icon

Tak, že by konečně?

8. pro 2020

Dobré ráno, vypadá to nadějně 🤭? Včera (nebo taky dnes či zítra jsem očekávala MS, je tahle tloušťka čárky v pořádku? Jsem asi 13-14 DPO 🙂 tfuj tfuj😊😊😊

Tak, že by konečně?
rickym
8. pro 2020

Hezká čárka, ať sílí😉🍀✊🏻

leniczka23
8. pro 2020

U prvního tehu jsem v den vynechané ms měla tohle, u druhého tehu jsem tohle měla už 9dpo. Takže za mě v pořádku, ale musí sílit. Držím palce

tasimia
8. pro 2020

Krása, držím palce.

ferda90
8. pro 2020

Hezká čárka, až sílí, držím palce 🍀😊

autor
8. pro 2020

Moc děkuju ❤ včera už jsem byla nedočkavá tak jsem vykoukala snad neviditelného ducha na pepino testu, nicméně pořídila jsem radši tento a tohle na mě vykouklo, tak snad bude den ode dne silnější 🌷

amazonkajanik
8. pro 2020

Tohle jsem měla 3dny před očekávanou ms a teď mi tady řádí malý raubíř 😁

verulevrtule
8. pro 2020

Jeeee, závidím, já mám takovyho ducha, kteryho ani neuvidíte 🤣

mamio
8. pro 2020

@verulevrtule já ho vidím po přiblížení...testujes moc brzo že?za 3 dny by měl být silnější ale pak se budeš nervovat v termínu MS....

verulevrtule
8. pro 2020

@mamio No já mám 14dpo, 30dc. Vůbec nevím, kdy mám mít ms. Mám to rozházené, ve st jsem dobrala hormony na úpravu cyklu, tak jsem myslela, že to přijde o víkendu a nic

autor
8. pro 2020

@verulevrtule já ho vidím, zkus zase za dva dny test, jestli bude sílit 🍀 držím palce 🙂

verulevrtule
8. pro 2020

Děkuji 😉

autor
Autor odpověď smazal
autor
12. pro 2020

Tak co myslíte, sílí že? 🤭 První středa (den do Ms), druhý čtvrtek (asi den očekávané MS) a spodní dnešní 🥰

codal
12. pro 2020

Gratuluju ❤️

vendymar
27. pro 2020

Ahoj ženy, dnes ani ne na lačno s tydenim zpožděním jsem udělala test a vyšel takhle(viz foto). Zítra ráno si chci udělat ještě jeden ale myslím ze není třeba. Pěkný zbytek večera ☺️

ferda90
27. pro 2020

@vendymar jee blahopřeji 🍀🤗

vendymar
27. pro 2020

@ferda90 moc děkuji 🤍

tasimia
28. pro 2020

@vendymar krásný povánoční dárek. Gratuluji !

vaalllllllli8i
29. pro 2020

Zdravím vás holky tak po roce snažení ,, myslíte že se potvrdí těhotenství ? Dnes měla přijít Ms
Těhotenský test slabé pozitivní a k p.Dr. mám přijít 4.1.

vendymar
30. pro 2020

@vaalllllllli8i ahoj, já tam něco vidim🤗 tak uvidíš co u doktora. Držím pěsti ✊🏻

vaalllllllli8i
30. pro 2020

@vendymar dnes je to silnější
A děkuji vám moc

verulevrtule
30. pro 2020

@vaalllllllli8i jeeee, gratulace, já chci takyyy

vaalllllllli8i
31. pro 2020

@verulevrtule děkuji,,, moc vám to přeji ❤️❤️❤️ po roce snažení až teď se usmálo štěstí , brala jsem prášky pregnafolin tak to zkuste taky ,, hodně ženských to brali a povedlo se jak sem četla

verulevrtule
31. pro 2020

@vaalllllllli8i děkuji, já teď mám nějaký koktejl od dr, taky nám to podvakrat šlo a hned napoprvé, ale to druhé jsem potratila, od té doby to ne a ne jít

vendymar
1. led 2021

Holky, pěkný nový rok.
Chtěla jsem se zeptat, jsem v 6tt, a mam hrozne zvětšené prsa a bolí, takové tvrdší. Měla jste to některá taky tak? Všichni píšou ze mají citlivé bradavky ale já spis cele prsa.

ema90
2. led 2021

@vendymar Me bolely cele prsa az nekdy do 15tt. A kdyz pisu bolely, tak tim myslim jakoze fakt hodne bolely 😅
Nemohla jsem se jich ani dotknout ve sprse, natoz kdyz jsem o ne zavadila podprsenkou, trickem, v noci kdyz jsem se otacela. Hrozny.

vendymar
2. led 2021

@ema90 je to nepříjemné ale co by pro toho tvorecka člověk nevydržel ☺️ Já zjistila týden zpět podle testu ze jsem tehu, až do včera mě prsa boleli dost a od dnes už nic moc, jsem nachlazena a mam alergie tak snad bude vše ok a drží se🙏🏻