Zdravím všechny nastávající maminky a holky co se snaží o miminko stejně jako já s přítelem. Zatím jsme se o to pokoušeli třikrát, ale jak se říká, do třetice všeho dobrého.. 🙂 Je to 7. den po styku a cítím že je "něco" jinak. Někdy mě pobolívá v podbrišku, ale hlavně mám šíleně citlivé bradavky, což nikdy jindy nemívám. Bolesti břicha a hlavy mě taky provázejí docela často. Co myslíte? Máte s tím někdo zkušenost? Může to být těhotenství? Děkuji za případné rady a odpovědi 😉 Přeji všem štěstíčko..Adélka
Ahojky, po týdnu je ještě brzy na konkrétní příznaky (ach jo, už aby vymysleli test s možností udělání tři dny po styku, budu jejich velká klientka 😀 😀 ), ale je fakt že u druhého miminka jsem se po týdnu cítila "divně" - s těhu jsem moc nepočítala, ani jsem nedoufala že by se zadařilo. Jen tak jsem testla - samozřejmě negativní. Vyšel mi pak až za 2 týdny od styku. Takže "divně" nebo "jinak" se cítit člověk může, teď už jen doufat, že tam to mímo pomalu roste. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Ahojky já taky hned po týdnu cítila že je něco jinak pobolívalo mě břicho,hned se mě zvětšily prsa,dostavil se výtok,a byla jsem nervozní,přepadávaly mě zimnice no a pak hned jsem zkoušela testnout a ještě před vynecháním Mrchy mě doktor na UTZ ukazoval majinkatej hrášek a vyšlo to máme už doma chlapečka.takže držím pěstičky