Šlo mimi s krví pryč nebo se udrželo?
Ahoj holky snažilky,
v říjnu jsem zjistila, že jsem těhotná, ale hned na to jsem o to přišla. Zamlklé těhotenství... ted 6.6. (den ms) jsem si udělala test, jelikož me pořádně bolely prsa už asi tyden před a objevil se tam duch. Další den dva další testy s viditelnějším duchem...jenže v sobotu 10.6. se mi nejspíš rozjela mrcha...:(
Prsa už tak moc nebolí, ale citlivá jsou. Navíc me ještě dnes píchá v podbřišku a v zádech. Je šance , že by se to udrželo nebo šlo "mimi" s krví pryč? K doktorovi jsem objednaná ve středu. Děkuji moc za odpovědi a zkušenosti. B.

Krvácím stále, myslím, že to je normalně krev menstruační :/ přesně takhle to bylo i minule.. test doma už žádný nemám, tak to asi nechám až k tomu doktorovi. Jen se ještě obávám, zda by nemohlo jít o mimoděložní..
@bohunkabuk při mimoděložním by bolelo mooooc bříško .... To mě mrzí. Podle mě by to chtělo vyšetřit na hematologii na nějaké trombofilie atd... Věřím, že to bude řešitelný ,,problém,, . Když evidentně k početí dochází. Přeji jen to nej !
Děkuji mooc 🙂
@bohunkabuk já vím, že to je těžké a smutné, ale mooooc důležité je, že dojde ke spojení, k oplodnění. Buď Ti budou chybět jen nějaké vitamíny ( často je to podceňováno ) nebo to bude chtít třeba hned druhý, třetí den po ovulaci třeba nasadit utrogestan ( pomáhá lepšímu prokrvení, vyživení sliznice v děloze ) , vajíčko se lépe uchytí... Nebo to bude něco v krvi - to se zase nasazují léky ihned s pozitivním testem ... a problémy bývají vyřešené 🙂.... Věřím, že velmi brzy to bez problémů dotáhneš až na porodní sál 👶🤰
zkus si o tom promluvit s gynekologem, že už se ti to stalo 2x, tak aby ti napsal Utrogestan a v momentě kdy budeš mít pozitivní test, tak nasadíš a MS by přijít neměla. Může jít prostě jen o nedostatek progesteronu, to je snadno řešitelné právě tím utrogestanem
Ahoj, mela jsem to podobne jako ty, kdyz se to zacalo opakovat asi ve ctvrtem cyklu, zasla jsem za gynekologem a poprosila ho, at mi da neco na udrzeni. Napsal Duphaston, pry je jemnejsi, s nim jsem krvacet prestala, trnula jsem teda cely prvni trimestr, pak jsem se zklidnila a v cervenci by mel prijit na svet Vojtisek 🙂 Drzim palce, ozvi se u sveho doktora..
Kdy jsi začala menstruovat? máš klasické zpoždění nebo až řadu týdnů potom? ono bez testů bys to třeba ani jinak nezjistila a neřešila to. Spíš by bylo horší, kdyby jsi o to přicházela v pozdějším stadiu, než v tom "všechno nebo nic".
tohle se podle mě stává dost často a nemusí to vůbec značit nějaké obtíže, proto se i doporučuje zkoušet si testy až PO vynechání MS, tímhle brzkým testováním si jen přivodíš zklamání, kdybys teď taky netestovala tak brzo tak to ani nevíš a jsi teď úplně v klidu, vím že se to lehce říká, ale taky nejsem z těch co se jim podařilo na první šťouch a vyprdnout se na to mi dost pomohlo
@jitulka89 ono je to dost individuální. Já měla den po vynechání MS takhle slabou čárku, viz foto.
Druhý den jsem šla na krev a HcG 73. Hned jsem nasadila Utrogestan na udržení, protože mám PCOS a nekvalitní žluté tělísko a díky Bohu za to, miminko úspěšně přežilo 1. trimestr a teď už se jen těším na porod. A začalo to čárkou, kterou jsem viděla jenom já 🙂
Kamarádka měla 3 dny před termínem MS hotové dálnice, každý to má asi jinak 🙂
@no_title to asi ano, já měla den po meškání taky dálnici 🙂 ale chtěla jsem i říct, že ukončení tak raného stádia těhotenství vůbec nemusí znamenat že je s autorkou něco špatně, ale jen to, že na řadu hold přišlo špatné vajíčko :( v tomhle stádiu těch těhotenství končí poměrně velký podíl :(

Ahoj ... Krvácíš stále a je to čerstvá krev ??? Třeba to bude jen překrvením sliznice... Další test jsi zkusila? Uvidíš, zda sílí ....