Těhotenské příznaky nebo pms?

jackiel8
17. dub 2022

Ahoj, už jsem tu jednou psala, ale pořád mi to vrtá hlavou. Minulý měsíc jsem vysadila antikoncepci, krvácení 21.-27.3. Ovulaci na sobě nepoznám, podle aplikace byla 5.4. a nechráněný styk byl 6.4. dvakrát a poté ještě jeden den zase dvakrát. Dnes je to pátý den, kdy cítím tlak v podbřišku až bolest a od včerejška mě bolí prsa. Včera odpoledne test negativní, hodně piju kvůli nízkému tlaku. Pokud bude ms pokračovat pravidelně jako při práškách, zítra by měla dorazit. Pořád čekám, že už přišla kvůli tomu břichu a na vložce nic. Dnes už jsem i hrozně unavená a břicho nafouklé. Při prvním těhu jsem to poznala právě díky bolesti prsou a zítra ráno si chci udělat test z ranní moči. Má někdo takovou zkušenost nebo radu? Předem děkuji a omlouvám se za slohovku.

lencaa11
17. dub 2022

@jackiel8 udělej te test ráno a uvidíte max bych pak udělala po vynechání MS v dobe kdy měla přijít jinak jinak ty příznaky můžou bejt začínající tehotenstvi a taky ne může to bejt že tělo reaguje na to že nemá hormony nechala bych tomu volný průběh a uvidite co z toho vyjde

jackiel8
autor
17. dub 2022

@lencaa11 Děkuju, zkusím. Už mi to nějak leze na mozek, nikdy předtím jsem netrpěla na bolest prsou kromě toho těhu. Proto mě to zarazilo..

lencaa11
17. dub 2022

@jackiel8 to chápu to vše může taky bejt od vysazení je to prostě 50/50 buď to vyšlo nebo se tělo dává dohromady uvidíte jak tělo bude připravené tak se to povede 👍

vikysek0987
17. dub 2022

@jackiel8 Určitě nebudeš mít pět dní po té pozitivní test 🤷‍♀️A kdyby jsi měla příznaky z těhotenství, test by byl pozitivní, čekej k dáti MS a pak testuj😊

jackiel8
autor
17. dub 2022

@vikysek0987 Vím, že test se má dělat v den, kdy vynechá ms a podle doktorů týden po vynechání, ale nemůžu to vydržet. Ten odpolední jsem dělala, jelikož ráno přítel vstal dřív a testování vždy tajím, dokud není pozitivní. Když do rána nedorazí, zkusím. Děkuju.

eviicka
17. dub 2022

V době kdy jsem očekávala první těhotenství, jsem měla každý měsíc kupu těhotenských příznaků... (a mnohem více, než v čase kdy jsem opravdu otěhotněla). Psychika je mocná, nic z toho nemusí nic znamenat (ale také může), zítra bude vše jasnější 😉.

jackiel8
autor
17. dub 2022

@eviicka To je mi jasné, že to může být vsugerované. Otěhotněla jsem 2x, z toho jednou potrat a v obou případech to vyšlo napoprvé. Ale zítra se ukáže pravda. Teď bojuji s nevolností, snad se vyspím. Děkuji.

marketa1218
17. dub 2022

@jackiel8 Držím palce, ať je pozitivní výsledek. U mě bolest prsou zřejmě vsugerovana, také chceme druhé.

jackiel8
autor
18. dub 2022

@marketa1218 Bohužel jasně negativní. Ms stále nedorazila, břicho i prsa bolí. Asi hormony.

lencaa11
18. dub 2022

@jackiel8 tak mohla se po vysazení posunout ovulace tím i třeba MS a nebo i těhotenství tělo se dává dohromady nemá hormony a tak čeká co bude

jackiel8
autor
18. dub 2022

@lencaa11 Asi ano. Dřív po vysazení jsem ani neřešila ovulaci, prostě jsme sexovali kdykoliv byla chuť a vyšlo to napoprvé. A právě to bylo jediný období, kdy mě bolely prsa..teda krom po porodu. No nic, třeba příště.

jackiel8
autor
19. dub 2022

Tak u mě dnes normálně začla ms, takže ty problémy byly opravdu součástí pms (kdyby někdo měl podobné příznaky), ovulační testy koupené, tak po ms budu zkoušet.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru