icon

Těhotenský test. Co myslíte?

nikiwi99
24. srp 2021

Co myslíte? Znovu začít brát HA? Či ne?
Děkuji 🙂

Těhotenský test. Co myslíte?Těhotenský test. Co myslíte?
mika88
24. srp 2021

@nikiwi99 Dle mého názoru ne a raději zavolat lékaři.

madbetka
24. srp 2021

Nemusíš kvůli tomu zakládat další a další diskuze, ta jedna původní by stačila, tohle už je třetí...
Jestli je tohle ten dnešní test, tak je pořád pozitivní, je tam druhá čárka. Jako na tom včerejším.
Antikoncepci neber a poraď se se svým lékařem.

nikiwi99
autor
24. srp 2021

@madbetka dobře omlouvám se,jde to nějak vymazat aby byla jen jedna diskuze? Jsem tu nová,tak abych nedělala potíže. Děkuji

nat
24. srp 2021

@nikiwi99 opravdu to neberte spatne,ale juknout do navodu by neslo? Vsak je jasne napsany,pokud jsou 2 // jste tehotna.Tyto diskuse jsou tu dnes a denne a jsme prece inteligentni lidi,tak by stacilo precist navod na pouziti.....

te_reza
24. srp 2021

Čím víc diskuzí, tím víc odpovědí? Nebo jaký to má smysl? Dojdi si na gyndu a problem solved,ne?

nikiwi99
autor
24. srp 2021

@nat To rozhodně ano, ale spousty lidí říká a píše že to je negativní když nejsou dvě a někdo ze je vadný. Proto se ptám,já si samozřejmě příbalový leták četla🙂 Ale chtěla jsem vědět jestli s tím nemá někdo zkušenosti/ci jestli to někdo měl taky tak.

nikiwi99
autor
24. srp 2021

@te_reza určitě,děkuji 🙂

themuffin
24. srp 2021

@nikiwi99 udělej si další test tak za dva nebo tři dny a testy porovnej, jestli je čárka silnější. Podle mě je toto už slabě pozitivní a antikoncepci neber. Ale pokud příště zapomeneš brát týden antikoncepci a nechceš otěhotnět, měla by ses vyvarovat pohlavního styku nebo vzít jinou ochranu.

nat
24. srp 2021

@nikiwi99 i v navodu je varianta,ze je jedna carka slaba druha silna,takze i ta varianta tam je...A pokud cekate na Ms a testujete pred Ms,je asi testovani zbytecne ,protoze to muze odejit prave s Ms...

nikiwi99
autor
24. srp 2021

@nat menstruace už byla před 3 týdny. Ale já si to dělala jelikož jsem nebrala HA. Děkuji 🙂

markyzzaa
24. srp 2021

@nikiwi99 takže testuješ před menstruací. To ta síla čárky odpovídá , takže test je pozitivní a HA už nebrat

aspie83
25. srp 2021

@nikiwi99 řekla bych, že je pozitivní 😉 u prvního jsem taky na zacatku měla slabší čárku a pak sílila.

nikiwi99
autor
25. srp 2021

@aspie83 děkuji,zkusila jsem ještě jeden a tam jedna čárka. Ale mám takový tlak v levém podbřišku,tak zkusím zítra znovu ráno a uvidíme 🙂