icon

Těhotenský test. Co myslíte, je pozitivní nebo ne?

veronikabelu
18. lis 2019
Těhotenský test. Co myslíte, je pozitivní nebo ne?
Strana
z2
kiki1912
18. lis 2019

@veronikabelu slabé čárky tam jsou přeji ať sílí a je to pohodové těhu bez komplikací

nina004
18. lis 2019

@veronikabelu su tam ciatocky dve, ale mne tie prve pridu nejake sive??

lenka_tom
18. lis 2019

@veronikabelu jak dlouho před vyfocením jsi ty testy dělala? Taky mi přijdou zašedlé.

veronikabelu
autor
18. lis 2019

@lenka_tom testy jsem dělala dnes asi ve 13.00 a fotila teď.

lachtanice86
18. lis 2019

@veronikabelu já měla tehotenskou čárku vždy fialovou. Šedivá byla ryska

veronikabelu
autor
18. lis 2019

@lenka_tom hned jsem jela na gynekologii. Doktor říkal že mám zvýšenou sliznici. Což bývá před menstruací a nebo v těhotenství. Ráno mám jít na krev a dopoledne si mám zavolat na výsledky. Tak uvidíme

lachtanice86
18. lis 2019

@veronikabelu proč na gynekologii? Zbytečné, nebo musís brát nějaké léky?

lenka_tom
18. lis 2019

@veronikabelu to je dávno po limitu :( čímž teda nechci tvrdit, že je to negativní. Tak ráno budu držet palce 😉

veronikabelu
autor
18. lis 2019

@lenka_tom ale čárky se tam objevili hned. Jen jsem to fotila až teď

veronikabelu
autor
18. lis 2019

@lachtanice86 ne. Ale chtěla jsem mít jistotu a říct příteli hotovou věc.

lenka_tom
18. lis 2019

@veronikabelu jestli tam byly v limitu, tak gratuluju 🙂

balogis
18. lis 2019

Já myslím že to je pozitivní a že šedivé jsou kvůli tomu že si je fotila až teď,sem tam se mi na testu objevila po čase šedivá ryska,ale za byla téměř neviditelná a ne takhle patrná.a i toho lady maxu mi přijde růžová, nicméně na to aby gynekolog něco viděl je zřejmě brzy

veronikabelu
autor
18. lis 2019

@balogis dnes jsem u něho byla. Nic neviděl ale rikal ze mam vysokou sliznici. Ale ráno jdu na krev a dopoledne si mám zavolat na výsledky

lachtanice86
18. lis 2019

@veronikabelu hotovou věc? Kolik dni ti meska ms?

vineta
18. lis 2019

@veronikabelu Testy jsou sice starší, ale pravděpodobně pozitivní. Ale když tak čtu, jak jsi hned jela k doktorovi, aby to byla “hotová věc”, hele, celé těhotenství je o čekání, mnohdy o doufání. Vím, že tohle asi nebudeš číst ráda, ale dej si čas, nehroť to tolik, stejně to nijak neuspěcháš. Srdíčko stejně bývá až později, doktor ti teď řekne maximálně to, že je to začátek a je třeba počkat. Já se i divím, že ti dělal ultrazvuk, s takovouhle čárkou na testu... Počkej a uvidíš.

martaskaaa
18. lis 2019

Já teda taky jela hned druhý den k Dr, ale já už měla dálnice jen co test nasákl. Bylo to totiž hodně neuvěřitelné, že jsem otěhotněla. Byla jsem už v 7tt a srdíčko mu bilo 👍😀

jituli84
19. lis 2019

Mě by zajímal smysl tohodle dotazu, když tam máte dvě čárky, jet na gyndu zbytečnost takhle brzy, dr uvidí max zvětšenou sliznici, která bývá i před ms a stejně vám neřekne jestli je to prosperující těhu.

babanci
19. lis 2019

Já se taky vždycky dost divím, že se hned peláší k doktorovi. Stejnak uvidí houby a těhotenství trvá 9 měsíců, tak je času dost, ne? 😀

vineta
19. lis 2019

@martaskaaa Tak v 7 tt to je něco trochu jiného, tam už něco vidět bývá, v případě tazatelky jde podle mě tak o 4 tt, když ani nelze poznat, jestli se chystá MS nebo to je uhnízdění... A jít na prohlídku v první den zpoždění je prostě k ničemu...

martaskaaa
19. lis 2019

@vineta tak já ani nevěděla jak dlouho jsem mohla být těhotná, protože jsem už byla asi 60dc, což u mne není nic neobvyklého 😂 ale ve 4tt bych asi nešla, ono stejně objednání většinou až na ten 7-8tt aby už bylo vidět co je potřeba

veronikabelu
autor
19. lis 2019

Mám 4 dny před menstruací a i tak mi dnes doktor potvrdil těhotenství ❤️takže to nebylo zbytečné jak tady někteří tvrdí. 😉

barcachejn
19. lis 2019

Nerikam ze to bylo zbytecne alepson neco jste se vlastne dozvedela 🙂 ale jde o to ze na UZ neni nic videt zhruba do 5tt a srdicko me osobne take potvrdily v 7tt ,ja jsem tam teda ani drive jet nechtela a uz vubec ne pred ms to je vazne naprosto zybtecne... Muze se stat cokoli ja jsem po jednom SP takze jsem tezky realista,muze to treba odejit s MS a pak je na poradu dne zbytecne sklamani... To je muj nazor ja jsem si to napocitala tak abych byla od 7tt a dal protoze jsem tehdy prave v 7tt potratila. Takze obdivuji vasi odvahu 🙂

lenka_tom
19. lis 2019

@babanci já jsem třeba pelášila, protože mi to doktor po prodělaném potratu řekl. Hned mi nasadil utrogestan, anopyrin a dal mi neschopenku. Ale jinak v tom taky nevidím smysl, pokud je věk a fyzický stav maminky v pořádku. I přes všechna ta opatření jsem stejně do konce prvního trimestru byla jak na trní.

martaskaaa
19. lis 2019

@veronikabelu tak super, ať hodnoty rostou a je vše ok 🍀

veronikabelu
autor
19. lis 2019

@lenka_tom pan doktor mi udělal testy přímo z krve

vineta
19. lis 2019

@veronikabelu Je to zbytečné z hlediska toho, že o prosperitě těhotenství ti to neřekne vůbec nic. Ale tak hlavně, aby bylo všechno v pořádku, držím palce.

veronikabelu
autor
19. lis 2019

Pro jistotu

babanci
19. lis 2019

@lenka_tom V tomhle případě chápu. Že ses bála a šla brzo. I když na to nasazování chemických prášků, hormonů mám taky svůj názor. Dnes se do všeho strašně zasahuje. Za nás se chodilo prvně do poradny až ve třetím měsíci, dneska je to jinak, ale druhý den tam opravdu nemusím. Jestli jsem těhotná, tak se to stejně velmi brzo dozvím.

lenka_tom
19. lis 2019

@veronikabelu jasně, ale pokud jsi neprodělala potrat nebo nemáš nějakou špatnou anamnézu, kdy je potřeba hned nasadit léčbu, tak běhat hned za gynekologem není úplně dobrá volba. Takhle na začátku je poměrně dost potratů a krevní testy ti neřeknou, zda je těhu dobře založené. To ti právě řekne až bušící srdíčko. Samozřejmě držím palce, aby bylo všechno v pořádku 🍀

lenka_tom
19. lis 2019

@babanci tak to víš, že z toho nemám radost, ale bude mi 40 a tohle je nejspíš moje poslední šance mít dítě, takže jsem ticho a dělám, co se mi řekne 🙂 Utrogestan je svinstvo, ale podle mě to, co berou holky při iui a ivf je mnohem horší.

Strana
z2