Ahoj zkoušely jste někdo těhotenský krevní test... myslím ten na doma? 🙂 Dokáže prej rozpoznat těhotenství o několik dní dříve.
i ten krevní test těhu detekuje od 10 jednotek takže stejně jako klasika papírkovej 🙂 Není to jako testy v labině 🙂 Podle mě vyhozený peníze
jojo ty stránky jsem už projížděla, ale zajímá mě zda to už někdo reálně vyzkoušel a měl ho ten 8. den pozitivní 🙂
@garage_style já si myslím, že je to strašně individuální.Každé ženské se vylučuje hcg v jiné míře a podle mě je to stejný jak u testů ,někderá má už ducha 9-10 dpo a některá až po meškání . Kdyby to bylo aspoň na víc použití 😀 to už si zajedu na krev k doktorovi a vyjde to cenově na stejno a přesněji 🙂
přesně kdyby to bylo aspoň na víc použití 😀 no tak já ještě počkám... ale je to těžký 😀
Já jsem jo měla. Určitě těhu ukáže dřív a spolehlivěji. Protože chvilku trvá než se Hcg dostane z krve do moči. Ale cenacena není malá a osobně příště přednost klasickýmu testu v laboratoři, nebo počkám na moč.
Já ho měla a ukázal cca 9-10DPO 😉
Tak to je pro mě novinka, zkusím ho příští měsíc.
Máte některá fotku toho testu mohly by jste přiložit jelikož na netu jsou asi jen 2 a vždy úplně slabucke čárky ...
Sem začni psát odpověď...
Odešli
Neznam, ale take me zajima...