icon

Tak jsem nebo nejsem těhotná?

karasica
14. únor 2017

Tak ted z toho nevim nic prouzek je sice viditelny ale malo... Tak nevjm jestli se nam radovat ci nedo ne... pls poradte ...

Tak jsem nebo nejsem těhotná?
bigbig
•
14. únor 2017

Jsi těhotná. Gratuluju!

monikaa_p
•
14. únor 2017

Mas tam krásnou čárku 🙂 je to stopro pozitivní 😉 tohle žádný duch urcite neni. Gratuluju

alisonaileen
•
14. únor 2017

👍

x_kaatja
•
14. únor 2017

Zlato, to si pis, ze jsi 🙂 hezkeho Valentyna 🙂

risu
•
15. únor 2017

Malo viditelny? Prdlajs. Krasna carka zretelne viditelna i na mobilu ;) Gratuluju

karasica
autor
•
15. únor 2017

Tak to sem moc rada😉😉😉 dekuju
..☺☺☺

pickyjoke
•
15. únor 2017

Dobré ráno 😊
Prosím holky potřebuji radu. Mám zpoždění 5 dní. Kdy je ta doba si udělat test...? Nechci si dělat plané naděje, a tak se ptám Vás zkušených.
Strašně mě bolí celé prsa, dokonce když si obleču podprsenku, mám pocit jako bych tam pro ně snad neměla místo. Když si ji sundám , jeto ještě větší nesnesitelná bolest. Chuť na jídlo, tak v rámci možností, ale spíš poslední dobou sahám po slaných věcech.
Moc děkuji za odpovědi , příjemný pekny den.

malickata
•
15. únor 2017

@pickyjoke Ahoj já měla spoždění dva dny. Udělala jsem si test ten druhý den a teď jsem v 8tt. Je to buď a nebo 😊 Přeji ať tam jsou dvě čárky 😉

monikaa_p
•
15. únor 2017

@pickyjoke Dneska už určitě udelej. Kup si test s citlivostí 10 a ten ti ukáže urcite pokud jsi těhotná.

verusch
•
15. únor 2017

@pickyjoke ja zkusila asi tyden pred ocekavanpu ms byli jsme u rodicu a od pritele babicka furt ze jsem urcite v tom atd vecer mi to nedalo a udelala jsem si test a fakt // byli tam .. sice jak rychle to zacalo tak i skončilo snad se priste zadari tak doufam ze tobe to vyjde ;)

leniiid
•
15. únor 2017

Holky ten spodní je z neděle a ten horní z dneska ... nevim jestli se radovat,myslela jsem ze čárka bude viditelnejsi.. myslíte ze to je v pohode a nebo se muze jednat treba o mimodelozni ☹

chipsicek
•
15. únor 2017

@leniiid Podle mě ano 🙂

lucinka58
•
15. únor 2017

čárka bude sílit každé 2-3 dny. Hlavní je aby sílila, což vypadá, že se tak děje. Úplně plná bude až cca za týden nebo týden a půl, takže se nestresuj 🙂

katgatoo
•
15. únor 2017

@leniiid Takhle jsem je měla na začátku taky. A teď mi někdo uvnitř kope do močáku 😀

leniiid
•
15. únor 2017

@katgatoo děkujuuuu člověk se porad jenom boji nez raduje 🙂

absintka19
•
15. únor 2017

@leniiid kdyz se podivas i do navodu na test tak nikde nic o sile carky neni 🙂 nevysiluj 🙂 pozitivni je, tak at to vse dobre dopadne. To dopredu nikdo nevi a nevyvesti ;)

absintka19
•
15. únor 2017

@leniiid a bat se budes od vysetreni do vysetreni, i po narozeni, uz cely zivot🤰 🙂

freddyq
•
15. únor 2017
Uživatel freddyq je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od freddyq.

Jasně 🙂 doktorka už ti to potvrdí 🙂

absintka19
•
15. únor 2017

@leniiid podle carky se mimodel.neda poznat. Nemaluj hned certa na zed.

pickyjoke
•
15. únor 2017

@malickata a není to třeba taky tím, že jsem nemocná? Už cca 14 dní se snažím dostat ze škrábání v krku, a kašle. A bohužel nedošlo mi to, a používám všelijaké léky, stoptusin, a plno jiných. Než mi došlo že mám 5 dní zpoždění. ☹

malickata
•
15. únor 2017

@pickyjoke já než jsem si udělala test tak jsem brala dythiaden a to není zrovna lék v těhotenství. Ten test bych si udělala. 😉

pickyjoke
•
15. únor 2017

@malickata Určitě udělám 😊 už to sama nevydržím. Navíc moje práce není k těhotenství prospěšná. Nejlepší je to ráno, že?

pickyjoke
•
15. únor 2017

Tak holky , nedalo mi to a udělala jsem si test. A nic. Ale zkusím ještě hned první raní 😐 tak uvidíme. Ale prsa mě bolí ( bradavky ) a začíná mě "bolet " ani ne ale nějak víc cítím vaječníky, při určitých pohybech. Tak buď přijde MS nebo to ta dlouhodobá nemoc ( angína a chřipka hned po sobě) a pak už vážně nevím 😃 kdo se v tom má vyznat. 😁