Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Oprava, 4+3. Dneska mi to už únavou nemyslí
Tak u me uz je mrcha za dverma..tresti me hlava a na papire ruz.hlen.
@tynulinka122 jejda promiň asi jsem se přehlédla bylo to pro
@sasala
@laura1972
@monikadeny
Kolik dni dpo jsem to netuším to vůbec nesleduju :/ Nee ten horni je z dnešního odpoledne a ten dole ze včerejšího 🙂 jinak meska mi druhy den dneska 🙂
@karol221 @sasala tak to mám taky každou chvíli hroznej hlad....ja jsem dneska 4+0 🙂 takže jsme na tom hodně podobn s termínem. @sasala určitě dej vědět jak si dopadla na té kontrole. Já chci volat zítra a domluvit se někdy na příští týden 😉 vzhledem k mému předchozímu mimodeloznimu těhu chci aby zkontroloval, že je mimi tak kde má být 😉
tak holky, 10 DPO a test stále negativní.....uvidíme, snad zítra....
no a mrcha by měla být zítra, nebo pozítří, takové tiché přání - at si dá prázdniny aspon na 9 měsíců.....😇
@monikadeny držím palečky mě má dorazit za 4dny a taky test negativní
@monikadeny to jsme stejně,... u mě taky bílo. Jak před pár cykly 2-3 měsíce po sobě duchové, i když pak ms přišla... tak teď bílo
@simi1510
dle mého dobře, že ted bílo a pak se zabarví - myslím Simi, že máme ještě čas. Ted budu testovat ráno i večer....jsem nedočkavá....
@karol221
je nás tu 6 🙂 stejně +- 3 dny 😉
@simi1510
naposledy jsem to měla dostat 19.12. a zabarvení bylo až 24.12 na štědrý den - i když jsme dva dny před netestovala, chtěla jsem dárek...takže až po MS, máme dva - 4 dny na ducha čas, dle mého....
@monikadeny tak u mě jestli klesne zítra teplota, tak to bude jasné, že druhý den dojde mrcha....
@simi1510
ty jsi testovala ráno, nebo večer? Já Pepino testem, zítra by mi měl dorazit poštou
http://www.centralnilekarna.cz/tehotensky-test-...
a tento:
http://www.centralnilekarna.cz/clearblue-tehote...
@simi1510 počkej, ty si měříš teplotu? mám být zvýšená?????
@simi1510
simi, bojím se, zatím mi není zle a ani nebolí prsa, poslední těhu jsem se jich nemohla ani dotknout .....achjo, já bych tak chtěla miminko.....

Holky prosim vas,uz jsem mela ruzny priznaky pred ms...ale bylo nekomu z vas na zvraceni? strasne me boli hlava a je mi na bliti.
@simi1510
ale žeru, jako vlk, stále mám hlad...už mám 3 kg nahoře...divné...
@ms.neomagic
před MS ne - aby to nebyla viroza, tedjich je hafl....držím palečky, at je to těhu
@monikadeny tak tim lip 🙂)
@ms.neomagic nemáš migrénu k tomu?
@monikadeny měřím bazální teplotu, a jakmile klesne 11 den, tak vím, že druhý den přijde. I když někdy klesala už 10. den... Ale taky je možnost, že jak beru pyridoxin, že se třeba prodlouží, nevím zatím vůbec co a jak,
Nezbývá než čekat a čekat a čekat....
Jinak já testy spíš večer, jelikož vždy mi večer vychází lépe než ráno.
@simi1510
ted jsem brousila na netu a je tam i holka, co 3 měsíce nmenstruovala a byla v tom, pak holka, co týden po ms měla miniducha a má dvojčata, je to holky hodně individuální - takl´že, máme bojový úkol, držet si navzájem tlapky - jinak hodně lidí píše, že testovali 3 druhy naráz a první jim ukázal Clearblue, proto jsem si jej objednala, prostě zároven 3 testy, dva sněhobílé a clear ji ukázal 1+ něco a těhu byla....tak nevím...
takže ráno zkusím Pepino, jako každý den a večer Clearblue....už budu 11DPO, snad něco ukáže...a snad mrcha nedorazí...(teta červená)...mimochodem, až se vdám, budu Červená 😀
tak jdu hajat, dobrou...
@monikadeny já ten clear Blue digi nechápu je to 20 tka tak jak může bejt na 10 tkovych prd a na 20 tce pozitiva :/ já ho měla kdysi ale použila jsem ho až jak jsem měla // krásné silné jelikož psaly že je to 20 tkovy :/ zase mě třeba štve že se pak může vyhodit jelikož výsledek vydrží pár hodin :/
@monikadeny
@simi1510 netrpim na migreny..obcas bolesti hlavy mam,ale ne takovy...k veceru jsem byla na wc a po utreni na papiru hlen s ruz.nadechem..tak jsem myslela ze uz ms zacina,ale ted uz zase nic :-\
@ms.neomagic
tak to fakt nevím. Růžový papír mám dnes trochu taky, bojím se, abych to nedostala, bolí mě břicho, jako, když to dostat mám.... :(

@monikadeny ve čtvrtek jdu k dr. tak jsem zvědavá zda bude už neco videt.dneska bych mela byt 4+2