Špiním po revizi. Co si o tom myslíte?
Ahoj holky, jsem tu nová. Chtěla bych vás poprosit o radu. 22.7 jsem měla revizi, miminku se nevyvinulo srdíčko. Po revizi jsem krvacela hned v ten den od zákroku asi týden. Šestinedělí jsem dodrežela. Po šestinedělí jsme se s partnerem začali zase snažit, takže bilinkove kapky a kyselina listová kterou jsem měla přímo od dr. na předpis. Menstruaci jsem ještě od zákroku nedostala. Jeden den teď přesně nevím, cca 3-4 týdny zpátky jsem slabě zašpinila ale jen ten jediný den a jen trošičku, slyšela jsem že to mohlo být uhnizdeni. Včera večer a dnes ráno jsem si udělala test a oba dva negativní. Co si o tom myslíte? Nemůžu být nějak v nepořádku? Nebo můžu být těhotná ale test mi to ještě neukáže? Zarazilo mě jen to zašpinění. Taky mě občas zaboli v podbřišku jakobych to měla dostat ale na konec nic. 🤔

@vali9 Můžeš a nemusíš. Tohle nikdo neví, teď je to tak padesát na padesát. Po revizi je velká šance na otěhotnění. Je "pohnojeno" v těle máš ještě hormony a ty pomohou. To, že jsi ještě neměla ms může být samozřejmě nějaké ranné těhotenství, které na testu ještě není. Velká šance ale také je, že prostě se ti jen ještě nesrovnalo tělo. Mě trvalo 9 týdnů po první revizi než ms přišla. Po druhé revizi už jen 5 týdnů. Prostě je to různé. Vydrž týden a pak si zase udělej test. Když ani po 14ti dnech nebude pozitivní, tak je to jasné. Pokud ti vadí, že ještě nepřišla ms, můžeš si dojít na vyvolávací injekci k doktorce. A nebo prostě dopřej tělu čas 🙂.