Slabě pozitivní test. Jsem těhotná?
Ahoj mám dostat MS až za 8 dní a mám slabě pozitivní test myslíte že by se mohlo zadařit? 🙄

@pupi16 chapu 😂ale to mas teda jeste dost casu na test...tak mozna bych byla radeji s alkoholem opatrnejsi😂
@siima12 koukám že 1-2 tak mezi teda 7dpo a 14dpo.
@nikynikol25 Teď nechápu 😃
@siima12 taky jsem brala a upravilose my to na 29-30
@nikynikol25 Taky se mi to upravilo zkusím zítra ráno zavolat aspoň budu vědět kdy mám přijít
@pupi16 já měla taky silnější večer než ráno z ranní moci
Holky? Stalo se vám některé že ten výsledek (viz poslední fotka ode mě ) zmizel? Test zaschnul a čárka je pryč 🤨
@pupi16 Ja bych to tak vubec nezkoumala. Kdyby tam ta carka zustala, tak je to nejaka zaruka prosperujiciho tehotenstvi?
Test po zaschnuti vzdycky trochu vybledne.
Jinak ja z odpoledni nebo vecerni moci taky mela vzdycky silnejsi carky nez z ranni.
Predpokladam, ze ms jeste nemeska, takze vyckejte.
@siima12 no super moc gratuluji snad se sejdeme ve stejné skupince rodičky 🍀👌
@nikynikol25 Podle kalkulačky a poslední MS bych měla být 3+4 ale nevím přesně trochu teda cítím levou stranu pod břichem
@siima12 To jsem měla taky bolestí střídavě vaječníků a podbřišku teď teda už mám bolestí kříži a už věřím i prsa.
@siima12 já podle poslední ms jsem 5+0
@nikynikol25 Přesně tohle mám já je to normální?
hoj holky, snažíme se s přítelem o miminko, dnes mam den očekávané MS. Ráno jsem si dělala tt pepino kazetový a vyšel mi pozitivní,ale nemám s ním žádné zkušenosti, tak jsem nevěřila a radši jsem si udělala ještě klasický tt pepino a vyšel duch. To bych nebyla já, abych to nezkusila do třetice a udělala jsem ještě jeden a zase duch.
Dávám fotku, co myslíte? Je ještě brzy podle toho něco soudit?
Už tak 10dní mám oteklá prsa, což mam normalně jen týden před MS. Špatně spím,budim se a to mě běžně nevzbudí nic. Pobolívá mě v podbřišku cca 3 dny jako kdybych měla MS, ale doufám že nepříjde, potvora 😄.
@siima12 je je,dlouhá se připravuje a roztahuje pro miminko
@nikynikol25 už aby bylo pondělí a zavolala to snad něco uvidí i když je brzy
@siima12 možná aspoň dutinku podle toho kdy si tě pozve
@nikynikol25 To jsem sama zvědavá ale chodím tam každý měsíc co říkala doktorka jen co to zjistíte a zadaří se tak volejte hlídali tvoření vajíček

@pupi16 taky něco nepatrně vidím.