Tak jak to vidíte? Pozitivní?
Ahoj holky...davam fotku dvou testu, myslite ze se muzu radovat?
MS mela byt 7.ale je zpozdeni.
Prvni test je z 9.8. (je tam slaboulinka carka, ale fotak ji bohuzel nevidi) a druhy z dneška 11.8.

já ji taky vidím 🙂
já mám dnešní test jako ty ten nahoře a to jsem den po očekávané ms
ahojky,myslím,že se můžeš radovat,ale zatím jen s manžílkem/přítelem 😉 . mě taky test takhle vyběhl,ale nedopadlo to a za týden bylo po těhotenství, tak jsem byla moc ráda, že jsme to nikde neroztrubovali a nikdo po mě neházel soucitné pohledy 😅 🙂
Taky si myslim ze je pozitivni🙂 gratulujii
Vidim to. Je to pozitivni 😉
@sim007 řekla bych že je pozitivní, gratuluji at sílí 😉
@pipinka chtělo by to zaostřit výrazného ducha tam moc nevidím,protože je to rozmazané , ale možná nějáký nádech tam bude
Ja mela slabouckou uz 26 DCAle u toho druheho je uz vazne pekne videt,gratuluji 🙂
Dnes som si urobila test, mám 28 DC a bolí ma od ovulácie v podbrušku a to je už pekných 10 dní, včera ma už začali pobolievať aj prsia, no zrejme to môže byť z očakávanej MS. Fotku som upravila,čo poviete?
jsem zpět od gynekologa. nic na utz neviděl, bud se to ukáže z krve, nebo jsem potratila. Poseldní ms byla 10.7 , je opravdu ještě brzy aby bylo něco vidět nebo je to konec?
@pipinka pokud mas 15 dni od ovulace, tak uz by tt mel byt zretelne positivni. Spolu se spinenim by to spis vypovidalo o biochemickem tehotenstvi. Uvidis, zda se MS rozjede a co rekne krev. Nevim tedy, proc mas cekat do stredy, testy trvaji tak dve hodiny...tohle napinani lidi mi prijde zcestne.
@damae no nevim, jestli nadeje, ale ted je to tak, ze proste to muze byt naprosto cokoliv..prosperujici tehotenstvi a z nejakeho duvodu se blbe filtruje hcg do krve (a to by pak mel vyresit krevni test na hcg), nebo byla opozdena ovulace, nebo to bylo biochemicke, nebo to muze byt i cysta v deloze...to ted nevi ani doktor, ani nikdo...
@pipinka oni Dr nechtějí tak brzy říkat jestli sji nebo nejsi těhu, vidět to ještě nemusí.... a pak se stejně ještě čeká na srdíčko a to jsou třeba další dva týdny, my bychom chtěly všechno hned na 100% ale to tak nejde, špinit můžeš, může se stát cokoli teď je důležité čekata doufat, že to bude v pořádku... to ti nikdo nezaručí nikdy ani do porodu, že? a i tak se člověk přece nemůže stresovat, pokud to bud vše ok, tak to tak bude.... a pokud by to tak nemělo být, tak ať to raději není....
takže prostě vydrž do středy, co ti řekne z krevních testů a uvidíš....
Tak dneska jsem byla u doktora a "váček" má zatím jen 3mm a doktor říkal, že pokud nebude mít aspoň 5mm tak mi nemůže nic potvrdit....mám v pondělí přijít znovu.... no mě asi do té doby odvezou.... to jsou nervy....
Ale dnes jsem si dělala další test a je už hodně silný (silnější než ty co jsem sem dávala).
Tak snad to bude všechno ok.
@sim007 Tak pokud test sílí tak je to nadějné , tak at je vše v pohodě 😉
@pipinka Tak jak dopadla krev?

Na tom druhém testu už je čárka vidět pěkně, gratuluju 🙂