icon

Těhotenské testy: Jak interpretovat slabé čárky?

fany122e
24. črc 2022

Ahoj, mám 7 dní zpoždění, ještě před miniaturní duch, skoro neviditelný, později o trošku silnější, nicméně žádné výrazné sílení čárky se na papírkových testech nekonalo. Dnes je to týden, koupila jsem clearblue, kde se čára nedá popřít, ale taky nic moc sytost. Strašný nervy, probrečený týden a teď nevím, co si myslet. Vím, že to potvrdí jen doktor a já to neurychlím, ale ráda bych váš názor. Děkuji 🙂

Těhotenské testy: Jak interpretovat slabé čárky?Těhotenské testy: Jak interpretovat slabé čárky?Těhotenské testy: Jak interpretovat slabé čárky?Těhotenské testy: Jak interpretovat slabé čárky?Těhotenské testy: Jak interpretovat slabé čárky?
Strana
z2
karkulka1283
27. črc 2022

@fany122e Ano odešlo to s opožděnou menstruací,asi 5 dní zpoždění. Tajze asi 20DPO možná 21 už je to dlouho od té doby už jsem po druhé těhotná 😁

fany122e
autor
28. črc 2022

Tak dnes už se to rozjíždí, vypadá to jak slabší MS. Myslíte, že mám jít za doktorkou, i když se toho tělo zbavuje samo?

zlaticko22
28. črc 2022

@fany122e pro jistotu bych asi zašla, nebo jí zavolej a ona ti sama řekne, jestli je potřeba chodit nebo ne

fany122e
autor
29. črc 2022

Tak se to rozjelo a je z toho hodně silná MS, takže i poslední zbytky naděje jsou pryč. Za doktorkou teda zajdu, ať vím, jaký bude další postup. Doufám, že se budeme moct posnažit rychle a vyjde to 🙂. Díky všem za rady, názory a podporu 🙂.

zlaticko22
1. srp 2022

@fany122e držím palce... určitě! nic nebrání tomu, aby to vyšlo další měsíc. Nakonec to tělo vyřešilo samo, nemusíš na žádný zákrok, žádné čekání... všechno bude dobré🍀

Strana
z2