Špinila jsem, bolelo mě břicho, svědilo prso
Ahoj holky mam takový totáz mela jsem MS 6.10skončila mi 11.10 spali sme spolu to ho 6.10 a stalo se mi 20 .10 ze sem spinela slabe asi dva dni bolelo mne pod břicho a svedelo mne prso nikdy se mi to ne stalo .. tak nevím ... mužů mi někdo odpověď Děkuji
To byla spis ovulace 🙂
Podle mě ovulační špinění, někdo i lehce krvácí. 9 dní po ukončení menses těhotenství nebývá možné, teprve se zvedá hladina luteinizačního hormonu (LH), který řídí ovulaci.
@kitickakiki25 Je to téměř nemožné
Děkuji holky dělala sem si tes dnes ráno a vyšel pozitivní 😉
@kitickakiki25 jezis tak na co se tady ptas? Vysel ti pozitivní tehotensky test tak asi těhotná jsi. V tom případě se objednej k doktorovi a nevypisuj blbosti na web.
Aha...to je divne dle dat...jakoze 6.10.ti zacala menzes a vy jste meli styk a pak uz ne? A z tohoto dne bys mela byt tehu? Tak to uz se deji i zazraky...
Bohužel klasika - novy profil + vyjadřování polointeligenta.
No je mi to jasne
Říkáte ze je to nemožné, ale já otěhotněla den, maximálně 2 po skončení menstruace 🤔 doktor taky Koukal jak blázen, ale jindy to proste nebylo možné. Přítel byl pryč cely měsíc před a měsíc po. Tohle bl jediný možný víkend kdy k početí mohlo dojít. Zázraky se evidentně dějí 😁😁
@morningstar ale vždyť to slečna psala den predtim než si test dělala . Proč hned každého označujete za trola ?
@kristynka1989 ano, po skončení menzes... ale to už jsi nějaký třeba 7den a pokud jsi měla třeba ovulaci 9 den cyklu, tak proč ne... , jenže paní píše že měla styk v první den menstruace, což mi přijde opravdu málo pravděpodobné, proto koukám jako puk, že i to se může stát.
@vendelinka08 je aha, tak ti jsem v noci špatně četla. Tak to pardon. 🙂

@kitickakiki25 Ahojky, myslím, že je málo pravděpodobné, že jsi těhotná. Udělej si test, ztratit nemáš co...😉 Jinak bych cinkla DR. co jiného to může být...