icon

Těhotenské příznaky a jejich rozmanitost. Jaké jste měly?

jituskamou
29. pro 2022

Ahoj holky , jaký jste měli těhotenské příznaky.
Vím že u každého jsou jiné už jedno těhotenství mám za sebou , ale už si nepamatuji jaký byli začátky protože to bylo dost nečekané. Mě osobně co teď trápí tak je pálení žáhy dost maminek si stěžuje na to 3 trimestru. Krvácení nebo spíš hodně slabé mimo menstruaci celková únava ještě to nemam potvrzené že jsem těhotná

klokanka31
29. pro 2022

@jituskamou Já neměla žádný příznaky 🤔

misicka1988
29. pro 2022

@jituskamou Já taky ze začátku neměla ani u jednoho těhotenství žádné příznaky. To až později, když už jsem měla těhotenství potvrzená i z ultrazvuku, cca 7-8 týden. Citlivá prsa a bolest břicha jako při ms.

brumla21
29. pro 2022

Citlivá prsa 😁 podle toho jsem to poznala byla to taková jiná bolest než před menstruaci 😁 jo a přestala jsem jíst vajíčka 😁 a žáha to ani nemluvím hlavně v noci 🙄

eva118
29. pro 2022

U prvního nevolnost, přestala mi chutnat káva. U druhého jeden den zimnice, pak nespavost, nervozita, cítila jsem se divně. U obou hned na začátku teplá prsa, jinak jsou studená 😉.

amazonkajanik
30. pro 2022

@jituskamou bez příznaků. Vždy, když se ukázalo, že to bylo biochemické, tak jsem se nemohla dotknout prsou,jak bolela. U syna nic. Nebýt psa, tak si dělám test až při zpoždění

martulka88
30. pro 2022

@jituskamou První těhu jen mi bylo špatně od cca 8tt dp 12tt a jinak nic. U druhého těhu (určitě v tom hrála roli psychika - o prvního syna jsme přišli) a to jsem měla nevolnosti už od nějakého 5tt a trvalo to snad do 13tt. Do toho jsem od 10tt do 20tt krvácela... Každé těhu jiné, oba kluci.

felis
5. led 2023

@amazonkajanik nebýt psa? Pes poznal těhotenství?

amazonkajanik
6. led 2023

@felis v podstatě jo. Vždycky si lehl k nohám a pak v průběhu spaní buď na zem, nebo na druhou stranu postele, partner byl v té době ve službě přes noc. Tentokrát ale ležel do rána přitisknutý ke mě. Měla jsem tři dny do ms, tak jsem si šla pro test a byly tam //😁