Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny
@laura1972
Holky já vás z povzdali sleduji a moc držím palečky. Jsem stejný ročník jako Monika, ale za 4 dny se mi prekuli další narozeniny. S manželem moc miminko chceme, ale ani s pomocí lékařů se nedaří. Jsem z toho fakt smutná a ztrácím nadějí.
Ale vám všem kočky držím moc moc palečky!!!
@peta73
Peťulko, to samé, nevdávat to, ženaská je tvor, co vydrží vše, vyzkoušela jsem si to na sobě a věřte, že ta odměna jednou přijde - možná, si říct, kašlu na to, snažit se nebudu a ono to přijde, vím o lidech, co po marném snažení vše dali do úsilí adpopce a šup, mají mimi....
Máš už nějaké mimi Péťo?
@peta73
jinak vše nejlepší k narozeninám, hlavně ti přeji to nej - mimčo🍀🌳🎂
@monikadeny áno, všetko toto dodržujeme s mužom do posledného detailu, presne to všetko, čo tam je a teda zatial nic.. :( hovorim, toto je prvy mesiac co sme to skusili aj s pomocou ovu testov...ten polrok predtym to bolo len tak, ze sme strielali kedy asi ta ovu je, no teraz sme to mali potvrdene tak uvidime... mozno tento mesiac este nadej je, tak uvidime :3
@monikadeny jj už máme tři větší děti (20, 17 a 13). Popravdě jsme byli s manželem cca půl roku od sebe, ale vrátili jsme se k sobě, vše urovnání a oba současně přišli k tomu druhému, že by bylo strašně hezké, ještě jednou se rozrůst 😁. Zkoušíme přes rok a ani náznak druhé čárky.
@monikadeny tak já jsem dnes ráno taky testovala, ale měla jsem jen mamatest, škoda, že nemám jiný, vím, že mamatest ukazuje o malinko slaběji než třeba od dr.maxe. Takže jsem pořád na vážkách. Jeden normálně a druhy ztmavený. Tak nevím no.
@peta73 přesně jak píše @monikadeny, nevzdávej to. Ten věk nás pořád tíží, ale nesmíme se tomu podat, musíme bojovat 🙂 A jak vlastně jsi ted na tom? Jdeš na další IVF nebo jsi po něm? Moc držím palecky ať už brzy zadari 🍀 🙂
@riahlaubert
a ovulku jsi měla, jak má být?
@laura1972 je tam ale pěkně vidět 😊 tak kup Maxe a testni večer 😊 pokud je // na mamatestu tak na Maxovi bude určitě 😉
@peta73
tak pokud si se stejným mužem mimi měl, je to jen psych. blok...neboj, to pujde
@laura1972 naznak carky bych videla 🙂 to cekani je na palici ze ☹
@monikadeny ano, na 15 den presne ako hodinky :/
@laura1972 byla jsem na dvou transferech a ani jeden nedopadl 😟😟😟. Je to samozřejmě i o penězích. A jsem z toho ve stresu, což vše zhoršuje. Nyní zvažujeme, co dál. Laborka u obou ok, spol výborný. Já jsem zdravá, ne užívám žádné léky, jen mi našli protilátky proti spermiím, takže přirozeně asi neotehotnim 😰😰😰
@agnes2ivory no je to fakt, hrozné, to čekání, ta nejistota.
a testy mi teraz na 10 dpo vyšli rovnako ako @laura1972 :/ tak vazne neviem
holky, já už tu čárku vidím taky všude....asi chceme moc, nebo nevím, kdejaká na E 50 je na potratu každou chvíli a že by nám nebylo dáno?
Jinak Lauro, každému je tolik, na kolik se cítí a věřím, že my všichni, co jsme 70. ročníky se cítíme na 20 - jinak bychom do toho nešly ne ????????
@riahlaubert
jo, mě 10 DPO (dnes) taktéž....bílo a bílo...ale je fakt, že pokud test není extracitlivý, nezachytí těhu před MS - já to mám dostat zítra....no....to bude nervík...do toho to krvácená pár dní po ovu, což jsem nikdy neměla....
@monikadeny presne toto som hovorila, bud su na potratoch alebo v spravach vidim, ze deti odlozili do hniezda zachrany...a vtedy si tak poviem, tak všeliake "matky" si odkladaju deti a davaju prec... keby sa na mna take stastie usmialo, tak je to to najvzacnejsie, co mozem za cely zivot dostat :(
@monikadeny Tak jsem dnes delala zase a tentokrat Pepino a dlouho to bylo cele takove ruzove zakalene a pak jen takovy stin misto jasne carky...tak uvidime...ted asi pockam, jetsli to zitra prijde a kdyz ne, tak pozitri rano dalsi 🙂
@monikadeny no ja to mam dostat az v piatok, zvycajne mavam brutalne bolesti uz tyzdem pred tym ale teraz nic, len vcera mierne pichnutie na lavej strane asi vajecnik, tak prave neviem, ci moze k uhniezdovaniu dochadzat este aj 9dpo... neviem, ozaj neviem, tak sa necham prekvapit, alebo znovu sklamat
@denisa3101dekuji, ale dokud je tam neuvidím, že sílí tak pořád ta nejistota tam bude no.Ráda bych test od maxe, ale bohužel u nás ho nemají a do většího města se hned tak nedostanu. Tam kde mají jiné testy mají ještě dnes zavřeno, otevřeno až zítra, mají tam testy woman secret, ty jsem taky ze začátku kupovala, ale teď na ně tady taky někdo psal, že už nejsou co bývaly, tak já nevím no. Ale zítra je koupim, nic jiného mi nezbývá.
@karol221 myslim si o tom :D ze to nie je akoze duch ale celkom viditena ciarka :D gratulujem, nech sili :*

@riahlaubert
hele, psala jsem to do soukromé pošty jedné holčině, písnu to tedy sem, jsou tu normální lidi.
Mám kamarádku, co se léčí 5. rokem s neplodností. Doktor jim dal nějaké rady a pak otěhotněla, možná se ti budou zdát banální, ale prý pomáhají.
1) nemýt se mýdlem před sexem, ani jeden z partnerů, pouze spec intimní hygienou
2) rozhodně nepoužívat jakékoli lubrikanty
3) údajně by po partnerově vyvrcholení měla mít žena vyvrcholení po něm, nevím proč, ale asi tím líp putují spermie, kam mají
4)prý je velmi důležité je, aby pak žena nešla do sprchy a umyla se, opět mýdlo a voda mohou zničit vše...
5) v období snažení nepít alkohol ani jeden z partnerů a pokud to jde nekouřit
Strašně jí to pomohlo, já tedy zatím neměla problém otěhotnět, spíš jsem o mimi přišla a přeci jen revize je jako potrat (tedy já si to myslím). tak proto mám strach....