icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
sasala
4. dub 2017

@monikadeny ve čtvrtek jdu k dr. tak jsem zvědavá zda bude už neco videt.dneska bych mela byt 4+2

sasala
4. dub 2017

Oprava, 4+3. Dneska mi to už únavou nemyslí

ms.neomagic
4. dub 2017

Tak u me uz je mrcha za dverma..tresti me hlava a na papire ruz.hlen.

karol221
4. dub 2017

@tynulinka122 jejda promiň asi jsem se přehlédla bylo to pro
@sasala

karol221
4. dub 2017

@laura1972
@monikadeny
Kolik dni dpo jsem to netuším to vůbec nesleduju :/ Nee ten horni je z dnešního odpoledne a ten dole ze včerejšího 🙂 jinak meska mi druhy den dneska 🙂

lucije11
4. dub 2017

@karol221 @sasala tak to mám taky každou chvíli hroznej hlad....ja jsem dneska 4+0 🙂 takže jsme na tom hodně podobn s termínem. @sasala určitě dej vědět jak si dopadla na té kontrole. Já chci volat zítra a domluvit se někdy na příští týden 😉 vzhledem k mému předchozímu mimodeloznimu těhu chci aby zkontroloval, že je mimi tak kde má být 😉

monikadeny
4. dub 2017

tak holky, 10 DPO a test stále negativní.....uvidíme, snad zítra....

monikadeny
4. dub 2017

no a mrcha by měla být zítra, nebo pozítří, takové tiché přání - at si dá prázdniny aspon na 9 měsíců.....😇

janajens
4. dub 2017

@monikadeny držím palečky mě má dorazit za 4dny a taky test negativní

simi1510
4. dub 2017

@monikadeny to jsme stejně,... u mě taky bílo. Jak před pár cykly 2-3 měsíce po sobě duchové, i když pak ms přišla... tak teď bílo

karol221
4. dub 2017

@lucije11 tak to je pěkný, ze jsme se tu takhle sešli rovnou tři 🙂 držím palce at je všechno tak jak ma byt 🙂

monikadeny
4. dub 2017

@simi1510
dle mého dobře, že ted bílo a pak se zabarví - myslím Simi, že máme ještě čas. Ted budu testovat ráno i večer....jsem nedočkavá....

monikadeny
4. dub 2017

@karol221
je nás tu 6 🙂 stejně +- 3 dny 😉

monikadeny
4. dub 2017

@simi1510
naposledy jsem to měla dostat 19.12. a zabarvení bylo až 24.12 na štědrý den - i když jsme dva dny před netestovala, chtěla jsem dárek...takže až po MS, máme dva - 4 dny na ducha čas, dle mého....

simi1510
4. dub 2017

@monikadeny tak u mě jestli klesne zítra teplota, tak to bude jasné, že druhý den dojde mrcha....

monikadeny
4. dub 2017

@simi1510
ty jsi testovala ráno, nebo večer? Já Pepino testem, zítra by mi měl dorazit poštou
http://www.centralnilekarna.cz/tehotensky-test-...
a tento:
http://www.centralnilekarna.cz/clearblue-tehote...

monikadeny
4. dub 2017

@simi1510 počkej, ty si měříš teplotu? mám být zvýšená?????

monikadeny
4. dub 2017

@simi1510
simi, bojím se, zatím mi není zle a ani nebolí prsa, poslední těhu jsem se jich nemohla ani dotknout .....achjo, já bych tak chtěla miminko.....

sticker
ms.neomagic
4. dub 2017

Holky prosim vas,uz jsem mela ruzny priznaky pred ms...ale bylo nekomu z vas na zvraceni? strasne me boli hlava a je mi na bliti.

monikadeny
4. dub 2017

@simi1510
ale žeru, jako vlk, stále mám hlad...už mám 3 kg nahoře...divné...

monikadeny
4. dub 2017

@ms.neomagic
před MS ne - aby to nebyla viroza, tedjich je hafl....držím palečky, at je to těhu

karol221
4. dub 2017

@monikadeny tak tim lip 🙂)

simi1510
4. dub 2017

@ms.neomagic nemáš migrénu k tomu?

simi1510
4. dub 2017

@monikadeny měřím bazální teplotu, a jakmile klesne 11 den, tak vím, že druhý den přijde. I když někdy klesala už 10. den... Ale taky je možnost, že jak beru pyridoxin, že se třeba prodlouží, nevím zatím vůbec co a jak,

Nezbývá než čekat a čekat a čekat....

Jinak já testy spíš večer, jelikož vždy mi večer vychází lépe než ráno.

monikadeny
4. dub 2017

@simi1510
ted jsem brousila na netu a je tam i holka, co 3 měsíce nmenstruovala a byla v tom, pak holka, co týden po ms měla miniducha a má dvojčata, je to holky hodně individuální - takl´že, máme bojový úkol, držet si navzájem tlapky - jinak hodně lidí píše, že testovali 3 druhy naráz a první jim ukázal Clearblue, proto jsem si jej objednala, prostě zároven 3 testy, dva sněhobílé a clear ji ukázal 1+ něco a těhu byla....tak nevím...

monikadeny
4. dub 2017

takže ráno zkusím Pepino, jako každý den a večer Clearblue....už budu 11DPO, snad něco ukáže...a snad mrcha nedorazí...(teta červená)...mimochodem, až se vdám, budu Červená 😀

monikadeny
4. dub 2017

tak jdu hajat, dobrou...

denisa3101
4. dub 2017

@monikadeny já ten clear Blue digi nechápu je to 20 tka tak jak může bejt na 10 tkovych prd a na 20 tce pozitiva :/ já ho měla kdysi ale použila jsem ho až jak jsem měla // krásné silné jelikož psaly že je to 20 tkovy :/ zase mě třeba štve že se pak může vyhodit jelikož výsledek vydrží pár hodin :/

ms.neomagic
4. dub 2017

@monikadeny
@simi1510 netrpim na migreny..obcas bolesti hlavy mam,ale ne takovy...k veceru jsem byla na wc a po utreni na papiru hlen s ruz.nadechem..tak jsem myslela ze uz ms zacina,ale ted uz zase nic :-\

monikadeny
4. dub 2017

@ms.neomagic
tak to fakt nevím. Růžový papír mám dnes trochu taky, bojím se, abych to nedostala, bolí mě břicho, jako, když to dostat mám.... :(