icon

Spolehlivost těhotenských testů Clearblue. Jaké jsou vaše zkušenosti?

viky000
2. zář 2025

Ahoj všem, dnes ráno jsem si dělala test, udělala jsem oba a oba vyšli. Koupila jsem Clearblue ale ten vyšel jako negativní. Nestalo se to už někomu? Teď moc teda nevim na čem jsem, myslela jsem že clearblue je ještě lepší než mamateet. Ms bych měla dostat zítra.

Spolehlivost těhotenských testů Clearblue. Jaké jsou vaše zkušenosti?
cassidyc
2. zář 2025

@viky000 Clearblue digitál? Ten má nižší citlivost, Mamatesty mají od 10 jednotek a Clearblue myslím od 25, takže je klidně možné, že to ještě nezachytil. Zkus pár dní počkat a zatím testovat ob den Mamatestem a uvidíš. Držím palce. 🍀

viky000
autor
2. zář 2025
@cassidyc

@viky000 Clearblue digitál? Ten má nižší citlivost, Mamatesty mají od 10 jednotek a Clearblue myslím od 25, takže je klidně možné, že to ještě nezachytil. Zkus pár dní počkat a zatím testovat ob den Mamatestem a uvidíš. Držím palce. 🍀

@cassidyc to jsem ani nevěděla, testovala jsem s ním dnes poprvé😄 děkuji 🙂

bebyna
2. zář 2025

@viky000 měla jsem stejný problém. Mamatest už ukázal fakt krásnou čárku a clearblue digi že to je negativní . I když jsem viděla sílící čárky, ten hajzlik digi mě tak znejistil že jsem byla jak šílená a testovala se každý den. Jestli to sílí. A když jsem měla pocit že ne, skoro jsem brečela. Ale dobrý 🤣 digi prostě nebrat

viky000
autor
2. zář 2025
@bebyna

@viky000 měla jsem stejný problém. Mamatest už ukázal fakt krásnou čárku a clearblue digi že to je negativní . I když jsem viděla sílící čárky, ten hajzlik digi mě tak znejistil že jsem byla jak šílená a testovala se každý den. Jestli to sílí. A když jsem měla pocit že ne, skoro jsem brečela. Ale dobrý 🤣 digi prostě nebrat

@bebyna 🤣 no taky mě to právě docela rozhodilo.. a nakonec jste teda těhotná byla, takže měl pravdu ten mamatest ? 🤣🙂Taky mi právě ráno vyšli oba testy najednou..

ratatouli
2. zář 2025

@viky000 nechci zklamat.. ale neradovala bych se předčasně. Momentálně řeším špatnou šarži a firma ji bude přezkoumávat. Vyšli mi 5 dní po zpoždění krásný čárky na 4 testech a těhotenství mi bylo včera u Dr vyvráceno .. bohužel ... Zpoždění už mám 15 dní ale z důvodu hormonální nerovnováhy. U vás to může být jiný případ.. držím palce! 🙏

bebyna
2. zář 2025
@viky000

@bebyna 🤣 no taky mě to právě docela rozhodilo.. a nakonec jste teda těhotná byla, takže měl pravdu ten mamatest ? 🤣🙂Taky mi právě ráno vyšli oba testy najednou..

@viky000 jojo. Měl pravdu🤣 Teď jsem 30+3tt a čekám dvojčata 😅

carolinam89
2. zář 2025

Za mě mamatest těžce k prdu u dost bab to zkresluje a přitom těhotná ani není . Clearblue je fakt že vždy ukázal jasno i klidně den dva před termínem což je za mě plus ale na mamatest dost bab nadává a nedivím se

ratatouli
2. zář 2025
@carolinam89

Za mě mamatest těžce k prdu u dost bab to zkresluje a přitom těhotná ani není . Clearblue je fakt že vždy ukázal jasno i klidně den dva před termínem což je za mě plus ale na mamatest dost bab nadává a nedivím se

@carolinam89 po té mojí zkušenosti se také nedivím. Včerejší den jsem skoro celý probulela...

ratatouli
2. zář 2025
@carolinam89

@carolinam89 na dovoleny jsme si mysleli že už jsme ve 3.

viky000
autor
2. zář 2025
@carolinam89

@carolinam89 taky jsem slyšela, že hodně lidí na něj nadává. Ale nikdy se mi asi nestalo, že by mi takhle vyšli oba testy a přitom bych těhotná nebyla. Poslední těhotenství mi vyšli taky takhle a to bylo 3 dny před ms. Clearblue jsem nikdy nepoužila,tak jsem pořádně nevěděla, ale že má nižší citlivost to je zase taky pravda...

ratatouli
2. zář 2025
@viky000

@carolinam89 taky jsem slyšela, že hodně lidí na něj nadává. Ale nikdy se mi asi nestalo, že by mi takhle vyšli oba testy a přitom bych těhotná nebyla. Poslední těhotenství mi vyšli taky takhle a to bylo 3 dny před ms. Clearblue jsem nikdy nepoužila,tak jsem pořádně nevěděla, ale že má nižší citlivost to je zase taky pravda...

@viky000 mě vyšli 4 😃 ale jak píšu nemusí to být váš případ.

pe_tu_ss_ka
2. zář 2025

Mě mama test neukázal vůbec nic a digitální clear blue u obou těhotenství ukázal už 3 dny před termínem menstruace. Ale poznala jsem to na sobě (nalitá bolavá prsa a strašná únava)..

ratatouli
3. zář 2025

@viky000 ale pak samozřejmě dejte vědět jak jste dopadla 😊

viky000
autor
3. zář 2025
@ratatouli

@viky000 ale pak samozřejmě dejte vědět jak jste dopadla 😊

@ratatouli no dělala jsem ráno, jeden mi nevyšel a druhý test mi vyšla čárka jenom do půlky,takže vadný test..
Ms zatim nedorazila, pockam a kdyžtak udělám jinou značku.

ratatouli
3. zář 2025
@viky000

@ratatouli no dělala jsem ráno, jeden mi nevyšel a druhý test mi vyšla čárka jenom do půlky,takže vadný test..

@viky000 mohu se zeptat na číslo šarže? Jestli to není náhodou stejná? Končí na 27?

viky000
autor
3. zář 2025
@ratatouli

@viky000 mohu se zeptat na číslo šarže? Jestli to není náhodou stejná? Končí na 27?

@ratatouli tenhle končí na 26

ratatouli
3. zář 2025
@viky000

@viky000 já měla na 27.

ratatouli
3. zář 2025
@viky000

@viky000 tak uvidíš. Ještě je naděje 🙏

felis
3. zář 2025

Me teda digi zafungoval skvele. Druhý den zpoždění ukázal +2-3. Ovulaci jsem ale měla brzy po menstruaci.

ratatouli
5. zář 2025
@viky000

@viky000 tak jak to s vámi vypadá? 😊

bh8
5. zář 2025
@ratatouli

@viky000 nechci zklamat.. ale neradovala bych se předčasně. Momentálně řeším špatnou šarži a firma ji bude přezkoumávat. Vyšli mi 5 dní po zpoždění krásný čárky na 4 testech a těhotenství mi bylo včera u Dr vyvráceno .. bohužel ... Zpoždění už mám 15 dní ale z důvodu hormonální nerovnováhy. U vás to může být jiný případ.. držím palce! 🙏

@ratatouli taky jsme ted radovali predcasne.. jinak mi tyto testy nikdy neudelaly falesne vysledky. Az ted

ratatouli
5. zář 2025
@bh8

@ratatouli taky jsme ted radovali predcasne.. jinak mi tyto testy nikdy neudelaly falesne vysledky. Az ted

@bh8 já tyto testy už nikdy. Zbytečné zklamání. Snažíme se chvíli ale i tak mi bylo po tomto zjištění smutno.

nika112233
5. zář 2025

@viky000 Ahoj ja nevim ja nemela ani z jedním špatnou zkušenost .

viky000
autor
6. zář 2025
@ratatouli

@ratatouli Ms zatim nedorazila,od te doby jsem si test nedělala. Tak asi počkám přes víkend a pokud nedorazí,tak v pondělí udělám. Břicho mě poboliva, tak uvidím a dám vědět🙂

viky000
autor
8. zář 2025
@ratatouli

@ratatouli Tak ms zatim nedorazila, dělala jsem testy ale podle mě je to stopro negativní

viky000
autor
8. zář 2025

Chtěla jsem udělat jinou značku,ale bohužel zrovna tady nic jinýho neseženu... Už těm mamatestum vůbec neverim, při druhým těhotenství mi ukázalo pozitivní až po týdnu zpoždění...

cassidyc
8. zář 2025
@viky000

Chtěla jsem udělat jinou značku,ale bohužel zrovna tady nic jinýho neseženu... Už těm mamatestum vůbec neverim, při druhým těhotenství mi ukázalo pozitivní až po týdnu zpoždění...

@viky000 Tak záleží, kdy máš ovulaci no. Uvidíš, může to být i biochemko, ale asi to moc nadějně nevypadá. Testy by musely sílit.

viky000
autor
8. zář 2025
@cassidyc

@viky000 Tak záleží, kdy máš ovulaci no. Uvidíš, může to být i biochemko, ale asi to moc nadějně nevypadá. Testy by musely sílit.

@cassidyc myslíte že bych měla udělat ještě jinou značku? Ovulaci jsem si nehlídala přesně, ale většinou jí mám vždycky v půlce.. cyklus mám dlouhý 30, 32 dní.. třeba je ještě brzo. Ale ms mám pravidelnou, minulý měsíc byla 4týho

pajusz
8. zář 2025
@viky000

@cassidyc myslíte že bych měla udělat ještě jinou značku? Ovulaci jsem si nehlídala přesně, ale většinou jí mám vždycky v půlce.. cyklus mám dlouhý 30, 32 dní.. třeba je ještě brzo. Ale ms mám pravidelnou, minulý měsíc byla 4týho

@viky000 já bych testovala jiným testem a šla na krev klidně jako samoplátce, hlavně abych měla klid🍀

ratatouli
11. zář 2025
@viky000

@ratatouli Tak ms zatim nedorazila, dělala jsem testy ale podle mě je to stopro negativní

@viky000
@viky000 tak co? Mě ms nedorazila měsíc tak teď mám mít za 4 dny další cyklus když nedorazí mám se stavit u Dr.
Ale těhotenství vyloučeno.