Slabě pozitivní test. Jsem těhotná?
Ahoj mám dostat MS až za 8 dní a mám slabě pozitivní test myslíte že by se mohlo zadařit? 🙄

@vaalllllllli8i určitě 100% těhotná,některým se ukáže poradna čárka až po vynechani ms
@vaalllllllli8i určitě je teď silnější,moc přeju ať stále sílí a pak se jedeme ve stejné skupince.
@nikynikol25 děkuji vám moc si toho vážím
@vaalllllllli8i Já dneska testovala nedalo mi to😏🤣 první je dnešní a spodní ze včera
@vaalllllllli8i není za Co,jsem ráda že dalším holkám se to povedlo vím jaké to je,když to nejde a najednou tý krásný// se najdou
@siima12 škoda že nemáš ten mamatest je 100krat lepší než ten dr.max má málo barviva unej jsem testovala od den jestli je tam rozdíl a byl obrovskej,ukazal my až hezky 16dpo
@nikynikol25 Dneska mi přišel poštou tak jsem hned vyzkoušela
@siima12 no úplně super,to mu už se opravdu dá říct pěkny//🥳gratuluju.Jak dlouho máš ještě do ms?Já meska už 5 dnů
@nikynikol25 Dneska jsem 28DC mám to nepravidelný čekám toho 2.1 nebo 3.1
@siima12 jaksi mívala nejdelší cyklus
@nikynikol25 asi 35 ale teď co beru clostilbegyt a ultrogestan tak 30 nebo 32
@pupi16 kdyz to hoodne priblizim tak neco malo ano☺️
@michaelarousova no moc se k tomu neupínám, přeci jen to mám dostat až za týden 😁 ale nedalo mi to 😀 Jsou to dva rozdílné testy, jeden včera od jedné značky a jeden dnes od druhé značky... je to hlavně kvůli silvestru, nerada bych měla mrně pařmena 😂

@pajasala 10 DPO ovu test mi vyšel 19 a 20 prosince