icon

Tak jak to vidíte? Pozitivní?

sim007
11. srp 2014

Ahoj holky...davam fotku dvou testu, myslite ze se muzu radovat?
MS mela byt 7.ale je zpozdeni.
Prvni test je z 9.8. (je tam slaboulinka carka, ale fotak ji bohuzel nevidi) a druhy z dneška 11.8.

Tak jak to vidíte? Pozitivní?Tak jak to vidíte? Pozitivní?
Strana
z2
jaja01k
11. srp 2014

Na tom druhém testu už je čárka vidět pěkně, gratuluju 🙂

pipinka
11. srp 2014

já ji taky vidím 🙂

pipinka
11. srp 2014

já mám dnešní test jako ty ten nahoře a to jsem den po očekávané ms

kata1988
11. srp 2014

ahojky,myslím,že se můžeš radovat,ale zatím jen s manžílkem/přítelem 😉 . mě taky test takhle vyběhl,ale nedopadlo to a za týden bylo po těhotenství, tak jsem byla moc ráda, že jsme to nikde neroztrubovali a nikdo po mě neházel soucitné pohledy 😅 🙂

krystynaraszkova
11. srp 2014

Taky si myslim ze je pozitivni🙂 gratulujii

pipinka
11. srp 2014

já jdu pro jistotu dnes na gyndu, jsem trombofilik, tak abysme něco nezanebdali, i když si naděje nedávám

ten první je předevčírem, a ten spodní je dnešní, vidíte to taky? at nejsem za blbku

pipinka
11. srp 2014
swara88
11. srp 2014

Vidim to. Je to pozitivni 😉

pipinka
11. srp 2014

@swara88 který ten mlj nebo sim007 ?

sarkad2856
11. srp 2014

@sim007 řekla bych že je pozitivní, gratuluji at sílí 😉

sarkad2856
11. srp 2014

@pipinka chtělo by to zaostřit výrazného ducha tam moc nevidím,protože je to rozmazané , ale možná nějáký nádech tam bude

sluuniicko
11. srp 2014

Ja mela slabouckou uz 26 DCAle u toho druheho je uz vazne pekne videt,gratuluji 🙂

scales
11. srp 2014

Dnes som si urobila test, mám 28 DC a bolí ma od ovulácie v podbrušku a to je už pekných 10 dní, včera ma už začali pobolievať aj prsia, no zrejme to môže byť z očakávanej MS. Fotku som upravila,čo poviete?

scales
11. srp 2014
pipinka
11. srp 2014

jsem zpět od gynekologa. nic na utz neviděl, bud se to ukáže z krve, nebo jsem potratila. Poseldní ms byla 10.7 , je opravdu ještě brzy aby bylo něco vidět nebo je to konec?

damae
11. srp 2014

@scales Na mě je ta fotka možná už moc upravená. Nicméně vidím jede silnější flek (kontrolní čárka) a vedle jeden zvláštní přerušovaný slabší flek.

damae
11. srp 2014

@pipinka já bych si ještě chvíli dovolila doufat. Podle toho, co jsem tu porůznu četla, je na zobrazení v UTZ ještě dost brzo (bohužel vlastní zkušenost nebo odbornou radu nemůžu podat). Pokud není MS, tak byc si udělala krevní test případně aspoň sledovala vývoj testů z moči.

pipinka
11. srp 2014

@damae stále malinko špiním a mudr říkal, že to je menstruace,ale já ji mám jinačí než tohle co mám teď. ve středu budou výsledky tak uvidíme.Mám od ovulace 15dní a to je myslím brzo,ale uvidíme ve středu

nonnni
11. srp 2014

@pipinka pokud mas 15 dni od ovulace, tak uz by tt mel byt zretelne positivni. Spolu se spinenim by to spis vypovidalo o biochemickem tehotenstvi. Uvidis, zda se MS rozjede a co rekne krev. Nevim tedy, proc mas cekat do stredy, testy trvaji tak dve hodiny...tohle napinani lidi mi prijde zcestne.

pipinka
11. srp 2014

@nonnni nevím jestli to někam posílají nebo to dělají u nás ty rozbory,ale nevím co si o tom mám myslet co mi mudr říkal.na utz jsem viděla nějakou malou bublinku vlevo dole,ale co to bylo nevím. dle mého utz udělal jen tak aby se neřeklo 😖

nonnni
11. srp 2014

@pipinka no on 15 dni od ovulace ani nic videt nemuze. To proste na UTZ zretelne neni a nejspis chtel zkontrolovat akorat, ze nejde o mimodelozni (treba starsi), jenze to se takhle brzy take neda detekovat (pokud by bylo jen 2 tydny gestacne)...nezbyva nez cekat....

damae
11. srp 2014

@pipinka @nonni Naděje umírá poslední? 😉

pipinka
11. srp 2014

@damae @nonni uvidíme ve středu, ted už stejně nic nevymyslím

nonnni
11. srp 2014

@damae no nevim, jestli nadeje, ale ted je to tak, ze proste to muze byt naprosto cokoliv..prosperujici tehotenstvi a z nejakeho duvodu se blbe filtruje hcg do krve (a to by pak mel vyresit krevni test na hcg), nebo byla opozdena ovulace, nebo to bylo biochemicke, nebo to muze byt i cysta v deloze...to ted nevi ani doktor, ani nikdo...

lencak80
11. srp 2014

@pipinka oni Dr nechtějí tak brzy říkat jestli sji nebo nejsi těhu, vidět to ještě nemusí.... a pak se stejně ještě čeká na srdíčko a to jsou třeba další dva týdny, my bychom chtěly všechno hned na 100% ale to tak nejde, špinit můžeš, může se stát cokoli teď je důležité čekata doufat, že to bude v pořádku... to ti nikdo nezaručí nikdy ani do porodu, že? a i tak se člověk přece nemůže stresovat, pokud to bud vše ok, tak to tak bude.... a pokud by to tak nemělo být, tak ať to raději není....
takže prostě vydrž do středy, co ti řekne z krevních testů a uvidíš....

sim007
autor
15. srp 2014

Tak dneska jsem byla u doktora a "váček" má zatím jen 3mm a doktor říkal, že pokud nebude mít aspoň 5mm tak mi nemůže nic potvrdit....mám v pondělí přijít znovu.... no mě asi do té doby odvezou.... to jsou nervy....
Ale dnes jsem si dělala další test a je už hodně silný (silnější než ty co jsem sem dávala).
Tak snad to bude všechno ok.

sarkad2856
15. srp 2014

@sim007 Tak pokud test sílí tak je to nadějné , tak at je vše v pohodě 😉

sarkad2856
15. srp 2014

@pipinka Tak jak dopadla krev?

lucfuci
15. srp 2014

@sim007 já myslím, že to bude v pohodě 🙂 pokud testy sílí. krev ti bral? mi to třeba dr nepotvrdila, ani když měl 6mm a radši vzala krev. dneska jsem byla znovu a už měl 1,3cm, tak mám radost 🙂

sim007
autor
15. srp 2014

@lucfuci právě že ani krev mi nevzal....byla jsem na laparoskopii a měla jsem nějaké ložiska endometriózy, tak je doktor opatrnej abych se neradovala moc brzo....

Strana
z2