icon

Těhotenský test, 1. minutu tlusté čárky, po 3 min. duch

demetritis
4. únor 2016

ahoj holky , jelikož my stále není dobre po bio tehu z prosince ale neveděla jsem jestli jsou to nebo nervi nebo tehu a baz měřím ale včera nahodou diky své teplutce kdy jsme si potřebovalazmeřit obič teplotu a vhodilo mi to 34, 9 a po meření deckým tep to bylo 37.3 tak bazalni teplomer je asi v loji. sem šahla po tehu testu což ale necápu behem prví min 2 super tlusté čárky palnice by se mohla stidět a najednou po 3 min jen slabý duch hraby mi nebo tomu testu jednou semi stalo že po uplnem uschnutí asi po 15min zmizela ale todle nechápu

nupta
5. únor 2016

V návodu testu by mělo být napsané, kdy (po jak dlouhé době) se zobrazí výsledek. Po jiné (obvykle delší) době může být výsledek zkreslený.

demetritis
autor
5. únor 2016

@nupta to já vím ale todle sem u testu nezažila a to mam 2 děti za sebou nekolik potratu v 1 a bohužel i v 2 trim anic podobného sem nezažila ale dnesni tes se choval normalne tak ten včerejsí byl asi bazen ten dnesní klasika a je naněm slabší druhá čarka , takže v pondělí pro leky na gyndu jinak se to zase poděla , ale moc děkuju za odpoved