Špatný test? Je celý růžový
Negativní :( ale neudělala sem ho špatně nebo není vadný kdZ je celý růžový ?

Já neberu prášky takže to mám hodně nepravidelný je u mě normální že to tři měsíce nemám jako třeba teď takže podle MS se moc řídit nemůžu
Aaaha,to je blbe. A ty bys mimco brala nebo spis ne?
Kazdopadne test je udelany dobre
Chceme miminko už skoro rok se snažíme nebo tomu nechavame volný průběh ale už sem nervózní z toho že furt nic
Ahojky,test je udělaný dobře.A bereš nějaké vitamíny?hodně holek si chválí kapky Gynex.Já je také začala brát a nejspíš se po měsíci asi zadařilo...vše tomu nasvědčuje.také se snažíme více jak rok,ale mělka jsem hodně stresu skrz rozvod,tak se ani nedivím...ale teď jsem v klidu,tak uvidíme
Tak držím pěstí ;) taky máme stres asi ty kapičky zkusim už sem o nic něco četla
@kristynat vyzkoušej je určitě.je to na bázi přírodních .....a také jsou na stres.jsem po nich klidnější 🙂 a hodně holkám jak píší,co je začaly brát tak hodně jich do 2 měsíců otěhotněla......nikdo samožřejmě nevíme,jestli je to opravdu těma kapkama,ale...já už byla docela dost zoufalá,že mi to nejde...tak mě alespoň zklidnily a jen počkat do 10.11 na testík 🙂
@michalamala99 tak to zní dobře na kolik vyjdou v lékarne?
v lékárně jsem nesehnala,ale ve zdravé výživě kolem 416kč.je to dost,ale vydrží cca4 měsíce
Aha tak snad je tady u nás někde sezenu
I kdyby to byl jen placebo efekt,tak proc to nezkusit ;) Hlavne kdyz pomuzou.
My se snazily necele dva roky a pak jsme suply na IVF. Napodruhe se povedlo. Ale dala jsem vypoved-prace ve ktere jsem se nervovala,jeste jsem ji mela 100km daleko-takze 200km denne (6h na cestach). Od srpna na pracaku a v totalnim klidu,od zari tehotna.
Vsichni do me cpaly "Hlavne bud v klidu". Nejhorsi veta pro kazdou snazilku. Ale je fakt,ze se povedlo az kdyz jsem v tom klidu byla.
A sousedce taky-dala vypoved,od rijna na pracaku a hned otehotnela.
Tak to abych se odstěhovala daleko pryč aby na nás neměla vliv tchyně a syna co začal chodit do školky nechat doma protože co je ve školce je furt nemocný a bývalého někam zahrabat resim sním furt alimenty atd :D no koupim ty kapky a snad se konečně povede
Je jasne,ze zivot to ma na nas pripravene jinak-a nekdy to proste nejde.
Budu drzet pesti.
P.s. Zkusit i levanduli-olejicek cose maze na spanky atd. Ja si ho davam na polstar-a lip spim. Treba to fakt funguje i timhle mazanim na spanky jak rikaji.
Ale do kapicek bych na tvem miste asi taky sla. Pokud jsou prirodni,urcite se tim nic nezkazi ;)
Budu drzet vsechny pesti pro stesti ;)
Zkusim děkuji za rady 🙂

@kristynat - Kristy spatne udelany neni. To ruzove se mi na nekterych taky udelalo-nevim proc. Mozna reakce na moc,kdyz ji nasakne vic. Podstatna tam je carka-ta videt je krasne ;(
Kdy mas dostat ms? Jeste je treba na dve carky brzy