Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@terka228
tu s tou slabou čárkou máš 11 DPO?
@terka228
tobě to krásně stoupalo......tak se hlavně moc opatruj a moc díky za podporu😘
@terka228 terez prosim te po gyndoprylu muzes mit pozit.tehu testy?
@monikadeny ne ty první dva jsou 12dpo - ráno a večer. Pak už jsem testovala jen ráno....ale jak vidíš 13dpo už je vidět dost a digitál byl negativní...taky mě tu holky dost držely, že to bude dobrý....
Držím všechno možný, aby to vyšlo tak i Tobě a budu sledovat ráno testík 😀❤
Jinak moje ségra přišla o miminko v 6měsíci :( HRŮZA :( takže vím, že vyhráno není nikdy....já sama mám za sebou 7 potratů, 1. byl ve 13tt, ostatní hned v začátku....tak Tě naprosto chápu...Já přijít o tohle, tak mě to asi položí.Další už by nikdy nebylo :( Tak se snažím na to moc nemyslet...ještě 2 týdny do dalšího utz a modlím se....
Drž se a těším se zítra na Tvůj test.❤❤❤
@ms.neomagic podle mně určitě ne. Já ho brala od ovu nepřetržitě...žádných 5 dnů. Dr. říkala, že ho mám brát až do mz a kdyby mz nepřišla, mám udělat test. pokud by byl negativní hned se objednat na utz. A to i kdyby byl pozitivní. Takže já ho brala od ovu až do 13tt v kuse.
@terka228
jejda, až tak těžkou cestu jsi měla - no tak to koukej hezky malou donosit a až se narodí, pošleš fotečku - hlavně, že jsi měla velký UTZ ok, já o malou přišla dva dny před ním a doktor říkal, právě ty dva dny a mohlo to být jinak, prý je 12. týdnů kritických . tyjo, ségra přišla o mimi tak veliké, to snad není ani možný - a je už ok? tyjo, co se stalo, jestli to smím vědět?
@terka228
Terez a co jsi používala za testy?????
@monikadeny tak jak? Už budeš mít foto?? 🙂 jsem napnutá jak ksandy 😀 😀
@laura1972
už je tu o pár stránek za.....nevíš, kdo je hnup, trochu se mi tu vysmála :(
@laura1972
strana 1019 - je tam i negativ
@terka228 dobre..ja to tu prave nekde cetla..
@laura1972
tak co, naše lovkyně duchů - bílo viď
@ms.neomagic
co ty bojovnice, jak je?
@monikadeny kouknu jdu na to 🙂
@monikadeny nevím, co se stalo, ale má potom 4 krásný děti :D už je to strašně dávno. Nejstaršímu synovi už je 15 let 🙂
@monikadeny používala jsem Comfort a ten poslední je Dr.Max. Pepíno měl úplně nejmíň barviva a i max mi ukázal ducha skoro až týden po těch Comfort.
@ms.neomagic Já to neřešila....viděl JSEM, že testy sílí, tak mě to ani nenapadlo...
@monikadeny no asi takhle..dneska prisli vysledky horm.profilu..a? No je tam neco spatne..do ovulace dobry,ale po ovulaci je to spatny,protoze se mi v tele netvori neco co to tehu udrzuje,takze jsem mohla bejt uz xkrat tehotna,ale vzdy to odeslo s menstruaci,protoze se to nemelo jak udrzet,proto i v tom lete..
Takze mi nasadil Gyndopryl a vit.E...tak uvidime 🙂
@ms.neomagic
tak držím moc palec. E mi doporučil po potratu doktor, že je fajn, tak se drř a dík za info 😉
@monikadeny tak já tam teda ducha našla 🙂 na tom normálnim i na tom negativu 🙂 zkusila jsem to ještě ztmavit a zaostřit. Tady je máš ty tvoje 🙂 a ta co ti psala ten hnup, tak mě dost namichnula 😈 zase nějaký rejpálek to už tu jednou bylo, lepší je na takové nereagovat i když nedávno jsem se taky neudržela a odpověděla tady jedné kr...slovenské, co tady ponižoval a a vysmívala se. A myslím i Simi to taky zažila. Držím palce a ráno testnem 🙂
@monikadeny moc Ti držím palce! !
@laura1972
děkuju Lauro 🙂. Tak zítra si pošlem ráno další ju.
papa
@kstablova
děkuju moc
@laura1972
ty jsi to pěkně upravila, začínám věřit, že tam něco je. Ty tedy testneš až ráno - budu tu kolem 8-9 ju

dobrou noc snažilky
@laura1972
jinak moc držím palečky....pa
@monikadeny no ja na negativu taky vidím 🙏
@laura1972 No, ono je to takové... Hňup je sice hňupka, ale upřímně, já taky už trochu valím kukadla. Protože mi to přijde už jak posedlost od některých. Lovení duchů, ztmavování fotek, snaha za každou cenu vidět neviditelné, řešení příznaků těhotenství, když většina z vás těhotných není a vše je jen PMS. A to každý měsíc pořád a znovu dokola... sleduju to tady zhruba rok a u některých už je to fakt na diagnózu... tak se nedivte, že občas schytáte trochu toho cynismu. Nemyslím to zle, jen popisuju realitu.

@terka228
jééé, tak dííík - jinak já 8.2. potratila 3. měsíční holčičku - přítel má v rodině jen kluky a budoucí tchýně se modlila pro holčičku, když zjistila, že to byla holčička, plakala.....