icon

Strach ze čárka na testu nesili 22 dpo

terezsk
23. čer 2019

Ahoj , chci se zeptat zda jsou tyto čárky v poradku a myslíte si ze sílí ? Me se zd ze jsem posleni dny stejne . Mela bych byt od ms 4+3 ovulka byla pozitivní 11 den cyklu . Dnes jsem 22 dpo a testy vypadají takto ? Občas me boli břicho jako pri ms (4 dny zpozdeni ) a taky me poboliva v pravo i vlevo jakoby na straně ! Nemůže to byt taky mimoddelozni ? Jo a jeste jsem si delala v nedeli 16.6 digital test a vyšlo +1-2 ale vcera jsem si ho udělal znova 22.6 a vyšlo stale +1-2 takze to nechapu ! Muze mi nekdo poradit ? Dekuju. Krasny den

Strach ze čárka na testu nesili 22 dpo
verionka
23. čer 2019

Myslím, že na 4+3 je to moc pěkná čárka, netestuj tak často a zkus to třeba až za týden 😉

terezsk
autor
23. čer 2019

Myslis? Je to mamatest s citlivosti 10. Tak prave si myslim ze by ta čárka mela byt videt více 🤔 a hlavne me zarazí ten digital 😞 sem hrozná vim ale bojim se

verionka
23. čer 2019

Ve 4+0 jsem měla zhruba takovou, jako máš na tom třetím od konce, také mamatest s citlivostí deset a po týdnu už tam byly úplně silné dvě čárky, tak uvidíš. Držím palce 😉

katherine177
23. čer 2019

Podle mě je to v pohodě a čárka sílí

terezsk
autor
23. čer 2019

@verionka fakt 😊 tak ja pockam tyden a pak az zkusim dalsi test a uvidim , jsem v zahraničí a nemam možnost doktora tak sem prave trosku nesva , jinak tobe moc gratuluju ♥️

terezsk
autor
23. čer 2019

@katherine177 tak snad , sem jak magor uz 🧐

hasara33
23. čer 2019

@terezsk ahoj, já měla 22. DPO testování čárku výraznější než tu kontrolní, ALE rozhodně se tím nezneklidňuj, protože každá jsme jiná a intenzita čárky nic o prosperitě těhotenství nevypovídá 😉 buď v klidu a zatím se snaž nezneklidňovat ... Co se má stát se stane a stejně to nemůžeš ovlivniteln

terezsk
autor
23. čer 2019

@hasara33 to vis , vsude je tolik diskuzi a fotek ze jsem z toho uz zmatená . Ale chapu každé roste hcg jinak ...takze zatim budu doufat a pockam tyden mez zkusim dalsi test a pak se uvidí 👍 ona uz si to příroda nak zařídí 🙉 dekuju

katherine177
23. čer 2019

@terezsk pokud se dívám od zhora dolů tak čárka sílí, já osobně netestuji každý den ,ale tak po třech dnech

makronka222
23. čer 2019

Ja jsem silnejsi carku z testnu nikdy nemela. Mam 2 deti...

beatty
23. čer 2019

Podle me take sili. Ono to muze byt ovlivnene i "hustotou" moci (kdyz toho vypijes vic, budes mit vsech meritelnych latek v moci mene, i hcg).
A kolikrat mnohe zeny psaly, ze mely prokazatelne pozitivni test az po vynechani menatruace.
A u toho digitalniho... muze jit o mladsi tehotenstvi, nez odhadujes.
Takze hlavne byt v klidu a vyzkouset to za par dni znovu. Drzim palce!

terezsk
autor
23. čer 2019

Zkusim jiny test treba za 3 dny , četla jsem ze msmstest malo kdy dosáhne stejne barvy jako je kontrolní .. tak uvidim a dalsi digital udelam na konci tydne uvidim co se bude dít 👍 moc dekuju aspon za to ze se Vam zda ze čárky sílí 💋

hasara33
23. čer 2019

@terezsk to je mi jasné, neboj se znám to 😉 tak držím palce aby to vyšlo a dej vědět, jak to pokračuje dál 😉

gruyerre
23. čer 2019

@terezsk sílí

terezsk
autor
24. čer 2019

Holky tak nic se asi nekoná dnes jsem začal krvacet a dost takze se mrcha dostavila a mimi odešlo sni 😞 jsem z toho smutná ale bylo to na prvni pokus, snad se dalsi cyklus povede zas a uz se udrží 😘 ale je mi divny ze mam stale pozitivní test

katherine177
24. čer 2019

@terezsk může to být i menstruace na začátku těhotenství, já měla první měsíc, až druhý měsíc jsem to nedostala, zkuste test po skončení "menstruace "

terezsk
autor
24. čer 2019

@katherine177 a provázely Vas i menstruační bolesti ? Me boli podbrisek uplne stejne i síla menstruace je vetsi ale pouze jen čistá krev . Urcite ho potom zkusim jeste a pak si kdyztak domu k doktorovi aby to zkouknul jestli je to Ok 🙉

katherine177
24. čer 2019

@terezsk bolelo mě břicho celé první 3.měs.,každopádně uvidíte pak co ten test ,pokud bude čárka silnější tak bych navštívila lékaře a řešila to s ním, pokud by byl test negativní, tak to zřejmě špatně dopadlo