Špinění po menstruaci. Co může být příčinou?
Ahoj holky.19.6 jsem měla klasickou menstruaci která trvala 5 dnů a dnes jsem začala zase špinit.Máte někdo zkušenosti z čeho to může být?🙄Nikdy předtím se mi to nestalo.Předem moc děkuji
Já to měla něco podobného před 3ma lety. Normálně 7dnů MS a po 14 dnech, místo ovulace přišla menstruace - opět 7 dnů. A za další dva týdny se nám zadařil druhý syn. Špinění může být i uhnízdění. Pokud je to jednou takto výkyv, byla bych v klidu. Pokud se to nerozjede MS za cca 2 týdny (v původním termínu), zkus TT. Pokud by se ale opakovalo MS a pak i špinění nebo by jsi měla velké bolesti, hned gyn. - můże to být horm.nerovnováha, nějaká cysta apod. Uvidíš, jak se to bude rozvíjet.
@martulka88 já chlapa nemám.Ale tohle jsem měla opravdu poprvé,tak jsem zvědavá,dnes už nešpiním. 🙂
Tak pokud se ti to bude opakovat, zašla bych na gyn, ať tě zkontrolují. Já to měla takto jednou, přičemž to byla regulérně menstruace.
@martulka88 já se chystám naštěstí na preventivku,tak jsem zvědavá,ale tak snad to nic nebude🌹
Taky se přidám, asi 2 týdny po ms jsem začala špinit pár dnů pak to přestalo a teď mám zas růžový výtok , a lehké píchání podbřišku, ovulaci jsem vůbec tenhle měsíc nezastihla 🙆 testy jsem zkoušela a byly negativní, ms mám dostat 4/7 ale nepočítám stím mám nepravidelný cyklus 35-47 dní, Ale minulý měsíc jsem 29 dní cyklu což jsem byla překvapená, myslela jsem taky na hormonální nerovnováhu, nebo tak , měl stím někdo zkušenost?
Ahojky, toto jsem měla, může se jednat o hormonalni nerovnovahu, pokud se to stane jednou tak se s tim telo vypořádá, pokud to bude častěji zašla bych si určitě ke gyn. dá ti prasky na srovnani🙂 pokud se nesnazis zrovna otehotnet
@0805nikol ahojky.Nee nechystám,jsem bez chlapa 😅.Mně ještě napadla i ovulace, protože mě dnes dopoledne začal bolet podbřišek jako při MS nebo teda pak ta nerovnováha,tak uvidíme ☺️