala jsem si, že dva vadné být nemůžou. No a evidentně můžou.
Můžou taky jsem měla. Mě se na prvním udělal duch v limitu po limitu se dobarvil a stejně byl falešný
Je to citlivost 20iu mám dojem, zkus 10iu
Je to citlivost 20iu mám dojem, zkus 10iu
@reeeza zkoušela jsem mamatest, který mám doma, a ten byl negativní v ten samý den. Pak už jsem nezkoušela, prdím na to
Ahoj, áno stalo sa mi to 🙂bola som tehu

Také mi udělal a Ms nakonec přišla. Za mě tyto testy nejsou moc spolehlivé