Těhotenské testy: Proč dlouho zůstává negativní?
Stalo se někomu ?
Ahoj mám již 14 dní dlouhé zpoždění… Menstruace byla vždy pravidelně 35-36 dní. HA neberu již rok.
S manželem se snažíme o miminko poslední sex byl 3 dny před tím než měla začít MS. MS nepřišla ale testy byly negativní. Po 11 dnech zpoždění jsem šla k doktorovi… Koukal na ultrazvuk ( zvýšena sliznice 9 mm) + dělal papírkový test. Řekl že těhotná nejsem a píchl mi vyvolávačku. Krev mi nenabíral.
Už je to 4 den. A stále nic. Prsa mě bolí. Podbřišek jak kdy. Chvíli ano chvíli ne. Žádné špinění nic.
Dnes dělaný test z moči….a přijde mi že tam je duch…
Stalo se někomu že otěhotněl a dlouho nebylo nic na testu poznat? Popřípadě byl také i na vyvolávačce a zjistil to až potom?

@kostelnice379 mně kolikrát přišla ms po vyvolávače až skoro za dva týdny 🙂.
Jinak ducha vidím, ale bohužel mamatest/test z tety udělá ducha i když se namočí do skleničky s vodou. Vyzkoušeno! ;)
Tím nechci říct, ze se nezařadilo, já měla negativní test v cca 7tt absolutně nechápu..
Dělala jsem si ho pred Vanoci, protože jsem zvracela, spinila, prsa jak v ohni. Tak jsem na popud kamaradky poslala chlapa na test. Negativní! Říkám tak asi nějaká poradna chřipka. Na začátku ledna jsem si delala druhý a dálnice. Šla jsem na gyndu a začínala jsem 10tt.. takže..
Šance je.
Podle první fotky toho testu je vidět , že je vadný.
@kostelnice379 ten test je vadný udělala bych znova ráno
@kostelnice379 já byla na vyvolávačce a nakonec z toho bylo těhu......😅

@kostelnice379 NA 14 dny zpozdeni je to v podstate nic ten duch,bud byla ovulace dele coz uz by taky asi byl test pozitivni jinak a nebo to vypada na neprosperujici tehu.Ja pokud dostala 2 x vyvolavacku ,tak mi MS prisla vzdy 10-11 den nikdy ne treba 3 dy pro injekci...Vydrzet a pokud neprijde MS ani po injekci opet k lekari....