icon

Špinění. Je ještě naděje?

eliii311
22. zář 2020

Ahoj holky chci se zeptat jestli mel nekdo stejnou zkusenost ze prisla ms o 4 dny drive.. Dnes jsem zacala slabe krvacet a spinit nikdy se mi este nestalo aby ms prisla driv nez ma vetsinou prisla o den nebo o 2 pozdeji ale ne driv a vzdycky me silene bolelo bricho a byla jsem nervi ale dneska me trosku akorat boli v podbrisku a vajecniky ale jinak nic.. Myslite ze by mohla byt este nadeje ze tam ten mimisek bude? Dekuji za odpovedi

agneska7
22. zář 2020

@eliii311 tak šance je vždy , může to být jen uhnízdění , uvidíš jestli se ms rozjede jestli ne tak zkus test a uvidíš

eliii311
autor
22. zář 2020

@agneska7 kéž by to už vyšlo uz se snažíme pres rok tento cyklus sem zacala brat clostik tak snad se to nerozjede a neco na testu bude.. A dekuji za odpoved

jjasmina
22. zář 2020

Já měla ms přesnou a občas se stalo, že jsem to dostala dřív, já teda u posledniho tehu měla jen růžový flek na intimce

lachtanice86
22. zář 2020

Tělo neni stroj, ze někdy přijde ms driv nebo později neni nic neobvyklého. Zvlášť pokud v cyklu používáš nějaké léky. Na "mimiska" bych nespolehala

pepickovapavlinka
23. zář 2020

Mě se tohle stalo teď před 16 dny.Začala jsem slabě krvácet ale bez sliznice a opravdu jen slabě.Bolely mě u toho šíleně prsa a píchalo v podbřišku což u MS normálně nemívám.Zkusila jsem tt a byl na něm duch.Sílil a v neděli na testu viz foto.Držím palce.

pro89
24. zář 2020

@eliii311 mám něco podobného tento měsíc clostik akorat dva dny zpoždění , ale teď mě poboliva v podbrisku jako MS ale tak 100x min než normálně a minimálně jsem zacla krvacet. Já už naději ztrácím ...