Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny jsem si říkala že je od tebe taky pošlu
@janajens tady máš negativ možná slabounkej náznak dusika ...to mas jak u me taky jsem sem dávala dneska fotku a taky to nešlo vidět jako na živo ...Je to mám dostat zejtra tak uvidím ..snad se Nam postesti 😉
@tynulinka122 juu děkuji tak snad to dusík je a neni to riska držím. Palečky já to mám dostat za tři dny
Není zač tak tobě též držím palecky 😉 snad už to vyjde v listopadu jsem samovolně potratila v 5 týdnů a tak tady ten měsíc se zas snažíme tak uvidíme 😉
@tynulinka122 já čekala na malou tři roky pak se zadarilo teď minulý měsíc jsem měla zpoždění týden a nedopadlo to a dr říkala že není problém otěhotnět tak snad se na nás usmálo štěstí na obě
Ahojte 🙂 tak to opravdu vyšlo 🙂 dávám vám sem fotku úplně všech testiků, myslím, ze sami uvidíte ze na prvních dvou skoro není nic vidět tak snad vám to pomůže, ze i z takového nic se může neco vyklubat 🙂 první od zhora je dělaný v sobotu ráno,druhy v neděli v poledne, třetí v pondělí odpoledne, čtvrtý v úterý odpoledne a poslední dva jsou dneska večer 🙂
Tak snad usmalo dame si pak tady vědět 😉
@karol221 to je krasny gratuluji 😉
@tynulinka122 a kdy budeš dělat testik?
@janajens tak nechci zas být testovací mašina jako v listopadu 😃 takže buď v pátek nebo v sobotu když to tedy zejtra nedostanu ..
@tynulinka122 děkuji 🙂 a tobě držím palce 🙂
@tynulinka122 dobře já testnu i zítra
@karol221 děkuji 😉
@janajens já jsem si vždy říkala,že nebudu testovat před menzesem, ale teď jsem to nějak nevydržela před tim jsem testovala až po dvou dnech po meskani.....jenže tenhle měsíc me uz teď poboliva 14 dni podbrisek a cítím se jinak tak jsem testovala dřív ale teďbolí bricho jako kdybych to měla dostat tak se budu modlit at to nedostanu .
@tynulinka122 podbrisek mě bolí taky a když vstanu tak mě tak kolikrát pichne jako nožem mě bolí podbrisek od 25.3xoz je od ovulace občas mě pichne i vaječník ale ne jako před MS tak uvidíme jak to dopadne
@monikadeny woman secret jsem měla několikrát. Kupovala jsem je ráda, ale pak tady holky psali, že už nejsou co bývaly.Teď právě jsem se je chystala koupit, ale i dnes mají zavřeno tam, kde je měli a bude otevřeno až 10.4. takže jsme vzali mamatesty a pak.ještě jedny, ty ukazují pěkně, ale u mě to zatím moc nevypadá. 😔Co ty?

@janajens
tady ne, v reálu jo, jsem fotografka 🙂 - jinak jsem ti poslala ❤ pro štěstí....tfuj, tfuj...