icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
weerruu
4. dub 2017

@laura1972 Nemám..už sedim v práci a skladovat ty testy rozhodně nehodlám :D Vyhodila jsem je oba a uvidime zitra, zda dojde MS 🙂

karol221
4. dub 2017

@laura1972
@riahlaubert
@andvejka tak snad mate pravdu 🙂 nemůžu uvěřit, že by se to tak rychle zadařilo 🙂 děkuju moc všem 🙂)

andvejka
4. dub 2017

@monikadeny Já 10DP0 měla test úplně zářivě bílý a 11DPO už byla sice slabá, ale krásná čárka a holky tady na stránkách už mi gratulovaly ;) Tak držím palce, třeba je opravdu jen brzy ;)

laura1972
4. dub 2017

@riahlaubert dáš foto? 🙂 zajímá mě jak to vyšlo tobě. Ja bych dnes měla být dnes 12DPO, ale záleží kdy bylo uhnízdění, no. Jsem ted bez tech podpůrných preparátů, takže to může být úplně jinak.

andvejka
4. dub 2017

@karol221 A jak dlouho se snažíte mohu-li být zvědavá? 🙂 ;)

agnes2ivory
4. dub 2017

@laura1972 dr.max dodava i pres e-shop. Taky jsem tam kupovala testiky, kdyz jsem cekala minule 🙂

riahlaubert
4. dub 2017

@laura1972 mozem ju sem dat az neskor, pretoze moj mobil blbec jeden nema funkcny fotak, je rozbity, takze ked pride muz odfotim to jeho mobilo :/ ale je to fakt na palicu toto obdobie pred ocak. ms... mala by som byt 10-11 dpo, menstru ma prist v piatok, no zatial okrem sem tam pichnutia na stranach nic neboli a to obvykle uz tyzdnen pred ms umieram, tak neviem.. :(

laura1972
4. dub 2017

@riahlaubert dobře, tak až budeš moc dneska dát test, uvidíme co nám z toho oběma vyleze 🙂 já už mám za sebou dvě revize za půl roku, tak je to vážně na bednu 😔

riahlaubert
4. dub 2017

@laura1972 to verim ☹ snad uz to ale nepotrva dlho :(

karol221
4. dub 2017

@andvejka určitě 🙂 tohle je první cyklus co se snažíme 🙂 jinak přeju pohodivé těhu 🙂)

riahlaubert
4. dub 2017

@karol221 tak to ste vychytali skvelo, my uz 7 mesiacov a stale jaksik nic :/

janajens
4. dub 2017

4dny do MS bolesti podbřišku dost časté ale vaječníky zatím nic tak snad nepřijde

sasala
4. dub 2017

Holky mě možná pomohl, ale zase si to nemohu ověřit- lub. Gel na podporu otěhotnění Conceive. Koupila jsem si ty jednotlivě balené protože jsem v jiných recenzích našla kladné ohlasy.

riahlaubert
4. dub 2017

@janajens drzim palce, ja mam do ms 3 dni a mna teda zatial tiez nic neboli, len vcera vyrazne piachnutie na lavej strane dolu, tak uvidime 🙂

karol221
4. dub 2017

@riahlaubert to ano 🙂 kdyby to vyšlo tak by to byl snad zázrak 🙂 jeejda to je mi líto, určitě se vám brzo zadaří, držím palce 😉🙂

riahlaubert
4. dub 2017

@karol221 dakujem, ja dufam, ze ano... a prajem, nech ciarka zosili a nasledne nech tehotenstvo prebieha v poriadku a v zdravi

karol221
4. dub 2017

@riahlaubert věřím tomu 🙂 mojí sestřnce se zadařilo po třech letech 🙂 takže nevěš hlavu 🙂 zítra budu testovat tak sem kdyžtak hodím fotku 🙂) děkuju 🙂

janajens
4. dub 2017

@riahlaubert děkuji také ti držím palečky teplotu měřím každý rano včera klesla dneska zase o dva stupně stoupla minulý měsíc jsem měla zpoždění týden a bohužel jsem to pak dostala tak třeba že by to byl náznak a už to nedostala moc bych si přála sourozence pro malou

riahlaubert
4. dub 2017

@janajens tak to vyzerá nádejsne s tou teplotou, ja ju nemeriam ale je to spolahliva vec. Ja som mala dokonca celkom peknu druhu ciarku minuly mesiac a ta mrcha 6 dni po termine dorazila :( tento mesiac to nejak nechcem hrotit, zas budem sklamana, hovori sa, ze zena pociti v podvedomi, ze je tehotna, ja naopak myslim, ze nam to zas nevyslo, nejak to tak citim, ze mrcha dorazi aj tento mesiac, ale drzim moc palce, aby tvoja mala coskoro teda ocakavala, ze sa stane velkou segrou :3

janajens
4. dub 2017

@riahlaubert juu děkuji moc já byla právě minulý měsíc zklamaná když jsem to dostala po zpoždění a jen na dva dny a dva dny špinění tak snad tfuj tfuj se nám zadari testnu v neděli včera byl test negativní buď je brzy nebo mrcha dorazí

monikadeny
4. dub 2017

a furt běhám čůrat 🙂

riahlaubert
4. dub 2017

@monikadeny no to aj ja a to sa ani moc nenapijem..

majaaa82
4. dub 2017

@laura1972 Ahoja, já tam teda vůbec nic nevidím. Přijde mi to jako negativní test. Ale držím palce!

leymea
4. dub 2017

@laura1972 jsem zvedava jak to dopadne 🙂

monikadeny
4. dub 2017

@simi1510
@peta73
tak to nevím, my sexujem pořád, bez ochrany a byla jsem těhu hned....

monikadeny
4. dub 2017

tak holky hodně štěstí jedu pryč, budu večer, dám večer zase testík a přijdu...papa

riahlaubert
4. dub 2017

tyjo holky, mne doslo spatne od zaludka :/ :( fuuj a mota sa mi hlava

laura1972
4. dub 2017

@monikadeny tak to se tesim 🙂 držím palce 🙂

laura1972
4. dub 2017

@leymea to ja taky 🙂

laura1972
4. dub 2017

@majaaa82 uvidíme další dny 🙂 zatím moc nevěřím.