Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@leymea ji viděla jsem mě jen zaráží že není dle návodu jak píšou tak citlivý přitom když je duch na tt tak on už je také pozitivní 😉
Ahoj holky vcera jsem byla na prvnim ultrazvuku a byli tam videt dve bublinky jedna odpovidala 5+2 a ta druha byla vetsi nevite co by to mohlo byt ? Doktorka rikala ze nevi co to je ze uvidime za tyden dekuji moc za vase nazory
@terezie1613 bud druhe miminko a nebo treba myom
@terezie1613 dve bublinky? Dvojcata? Ale zase to by doktorka vedela ze?
@ms.neomagic
to je mi líto....
@janajens
děkuju.
Tak dnes přišel test poštou, zkusila jsem Woman Secret - a sněhobílo (29 DC, 11 DPO)
...no, snad ještě naději mám, dnes má dorazit mrcha, nebo zítra, tak se bojím jít na WC....
@terezie1613
že by dvojčátka 🙂
@leymea
pozor, nemusí, když jsou v zákrytu a mym by viděla dávno před tím - dle mého dvojčátka v zákrytu, každé jinak staré
@monikadeny není zač přeci já taky čekám zda přijde podle svého cyklu mám dva dny zpoždění ale minulý měsíc týden zpoždění snad se to nebude opakovat a neskončí to zase špatně 😒 výdrž třeba je brzy na testování
@monikadeny vim, ale oni tam obe bubliny videli.
@terezie1613 A nemáš foto UTZ?
@laura1972
Lauro, mám to úplnš stejné, dělala si někdy Woman secret?
@jullli
krásný jillli - gratulka mamino
@jullli a nevis jak se to dal resi kdyz tam je ten myom ?
@leymea
kdyby měla podezření na myom, už tě někam poslala - já sázím na dvojvaječná dvojčátka...a fandím...

@denisa3101 prvni test jsem delala 11dpo a byl tam duch. Tuto je 13dpo 🙂