icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
aleenka1234
6. dub 2017

@monikadeny nevím, na kterých testech je u tebe druhá čárka. Všechny testy máš bohužel negativní. Je to sice smutné, ale je to tak. Ani když je dáš stokrát do negativu a nebo různě upravíš. Zkus se zabavit jinak.

jarmarca
6. dub 2017

Holky vite co me vzdycky pomuze,kdyz vidim toho svyho neviditelnyho ducha? Reknu si Ok, jestli tohle je pozitivni, jak pak vypada teda negativni?? No a je mi jasny,ze je to blbost, ze jsem si to zas jen vysnila..😉😘

janajens
6. dub 2017

@jarmarca tak to jsme dvě ducha vidím jen já nikdo jiný ale minulý měsíc jsem měla taky duchy a nakonec po týdenním zpoždění to dostala tak snad tento měsíc e zadarilo a

laura1972
6. dub 2017

@monikadeny není za co 🙂 asi jsem vážně maniak na lovení duchů 😀 určitě se tu ráno sejdeme s testíkama a snad ms nedorazí 🙂 pa zítra 🙂

laura1972
6. dub 2017

@majaaa82 asi je to taky tím, že si toho tady některé z nás dost zažili a člověk, co to nezažil, nepochopí. Zvlášť když to trvá dlouho a už jen to čekání na ovulaci a pak jestli se zadařilo je stresující. A myslím, že tyhle stránky na koníku byly založené právě pro tenhle účel. A pokud se to někomu nelíbí, nikdo nikoho nenutí sem chodit a ať si založí svoje stránky když mu to vadí.Omlouvám se za svůj názor, ale mrzí mi, že někdo to tady odsuzuje. A co se týče testů a upravování do negativu, tak neříkám, že je to vždy 100%, ale ta šance tam je. Alespoň u mě to zatím vždycky tak bylo a tehu jsem byla. Takže to je můj názor.

ajulamamula
7. dub 2017

@monikadeny
@janajens pred chvili lady max 10ka z ranni moci a carecka jeste slabsi nez,vcera temer zadna rekla bych 😢

sasala
7. dub 2017

Holky nic si z těch lidí nedělejte, nevím proč píší své nemístné​ komentáře do skupiny s názvem "Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte? ". Naděje je to jediné co v tuto dobu máme a doufáme že se zadaří. Tak si ji nenechte vzit😉

ajulamamula
7. dub 2017

@janajens tak ja uz nevim ted jsem si delala ten druhy at ho teda "vypatlam a vyhodim" at to nemam doma a tam tohle

denisa3101
7. dub 2017

@ajulamamula no hezký 😉 krásná čárečka 😉

tynulinka122
7. dub 2017

Dobré ranko všem ,tak u me se to přes noc zatím nerozjelo, furt jen takové růžové i trošičku tmavé růžové na toaletaku jinak nic ,tak jsem z toho jelen 😃😈

ajulamamula
7. dub 2017

@denisa3101 vcera vypadaly takto

denisa3101
7. dub 2017

@ajulamamula jenže to máš jiný test 😉 porovnávají vždy stejnou značku po 2 dnech nejlépe 😉

janajens
7. dub 2017

@ajulamamula krásná carecka já dnes 32DC zatím se nic neděje pokud dneska nedorazí ráno udělám testik

ajulamamula
7. dub 2017

@denisa3101 prave sem schvalne jinou znacku bo to byl mamatest a ten pry dela falesne. No volala sem sestricce mam se pokusit vydrzet do ct k memu dr pojud bych to nedala tak mzzu prijit kdykoliv a nabereme krev 🙂 presne pred 2roky jsem totiz měla mimodelozni tak se trochu bojim

ajulamamula
7. dub 2017

@janajens me uklidnuje jen to ze,vzdy kdyz sem mela zpozdeni tak test a byl bílý tak druhy den sem to dostala 😂 a vcera test a dnes stale nic 😊

janajens
7. dub 2017

@ajulamamula takže už máš zpoždění? Já mám cykly rozházené ale nejdelší byl 32dni a to je dneska tak uvidíme zda dorazí či ne

bellisimama
7. dub 2017

Dneska stinek taky, ve skutečnosti jde vidět líp. Blbě jsem počítala a dneska jsem 8 dpo

bellisimama
7. dub 2017

@ajulamamula ten dnešní mohl být vadnej, zkus ještě jeden. Držím palce😀

bellisimama
7. dub 2017

Tenhle smajlík tam měl být 🙂

katka9184
7. dub 2017

Ahoj děvčata, také mě moc mrzí, že se zde objevují nemístné komentáře a ten kdo si miminko opravdu přeje a už kvůli tomu hodně protrpěl, tak jen ten může pochopit, co každý cyklus zažíváme...
Teď je mně🙂...Včera večer jsem měla takové bolesti, že jsem to musela již rozchodit po bytě, už jsem si byla 100% jistá, že ms přijde, ale díky bohu dnes na WC nic, ale břicho bolí jako včera...Tak nevím, mám si kupovat test a zítra testnout? :(

laura1972
7. dub 2017

@sasala souhlasím 🙂

luska__
7. dub 2017

@katka9184 jo, já chodila na wc se dívat, že už jsem to snad dostala, ale tehotenství me nenapadlo 🙂 drzim palce

laura1972
7. dub 2017

@ajulamamula ja tam.krásně vidím 🙂

janajens
7. dub 2017

Já asik nic MS má přijít zítra dneska 32den cyklu pořád se modlím ať nepřijde ale díky testům nevím nevim😢 dneska jedu do cz tohke jsou koupené testy z internetu 20ks za 200 tak si jedu koupit dneska dr Maxe a uvidíme snad nedorazí mrcha

aptacek
7. dub 2017

@katka9184 hele zkus, já mám momentálně taky hrozné bolesti v podbřišku, až jsem vyjekla, bylo to jak bodnutí. takže furt chodím, koukat, jestli MS nepřijde dřív než v neděli..

monikadeny
7. dub 2017

@ajulamamula
tyjo, super, tak se ti zadařilo 🙂

monikadeny
7. dub 2017

@katka9184
Kačko, zajsi raděj k doktorce, jestli máš křeče, že jsi to musela rpzchodit, to se mi nelíbí.

laura1972
7. dub 2017

@monikadeny dobré ráno 🙂 tak jak.jsi na tom? Už jsi testila? Dej pak foto 🙂

tynulinka122
7. dub 2017

Tak holky loučím se s Vámi, menzes pomalu jistě ale začíná tak všem co našli dvě // tak moc gratuluji a snad se tu zase s Vámi brzy uvidím paaa😉

monikadeny
7. dub 2017

No děvčata, tak já úplně sněhobílo. Do rána se na tom prostředním čárka malinko vybarvila, jak zaschla, tam duch je, ale ten večer a dnes ráno (dokonce jsem ani v noci neběhala, až v 5 ráno) - úplně bílo.

Co se zde komentářů týká, taky nechápu, že někdo sleduje jen stránky, nepíše a baví se tím, co ostatní prožívají, nebo si rýpne, at si zapisujem kondomy, vždyt asi moc dbře ví, že když se někdo snaaží o miminko....

...jsou to dle mého lidi, co otěhotní hned a vůbec neví, co to je opakovaně přijít nejen o zárodek, ale i o plod, ani to pochopit nemůžou.

...správně Lauro, at si založí svůl blog a nechají nás být...