Tak, že by konečně?
Dobré ráno, vypadá to nadějně 🤭? Včera (nebo taky dnes či zítra jsem očekávala MS, je tahle tloušťka čárky v pořádku? Jsem asi 13-14 DPO 🙂 tfuj tfuj😊😊😊

U prvního tehu jsem v den vynechané ms měla tohle, u druhého tehu jsem tohle měla už 9dpo. Takže za mě v pořádku, ale musí sílit. Držím palce
Krása, držím palce.
Hezká čárka, až sílí, držím palce 🍀😊
Moc děkuju ❤ včera už jsem byla nedočkavá tak jsem vykoukala snad neviditelného ducha na pepino testu, nicméně pořídila jsem radši tento a tohle na mě vykouklo, tak snad bude den ode dne silnější 🌷
Tohle jsem měla 3dny před očekávanou ms a teď mi tady řádí malý raubíř 😁
@verulevrtule já ho vidím po přiblížení...testujes moc brzo že?za 3 dny by měl být silnější ale pak se budeš nervovat v termínu MS....
@mamio No já mám 14dpo, 30dc. Vůbec nevím, kdy mám mít ms. Mám to rozházené, ve st jsem dobrala hormony na úpravu cyklu, tak jsem myslela, že to přijde o víkendu a nic
@verulevrtule já ho vidím, zkus zase za dva dny test, jestli bude sílit 🍀 držím palce 🙂
Děkuji 😉
Gratuluju ❤️
@vaalllllllli8i ahoj, já tam něco vidim🤗 tak uvidíš co u doktora. Držím pěsti ✊🏻
@vendymar dnes je to silnější
A děkuji vám moc
@vaalllllllli8i jeeee, gratulace, já chci takyyy
@verulevrtule děkuji,,, moc vám to přeji ❤️❤️❤️ po roce snažení až teď se usmálo štěstí , brala jsem prášky pregnafolin tak to zkuste taky ,, hodně ženských to brali a povedlo se jak sem četla
@vaalllllllli8i děkuji, já teď mám nějaký koktejl od dr, taky nám to podvakrat šlo a hned napoprvé, ale to druhé jsem potratila, od té doby to ne a ne jít
Holky, pěkný nový rok.
Chtěla jsem se zeptat, jsem v 6tt, a mam hrozne zvětšené prsa a bolí, takové tvrdší. Měla jste to některá taky tak? Všichni píšou ze mají citlivé bradavky ale já spis cele prsa.

Hezká čárka, ať sílí😉🍀✊🏻