Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky vite co me vzdycky pomuze,kdyz vidim toho svyho neviditelnyho ducha? Reknu si Ok, jestli tohle je pozitivni, jak pak vypada teda negativni?? No a je mi jasny,ze je to blbost, ze jsem si to zas jen vysnila..😉😘
@monikadeny není za co 🙂 asi jsem vážně maniak na lovení duchů 😀 určitě se tu ráno sejdeme s testíkama a snad ms nedorazí 🙂 pa zítra 🙂
@majaaa82 asi je to taky tím, že si toho tady některé z nás dost zažili a člověk, co to nezažil, nepochopí. Zvlášť když to trvá dlouho a už jen to čekání na ovulaci a pak jestli se zadařilo je stresující. A myslím, že tyhle stránky na koníku byly založené právě pro tenhle účel. A pokud se to někomu nelíbí, nikdo nikoho nenutí sem chodit a ať si založí svoje stránky když mu to vadí.Omlouvám se za svůj názor, ale mrzí mi, že někdo to tady odsuzuje. A co se týče testů a upravování do negativu, tak neříkám, že je to vždy 100%, ale ta šance tam je. Alespoň u mě to zatím vždycky tak bylo a tehu jsem byla. Takže to je můj názor.
@monikadeny
@janajens pred chvili lady max 10ka z ranni moci a carecka jeste slabsi nez,vcera temer zadna rekla bych 😢
Holky nic si z těch lidí nedělejte, nevím proč píší své nemístné komentáře do skupiny s názvem "Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte? ". Naděje je to jediné co v tuto dobu máme a doufáme že se zadaří. Tak si ji nenechte vzit😉
@janajens tak ja uz nevim ted jsem si delala ten druhy at ho teda "vypatlam a vyhodim" at to nemam doma a tam tohle
@ajulamamula no hezký 😉 krásná čárečka 😉
Dobré ranko všem ,tak u me se to přes noc zatím nerozjelo, furt jen takové růžové i trošičku tmavé růžové na toaletaku jinak nic ,tak jsem z toho jelen 😃😈
@denisa3101 vcera vypadaly takto
@ajulamamula jenže to máš jiný test 😉 porovnávají vždy stejnou značku po 2 dnech nejlépe 😉
@ajulamamula krásná carecka já dnes 32DC zatím se nic neděje pokud dneska nedorazí ráno udělám testik
@denisa3101 prave sem schvalne jinou znacku bo to byl mamatest a ten pry dela falesne. No volala sem sestricce mam se pokusit vydrzet do ct k memu dr pojud bych to nedala tak mzzu prijit kdykoliv a nabereme krev 🙂 presne pred 2roky jsem totiz měla mimodelozni tak se trochu bojim
@janajens me uklidnuje jen to ze,vzdy kdyz sem mela zpozdeni tak test a byl bílý tak druhy den sem to dostala 😂 a vcera test a dnes stale nic 😊
@ajulamamula takže už máš zpoždění? Já mám cykly rozházené ale nejdelší byl 32dni a to je dneska tak uvidíme zda dorazí či ne
@ajulamamula ten dnešní mohl být vadnej, zkus ještě jeden. Držím palce😀
Tenhle smajlík tam měl být 🙂
Ahoj děvčata, také mě moc mrzí, že se zde objevují nemístné komentáře a ten kdo si miminko opravdu přeje a už kvůli tomu hodně protrpěl, tak jen ten může pochopit, co každý cyklus zažíváme...
Teď je mně🙂...Včera večer jsem měla takové bolesti, že jsem to musela již rozchodit po bytě, už jsem si byla 100% jistá, že ms přijde, ale díky bohu dnes na WC nic, ale břicho bolí jako včera...Tak nevím, mám si kupovat test a zítra testnout? :(
@ajulamamula ja tam.krásně vidím 🙂
@ajulamamula
tyjo, super, tak se ti zadařilo 🙂
@katka9184
Kačko, zajsi raděj k doktorce, jestli máš křeče, že jsi to musela rpzchodit, to se mi nelíbí.
@monikadeny dobré ráno 🙂 tak jak.jsi na tom? Už jsi testila? Dej pak foto 🙂
Tak holky loučím se s Vámi, menzes pomalu jistě ale začíná tak všem co našli dvě // tak moc gratuluji a snad se tu zase s Vámi brzy uvidím paaa😉
No děvčata, tak já úplně sněhobílo. Do rána se na tom prostředním čárka malinko vybarvila, jak zaschla, tam duch je, ale ten večer a dnes ráno (dokonce jsem ani v noci neběhala, až v 5 ráno) - úplně bílo.
Co se zde komentářů týká, taky nechápu, že někdo sleduje jen stránky, nepíše a baví se tím, co ostatní prožívají, nebo si rýpne, at si zapisujem kondomy, vždyt asi moc dbře ví, že když se někdo snaaží o miminko....
...jsou to dle mého lidi, co otěhotní hned a vůbec neví, co to je opakovaně přijít nejen o zárodek, ale i o plod, ani to pochopit nemůžou.
...správně Lauro, at si založí svůl blog a nechají nás být...

@monikadeny nevím, na kterých testech je u tebe druhá čárka. Všechny testy máš bohužel negativní. Je to sice smutné, ale je to tak. Ani když je dáš stokrát do negativu a nebo různě upravíš. Zkus se zabavit jinak.