icon

Těhotenské příznaky pár dní po ovulaci?

mrs_cuddy
13. bře 2017

Ahoj holky,

už mám doma dva raubíře (9 a 7 let) a naprosto jsem zapomněla co to je být těhotná nebo si to aspoň myslet :D 🙂 nikdy jsem si ani neměřila BT a nehlídala ovulaci,oba kluci přišli téměř bez snažení. Jediné co jsem si zaznamenávala tak MS.

Už přes týden je mi poměrně zle od žaludku, bolí mě hlava, podbřišek pobolívá, čípek - jako kdyby mě do něj občas někdo štípl.. Prsa nateklá,krapet žilnatá, zvětšená, můžu se uchodit na malou ale žadné nastydnutí nepociťuji. Podle kalendáře jsme se při milování trefili přímo do plodných dnů (Ale v tu dobu jsem byla po nemoci,ještě trošku nakřáplá) Tohle vše začalo asi 4-5dní po ovulaci. Další MS by měla přijít kolem 25/3. Je možné takhle brzy pociťovat příznaky? Jak říkám, je to jako kdybych byla těhotná poprvé 🙂
Díky moc

Strana
z5
mrs_cuddy
autor
16. bře 2017

@kimh :D pardon za špatné info, vlastně 179,- :D lékárna Dr. Max
jsem to zakřikla už je mi zase bléé

mrs_cuddy
autor
16. bře 2017

za 50,- mohl být ještě mamatest :D

kimh
16. bře 2017

@mrs_cuddy My tu Dr MAx nemame :-/ ještě mám jeden test obyč, tak ten nechám třeba po neděli a dalši týden si dojdu k dr, tak snad se zárodeček udrží 🙂

mrs_cuddy
autor
16. bře 2017

@kimh určitě ano!!! Mě tohle třeba u kluků nikdy nenapadlo proste jsem byla těhotná a hotovo. Teď se člověk jakoby strachuje aby byl test pozitivní, mimi se udrželo ...

kimh
16. bře 2017

@mrs_cuddy Přesně, u prvního jsme taky nepochybovala, ted když tady stale čtu jak holky maji zamkle tehotenstvi, potraty a buh vi co všechno za sebou, fakt se bojím :-/

mrs_cuddy
autor
16. bře 2017

@kimh souhlas. Ale možná to je i tou dobou... víš jak lidi žijí jak se stravují atd. Nejsem žádná bio žena, je to každého věc ale mohlo by to mít vliv.
😀

kimh
16. bře 2017

@mrs_cuddy To máš pravdu, ta doba je taky na prd, no já už se 2 měsíce dopuju listovkou, tak snad to k něčemu bude 🙂

mrs_cuddy
autor
16. bře 2017

@kimh já jsem si ji koupila až dnes :D kdysi jsem užívala calibrum máma ale to už snad prý ani není :D

kimh
16. bře 2017

@mrs_cuddy Jen zobej, ja se chytam na Femibion, hodně si ho chválí a brala jsem ho i u prvního 🙂

mrs_cuddy
autor
16. bře 2017

@kimh ten mi sestřička taky doporučovala. U nás v lékárně v akci + 7 dni zdarma 😀 no nekup to

kimh
16. bře 2017

@mrs_cuddy A to se vyplatí 😀

mrs_cuddy
autor
16. bře 2017

@kimh tak teď jsem byla na záchodě a tak trosku jsem zašpiněla..

kimh
16. bře 2017

@mrs_cuddy tak snad se vajíčko uhnízdilo, taky jsem měla

mrs_cuddy
autor
16. bře 2017

@kimh bojím bojím

kimh
16. bře 2017

@mrs_cuddy to bude v pohode, žádný stres 🙂

mrs_cuddy
autor
16. bře 2017

@kimh budu Ti věřit :D

martina_r1
16. bře 2017

Holky, tak já se přidávám do diskuze. Dneska ráno jsem nevydržela, a udělala si test, bohužel negativní, ale MS stále nikde, tak uvidím co bude. Je mi zle od žaludku, jen nevím jestli z toho, že jsem nervózní nebo z něčeho jiného. A ještě už asi týden mám děsné návaly horka a pak zase je mi zima. To jsem u prvního vůbec neměla, setkala jste se s tím některá v těhotenství, nebo na mě něco leze?

kimh
16. bře 2017

@martina_r1 těžko říct, jaký jsi měla test? Zkus koupit ten co ukazuje týdny, ten je nejcitlivější, ukázal mi těhotenství už dnes a MS mám dostat až zítra. Tak snad se zadarilo i u tebe 🙂

martina_r1
16. bře 2017

@kimh obyč pepíno za 30 kč, takže asi přesnost nic moc, ale už jsem ho měla u prvního a tam fungoval v pohodě. Tak asi budu muset vyrazit do lékárny pro něco pořádnýho 🙂

mrs_cuddy
autor
16. bře 2017

@martina_r1 zkus ještě počkat, mas 10 nebo 25 citlivost ??

mrs_cuddy
autor
16. bře 2017

@martina_r1 zkus ten co říká kimh. Nebo ty 10 mají u Dr. Maxe dva v balení asi za 50kc, prý z těch obyč jsou nejspolehlivější

martina_r1
16. bře 2017

@mrs_cuddy pisou 10. Cekam
Cekam 😉

michaelak30
19. bře 2017

2. Den vynechána MS. Zítra se objednám k lékaři 😊

mrs_cuddy
autor
19. bře 2017

@michaelak30 já mám zítra výsledky krve ale čekám pozitivní zprávu... je mi špatně, prsa bolí, jsou žilnatá 🙂
Gratuluji k testu !

michaelak30
19. bře 2017

@mrs_cuddy tak to držím palečky ), ale určitě to vyšlo 🙂 dekuji

kimh
19. bře 2017

@mrs_cuddy tak snad to dopadne, já půjdu asi v pátek, tyden po nedostani mensesu, ale je mi lip, prsa i trošku špatně je mi jen večer. 🙂

mrs_cuddy
autor
19. bře 2017

@kimh já jsem jako úplně ko. Našla jsem doma jeden test ale koukala jsem, že prošel 10/2016 takže to zkoušet nebudu. Jinak dnes mi je cely den zle a prsa bych si urvala. Nalitá a sama žíla.

margarithka
19. bře 2017

Ja se priznam, ze jsem tusila hned ten den, ze se povedlo. To bylo 27.prosince. Na Silvestra mi v 5 odpoledne zacalo byt divne a bylo mi pak divne kazdy den ve stejnou dobu...pak mi zacalo byt divne i rano...jak po kocovine a kdyz jsem si posleze udelala test, bylo jasno...takze vsechno je mozne. Jinak ja cekala dvojcata😉

kimh
19. bře 2017

@mrs_cuddy tak to máš jasný 😀 jen aby to nebyli také dvojčata když to je tak silně 😀 a u předchozích ti bylo taky špatně? Mě bylo stejně jako teď, jen k večeru.

mrs_cuddy
autor
19. bře 2017

@kimh u obou dvou kluků. U prvního jsem dokonce byla týden v nemocnici protože jsem pořad zvracela.
Dvojčata!?! No taky mě to napadlo :D jinak se mi cely den motá hlava proste paradaaaaaa

Strana
z5