Styk těsně před menstruací

alynonymodus
10. kvě 2016

Dobrý den,

Uz dva roky beru normálně antikoncepci 24+4. Dnes už jsem však měla dostat menstruaci, tudíž jsem si nezobla tabletku. Měla jsem ale styk se svým přítelem, který to bohuzel nestihl "ven". Zajímá mě tedy, jestli dnes/zítra můžu dostat menstruaci a přesto být potom těhotná.

Diky moc za odpovědi.

ckocko
10. kvě 2016

Sice zadna antikoncepce neni 100%, ale myslim si, ze muzes byt naprosto v klidu. Pokud ji beres poctive, nemela jsi prujem nebo neuzivala antibiotika, chrani te cely cyklus. I v ty dny, co ji neberes.

kacca11
11. kvě 2016

Doporucuji si nastudovat princip, na kterem HA funguje. Neni to tak, ze s pauzou ochrana konci, ale cekala bych, ze zena, ktera bere HA roky bude vedet co a jak...

alynonymodus
autor
11. kvě 2016

Ckocko a kacca11
DIKY MOC 😊

andreaandrejka
11. kvě 2016

Ono si stačí přečíst příbalový leták.Ale to tady na MK moc nefrčí.Tam máš jasně napsáno, že jsi chráněná např. i v pauze.

alynonymodus
autor
11. kvě 2016

Ja si leták četla pred těmi dvěma lety no. Pak jeste jednou asi. Teď ho ale automaticky s krabičkou vyhazuju. Vcera mi docela chyběl no 😄 Proto jsem hodila dotaz sem.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru