icon

Těhotenské příznaky a test negativní

misko5
20. led 2017

Ahoj holky, nejsem z těch, co se takhle radí po netu, ale už mi to nedalo, připadám si jak blázen, tak prosím sem s názorama...
Prosinec-styk 26, 29, 2, 8,, ovulka 1.12., dostavila se menz.14.1, slabější, předtím bolesti 3 dny v podbřišku, během ní taky a po ní teď taky..ještě i teď mne pobolívaj prsa a táhnou mne, únava a nálada pod psa..plačtivo...
Ale těh. tes 17.1. negat, 19.1. negat., pře menz, taky negat.
Vyzná se ve mně někdo? Stalo se vám to taky?
Jinak jsem optimistka a stojím nohama na zemi, beru eutyrox 112 na šž, po operaci šž v březnu, hormony podle krve dostačující.
Kolegyně v práci mne štvou, prý si to tak moc přeji, až jsem si to přivolala..no to mi fakt pomůže, za to bych škrtila..fakt..Ano, plánujeme, ale tak nějak v klidu..Mám jít k dr? Má to cenu?
Zdravím a za názory děkuji..❤

lassii
20. led 2017

@misko5 Řekla bych že jsi prostě neotěhotněla, přišla ms, tak neřeš a snažte se dál. Těhotná evidentně nejsi. Spíš nechápu co řešíš. U ms někdy bolesti jsou, dokonce i přetrvávají. Hormony jsou všemocné. Chápu jak se cítíš, taky se nějakou dobu už snažíma, ale pokud špiníš nebo přijde klasika ms, pokračuj dál a nezabývej se coby kdyby.Těhu testy jsou v dnešní době velmi spolehlivé 🙂

kulistice
20. led 2017

@misko5 Jak říká lassii, podle mě si měla normální MS i když slabou a pokud jsou těhu testy negativní, tak bych se snažila dál a neřešila to....taky mi přišlo, že mám před MS příznaky těhu a vždy přišla a testy negativní...pak už nepřišla a hned krásné //....takže se snažte dál a určitě se zadaří 🙂