Slabě pozitivní test. Jsem těhotná?
Ahoj mám dostat MS až za 8 dní a mám slabě pozitivní test myslíte že by se mohlo zadařit? 🙄

@lilii00 jso si jista ze to mas dostat az za 8 dni?pac to uz je docela slusna carka☺️
@michaelarousova myslíš skúsim ještě ráno minulý měsíc mi to tak nějak podobně ukázalo a nesililo to myslím že to odešlo s MS tak snad to teď vyšlo 🙏😞
@lilii00 hodne stesti 🌸
@michaelarousova moc děkuji ♥️
@lilii00 ale testovala bych ob den ☺️At vidis zmenu☺️
@michaelarousova dobře potom se ozvu co a jak 🙏
@lilii00 já měla krásnou čárku 5 dni před MS, kdyby mi nebylo nevolno takhle brzo bych netestovala spis jsem se bála abych neměla covid a docela jsem koukala 😅 přeju ať sílí 🙏🏽
Mám nepravidelnou MS tak ani nevím minulý měsíc sem musela jít na vyvolávačku tak sem na vážkách jen jsem to tak vypočítala🙄😕
@terkapok11 tak to gratuluji doufám že sílit budou děkuji ♥️
@nikynikol25 jsem 9DPO tak taky nevím
Tak aspoň v tom nejsem sama 🙄co myslíte když zítra skúsim digitální?
Uvidíme ja si ho budu muset jít zítra koupit mám ještě mamatest 🙄
@siima12 Já tedy taky nic nevidím...
Jen tedy já si dělala při nepravidelné MS testy cca 30. den cyklu, několik z nich bylo pozitivních (a podstatně výrazněji než mnohé které jsou na koně vkládané) a několikrát jsem to obrečela protože z toho nic nebylo, proto jsem poučená že není radno testovat moc brzy a snažit se na testu najít něco, co tam mnohdy ani není a nebo je, ale "špatně"
@siima12 No budeš míň zklamaná když ti test nic neukáže, ale když se objeví pozitivní (což není až tak ojedinělé, podle mého doktora) a pak to normálně dostaneš, nebo s mírným zpožděním, tak to zklamání přijde, zvláště když to zažiješ opakovaně ;)
Ale byl to jen poznatek z vlastních zkušeností, ne útočná poznámka ;)
@siima12 zkusila bych zítra znovu já třeba měla silnější večer než ráno z ranní moci
Ono to testováni ještě před MS může být ovlivněno biochemickym těhotenstvím nebo má žena přirozeně vyšší hladinu hormonu(udělá ji dušička) a pak má stres, že potratila..ja sama při cyklech 29/30 dni, jsem vydržela týden po zpoždění, byly dvě čárky a bylo to. .
Možná to zní ošklivé, ale tohle testování nejlíp hned po sexu deptá ženskou vic a víc každý měsíc, kdy to nevyjde..
A ano taky nic nevidím
@lilii00 jestli budeš mít silnější klidně zkus já zkusila druhej den 11dpo a odpovidalo to +1-2 digitální
@lilii00 jak máš dlouhé cykly?A po ovulaci dlouhou literární fázi?