icon

Snažíme se a stejná slabá čárka na testu. Jsem na začátku a test proto nesílí?

kvetuska145
28. pro 2019

Ahoj holky, potrebovala bych trosku uklidnit. Vubec nevim co si o tom mem tehotenstvi myslet. Snazime se uz skoro rok. Mam pcos a posledni ms jsem mela 2.12. Nejak kolem 14.12 jsem sla na gyndu protoze jsem tmave hnede spinila. Na gynde nic nebylo a doktorka rekla at si zkusim test. Delala jsem ho az 18.12 clearblue a bylo to tam. Sice to ukazovalo nejak ze jsem hned na zacatku. Potom jsem si delala 20.12 mama test a byla tam slaba carka. Doktorce jsem volala a byla toho 20 na krvi. Mela jsem ale hcg pres 50. Doktorka rekla ze pockame pres svatky a po vanocich mam prijit na kontrolu. Jenomze jsem si delala dnes 28.12 test a je na nem uplne stejna carka. Myslite, ze jsem teprve na zacatku a test nemusi silit? Mam docela dost obavy. Pritel me uklidnuje ze to bude v poradku❤️ Strasne by jsme si to prali 🥰

Strana
z2
lilian2111
30. pro 2019

@simona_33 Já měla // 8dpo 😉

simona_33
31. pro 2019

@lilian2111 jako všechno je možné, taky mohlo být oplodnění jindy třeba, někdo má ms i v těhotenství, ale pak by byla zas v tehu dál vlastně, že jo....no nevim. Nejlepší je počkat no 😂

boobulee
1. led 2020

Ahoj, přidám ti jen pro porovnání své testy 21.12. měla přijít MS nepřišla a ze zvědavosti a v očekávání jsem si udělala test (zelený) 22.12. A byl pozitivní, ale slabý proužek, 24.12. jsem test opakovala a čárka byla lehce silnější... A pak jsem si udělala test 28.12.19 (fialový) ještě jeden jestli čárka síly a tam už jsou vidět obě dvě čárky pěkně, tak snad ti to pomůže pro porovnani 🙂

piccola1412
Autor odpověď smazal
milujicimaminka89
17. únor 2024

@kvetuska145 Jak ti to prosím nakonec dopadlo? Mám to teď podobné…

Strana
z2