icon

Strach z mimoděložního těhotenství

macelka
31. kvě 2016

Ahoj všichni 🙂 mám skoro 8-mi leteho syna rok 2008...ve 2011 jsem v 10 tem týdnu bohužel potratila a od té doby jsem nemohla otěhotnět. .už jsem to vzdala a dr mě před týdnem řekl že půjdeme na IVF..a včera jsem zjistila 2 carky 🙂 🙂 jenže teď asi potřebuji uklidnit...MS jsem mela naposledy 2.5....12.5 ukázkový hlen po několika letech...hned jsme na to skočili 😀 😀 u dr jsem byla 23.5 to bylo 22 den cyklu s tím že vidí ve vaječníků ztlusteninu a že to bude asi myom že to je špatně vidět a že nás tedy pošle na IVF.. a včera jsem to zjistila...teď mě napadlo jestli to nemůže být mimodelozni tehotenstvi když viděl tu ztlusteninu ale nebylo by to 22 den cyklu brzy? Doufám že panikarím zbytečně ale po 5 letech kdy to nešlo. ..chápete mě doufám 🙂 volala jsem tam a mám přijít až 29.6 v 8 týdnu tak sem nervózní. ..předem vám moc děkuji za jakoukoliv odpověď 🙂

misula29
31. kvě 2016

@macelka Ahoj, to je těžko říct,ale myslím, že na takovýto závěr je brzo. U mě byl mimoň na utz vidět až v 8 tt do té doby nic 🙂

macelka
autor
2. čer 2016

Děkuji za odpověd. Uklidnuju se tím že na ultrazvuku hned po vynechání většinou není nic vidět a tak se mi nechce věřit že by 22DC poznal případně mimodelozni tehotenstvi myslím tu ztlusteninu ve vaječníků.

misula29
2. čer 2016

@macelka ne to určitě ne 🙂