icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
5. dub 2017

@janajens
tady ne, v reálu jo, jsem fotografka 🙂 - jinak jsem ti poslala ❤ pro štěstí....tfuj, tfuj...

janajens
5. dub 2017

@monikadeny jsem si říkala že je od tebe taky pošlu

tynulinka122
5. dub 2017

@janajens tady máš negativ možná slabounkej náznak dusika ...to mas jak u me taky jsem sem dávala dneska fotku a taky to nešlo vidět jako na živo ...Je to mám dostat zejtra tak uvidím ..snad se Nam postesti 😉

janajens
5. dub 2017

@tynulinka122 juu děkuji tak snad to dusík je a neni to riska držím. Palečky já to mám dostat za tři dny

tynulinka122
5. dub 2017

Není zač tak tobě též držím palecky 😉 snad už to vyjde v listopadu jsem samovolně potratila v 5 týdnů a tak tady ten měsíc se zas snažíme tak uvidíme 😉

janajens
5. dub 2017

@tynulinka122 já čekala na malou tři roky pak se zadarilo teď minulý měsíc jsem měla zpoždění týden a nedopadlo to a dr říkala že není problém otěhotnět tak snad se na nás usmálo štěstí na obě

karol221
5. dub 2017

Ahojte 🙂 tak to opravdu vyšlo 🙂 dávám vám sem fotku úplně všech testiků, myslím, ze sami uvidíte ze na prvních dvou skoro není nic vidět tak snad vám to pomůže, ze i z takového nic se může neco vyklubat 🙂 první od zhora je dělaný v sobotu ráno,druhy v neděli v poledne, třetí v pondělí odpoledne, čtvrtý v úterý odpoledne a poslední dva jsou dneska večer 🙂

tynulinka122
5. dub 2017

Tak snad usmalo dame si pak tady vědět 😉

tynulinka122
5. dub 2017

@karol221 to je krasny gratuluji 😉

janajens
5. dub 2017

@karol221 gratuluji a ty už máš zpoždění nebo ještě ne teď díky tobě si myslím že naději ještě mám 🙂

janajens
5. dub 2017

@tynulinka122 a kdy budeš dělat testik?

tynulinka122
5. dub 2017

@janajens tak nechci zas být testovací mašina jako v listopadu 😃 takže buď v pátek nebo v sobotu když to tedy zejtra nedostanu ..

karol221
5. dub 2017

@janajens dneska mám zpoždění 3 den ale jak je vidět na fotce tak dva 2 dny před MS tam nic vidět nebylo 🙂 takže za me mas určitě naději 🙂)

karol221
5. dub 2017

@tynulinka122 děkuji 🙂 a tobě držím palce 🙂

janajens
5. dub 2017

@tynulinka122 dobře já testnu i zítra

tynulinka122
5. dub 2017

@karol221 děkuji 😉

janajens
5. dub 2017

@karol221 děkuji moc snad ten dušik co jsem dneska viděla se zítra změní nebo další dny a hlavně udělám hned ráno ne dopoledne

tynulinka122
5. dub 2017

@janajens já jsem si vždy říkala,že nebudu testovat před menzesem, ale teď jsem to nějak nevydržela před tim jsem testovala až po dvou dnech po meskani.....jenže tenhle měsíc me uz teď poboliva 14 dni podbrisek a cítím se jinak tak jsem testovala dřív ale teďbolí bricho jako kdybych to měla dostat tak se budu modlit at to nedostanu .

karol221
5. dub 2017

@janajens ja věřím ze ano 🙂 ja i na tom prvním viděla nějaký stín ikdyz na fotce vypada snehobile teda :D takže jestli ho tam vidíš tak tam určitě je 🙂 to určitě udělej at je to spolehlivější ten výsledek 🙂

janajens
5. dub 2017

@tynulinka122 podbrisek mě bolí taky a když vstanu tak mě tak kolikrát pichne jako nožem mě bolí podbrisek od 25.3xoz je od ovulace občas mě pichne i vaječník ale ne jako před MS tak uvidíme jak to dopadne

janajens
5. dub 2017

@karol221 no já právě u tebe na tom prvním nic nevidím taky tak snad tfuj tfuj se ukáže později u tebe je to jasné gratulace k mimi👶

karol221
5. dub 2017

@janajens určitě 🙂 tak dej vědět jak jsi dopadla 🙂 budu ti držet palce 🙂 dekuju moc 🙂 a kolik dni mas do MS??

janajens
5. dub 2017

@karol221 normálně jsem měla cykly 28dni podle toho bych měla zpoždění 2dny ale jelikož jsem měla týden zpoždění minulý měsíc tak 3dny do mrchy

karol221
5. dub 2017

@janajens tak jestli je to jak minuly měsíc tak mas ještě určitě cas 🙂

janajens
5. dub 2017

@karol221 no minulý měsíc jsem to dostala zpozdene a jen dva dny což je divné jsem si říkala že by to mohlo být dobré znamení na další měsíc

karol221
5. dub 2017

@janajens to by mohlo byt dobre znamení 🙂 moc ti přeju aby to vyšlo 🙂 zatím to vypada velmi nadějně 🙂

janajens
5. dub 2017

@karol221 děkuji poznáme za pár dní ráno zkusím testik a uvidíme zda něco bude vidět

eflerovapetra
5. dub 2017

Ahojte holky,co myslíte? Jsem z toho zmatená..

laura1972
5. dub 2017

@monikadeny woman secret jsem měla několikrát. Kupovala jsem je ráda, ale pak tady holky psali, že už nejsou co bývaly.Teď právě jsem se je chystala koupit, ale i dnes mají zavřeno tam, kde je měli a bude otevřeno až 10.4. takže jsme vzali mamatesty a pak.ještě jedny, ty ukazují pěkně, ale u mě to zatím moc nevypadá. 😔Co ty?

laura1972
5. dub 2017

@karol221 krásné,
gratulace 🙂