Stalo se, že byl test pozitivní až po delší době?

101lev
13. zář 2015

Ahoj holky,

potřebuji poradit. Dělala jsem si těhotenský test 2. den MS (byla slabá) a vyšel negativně, dneska jsem se na něj po 3 dnech podívala a druhá čárka tam je. Před tím tam určitě nebyla, týhle bych si všimla. Test jsem kontrolovala ještě druhý den po použití a nic.

Nestalo se Vám, že jste si test nechali a po nějaké době byl pozitivní? Resp. nemůže se stát že při nějakých podmínkách (teplota pokoje...) se časem změní?

Beru poctivě HA a do toho mám polycystické vaječníky, ale i přes to mám strach, že bych mohla být v tom. Zítra ráno si udělám nový a pádím na gyndu, ale potřebuji nějak na noc uklidnit.

Moc děkuji

demetritis
13. zář 2015

ahoj pokud tam nebyla první den do doby limitu je neplatý výsledek, mužeš si udělat nový test ale testovací proužek bud vyschnutím stmavne nebo zesvětla ale už to není prokazatelná výsledek

101lev
autor
13. zář 2015

Byla tam jedna čárka (podle tohohle znamená, že nejsem těhotná), ta druhá tam nebyla a objevila se až za 3 dny.

nonacek
14. zář 2015

@101lev ano Mě se to také stalo , ale těhotna jsem nebyla a myslím, že ty také nejsi.
Ať je to tak jak si přeješ ,,držím palce.

honey001
14. zář 2015

Ahojte holky.Mam dotaz.Vim ze jich takovych uz tady bylo hodne ale porad si nevim rady.Byla jsem pred 14 dni na IUI (Insuminaci ) pichli mi injekci na vyvolani ovu a brala jsem prasky na sliznici pac jsem ji mela malou cca 4mm.Mam nemoc polycistickych vajecniku.Proto ta IUI.Ale jiz k dotazu : Brala jsem ultrogestan cca tyden volala jsem na Fertimed v Olomouci ze menstruace nedorazila ze mam posledni den ultros.Tam mi rekla ze pokud to nedostanu mam delat testiky a pak dojit.Jenze ja jsem po 5 dnech od nebrani ultrogestanu spinila dbeska v noci kdyz jsem sla na malou mela jsem celych 14 dni prujem ale to pripisuji spise ultrosu a bolesti jako pred menstruaci.Myslite ze by mohla byt sance jeste na mimi??Jsem zoufala hlava me boli porad a ze je mi zima to i kdyz je vedro je divne.na iui jsme byli v pondeli pred 14 dnama v tom tydnu jsem mela dostat menstruaci v sobotu dalsi tyden jsem ve stredu dobrala ultros coz uz mame do dnesniho dne 9 dni spozdeni a 15 dni od IUI.....spil nekdo z vas meli jste teze nejake takove problemy a byli tehu??Dekuji za odpoved.

tulikiss
14. zář 2015

@honey001 a co si takhle udelat test a budes vedet hned na cem jsi

demetritis
14. zář 2015

@tulikiss souhlasi
@honey001 uděl tes a dej vědět držim pěsti

honey001
14. zář 2015

Holky valim z prace a hnedka testnu snad to vyjde vytok nikde bolesti zaky ne np jsem zvedava snad to bylo jen zavrtani mimiska. 😀

101lev
autor
14. zář 2015

u mě planý poplach 🙂 druhý test je negativní i doktor potvrdil 🙂

honey001
14. zář 2015

Tak holky je to na prd byla jsem rychle nakoupit hodit balicky na postu a pak pro testik vse bylo ok a pak jak jsem delala testik tak jsem zacla hodne spinit sice zadna krev ale asi to budu brat jako MS.
Jsem z toho sklamana vsechno mozne jsem delala pro to aby nam to vyslo a nic z toho tak doma brecim jak mala holka.Snad aspon nektere z vas to vyjde.☹

nonacek
15. zář 2015

@honey001 nebude smutna💋 ono to vyjde neboj VŠE má svoje čas.
Také jsem patřila mezi zoufalý snazilky.. a dnes jsem 3 týdny po porodu.
Držím ti palce a přeji trpělivost která bude odměněna pozitivním tehu testem...
🍀🍀🍀🍀

honey001
15. zář 2015

Dekuji :-* dneska volam o 5 na Fertimed domluvit dalsi konzultaci a skusime to znovu tentokrat si ale vemu urcite neschopenku aspon na 14 dni.Tam kde delam je toho az nad hlavu a teze tezka prace takze bude lepsi byt doma v klidecku a hodit nozky hore at se nam pekne zavrta 😉 .

anonymkaaa
21. zář 2015

Ahoj všichni chtěla bych se zeptat zda nemáte podobnou zkušenost před rokem 2.7. Jsem podstoupila kyretáž u 8tt přestalo srdicko fungovat. Nyní jsem dva měsíce bez menstruace prsa boli žádný jiný problém mimo únavy nepocituji.V srpnu jsem byla u dr ze se nedostavila MS řekl mi ze je to normální a poslal me domu test jsem si dělala a negativní. Dnes je to 34den od poslední menstruace test sem si znovu nedělala přijde mi to už zbytecne ale zajímalo by mě co se děje. Popřípadě nemel by to dr více řešit? Děkuji Všem kteří našli chvilku a odpověděli mi.

demetritis
29. zář 2015

@anonymkaaa už sis dělala test nebo jsi to dostala ?

snazimese
26. led 2019

Ahoj, obnovuji diskuzi 🙂 Rada bych Vas poprosila o nazor/radu/ zkusenost. Dnes mam termin ms, posledni prisla 29.12.2018 po tydnu zpozdeni (vim proc bylo zpozdeni). Uz nekolik dni me poboliva podbrisek, ale jinak nez na ms. Na ms me vzdy boli spis jakoby u stydke kosti, ale tentokrat citim tlak jakoby vys k pupiku. Minuly tyden (myslim ze v utery me chytla krec do podbrisku po sexu a pak v patek brzy rano, az me to vzbudilo). Obe krece byly doprovazene pichanim prave pod pupikem. Mam jen slabe citlive prsa, sem tam v nich jemne pichne, ale jinak nic. Kdy byla ovulace, to presne nevim, ale musela probehnout uz pred tema krecema. A jakoby toho nebylo malo, nalada se mi z niceho nic meni jak pocasi na horach. Predevcirem se mi udelalo mdlo ve sprse az mi z toho bylo na zvraceni, ale pritom mi horka.sprcha nikdy nevadila (miluji horkou vodu). Nicmene po ms ani pamatky, vubec ani nespinim jak byva u me zvykem a tt dnes negativni. Je tedy mozne, ze bych mohla byt tehu, ale na tt se to ukaze az dyl? Ma nektera z vas podobnou zkusenost? Dekuji za reakce..

snazimese
26. led 2019

Opravdu nema nikdo podobnou zkusenost? :(

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru