Ahojte, 21.9. sme mali s priateľom prerušovaný pohlavný styk, opakovane, neutrel sa a znova vošiel do mna...26 hodín po som užila Escapelle a po piatich dnoch som bola u gynekologa, povedal, že to nevyzerá, že by sa malo začať tehotenstvo...6.den po Escapelle som krvácala 5 dní...Menštruáciu som mala dostať 11.10 a stále mešká, ale predtým mi vynechavala v priemere 5 dní, nakoľko som vysadila HAK pred 2a pol mesiacmi...Bojím sa, že som tehotná, nemám žiadne príznaky, akurát ma bolia občas kríže, prsia a brucho bez bolesti...Pred pár dnami som si v pošve nahmatala väčšiu zdureninu na ľavej strane asi 7 cm do hlbky,niečo ako cysta... Pred týždnom som dobrala Entizol...Aký je Váš názor, mýslíte, že sa môžem obávať tehotenstva? Dakujem za odpoved!
Na vyšetrenie idem až vo štvrtok a dovtedy asi stratím nervy 🙂
Tak nakoniec som bola dnes, robil mi aj sono, povedal, že tam nič nevidí, ale maternicu mam zväčšenú, neviem prečo....A pichol mi vyvolávačku 🙂
Halooooo,nikto??? 😉
no buď jsi nebo nejsi. Co chceš slyšet? Ani gynekolog nic neviděl a to se díval ultrazvukem. Tak ještě počkej a za dva tři dny si udělej těhotenský test. Bohužel s věšteckou koulí věštit neumím...
To viem aj ja!!!Čakala som odpovede od žien, ktoré mali podobnú skúsenosť a ako dopadli! Takže ten sarkazmus si si mohla odpustiť...
@sylvia88 Řada žen otěhotněla i přes Escapelle či Postinor, na druhou stranu jestli jsi nedávno vysadila HA a k tomu ještě tahle hormonální darda Escapelle, tak bych se ani nedivila, kdybys měla pořádně rozhozený cyklus a ne těhotenství. Takže je to fakt padesát na padesát a nic jiného, než počkat, jak se to nakonec vyvrbí, Ti nezbývá.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu
nejjistější bude ,když si koupíš test nebo si skákneš na gyndu 😉