icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
simi1510
7. dub 2017

@ms.neomagic myslíš? Snad ne, třeba se budeš radovat 😉

lokin1991
7. dub 2017

ahoj děvčátka ptam se neuatale..protoze bych byla poprve tehu..hlavne jsem tu nova a furt to tu poznavam..jaky mate názor❤

majaaa82
7. dub 2017

@simi1510 Nerozhoduju, to máš pravdu, Pochopit, že profík je lepší, než tyhle pseudosoustrastný řeči ostatních snažilek, dá práci a musíš si k tomu dojít sama. Taky jsem ho už byla nucena vyhledat. Na ten paragraf ses evidentně nekoukla. Je to znásilnění. Tvůj výkřik o sexuální frustraci byl tedy šíleně hloupej, což ti, předpokládám, teď už došlo. Taky jsi zranila, nedělej ze sebe svatou. Nejsi tady jediná ženská, která má nějaké šrámy na duši.

Ale jedno vím jistě, tady je nevyléčíš. Ba naopak, ostatní tě strhnou do propasti s sebou.

simi1510
7. dub 2017

@majaaa82 Tak abys byla spokojená, byla jsem u doktora, už jsem to psala a rozhodně nijak nepomůže. Za to, že tě někdo zraní, si můžeš ale taky svým chováním sama. Nečekej milé chování od někoho, do koho sama kopeš. A dej mi laskavě, už pokoj, jo? Díky! Na jakékoliv tvé zprávy nereaguji, ignoruji.

tynulinka122
7. dub 2017

@lokin1991 gratuluji moc☺ ja jsem takové čárečky měla v listopadu ,ale jelikož se mi posunula ovulace tak jsem byla ve třetím týdnu ty jsi tak ve čtvrtým 😉jsi prostě mamina tak si to uzivej a držím palecky at je vše v pořádku 😉

simi1510
7. dub 2017

@lokin1991 Podle testů to vypadá, že jsi těhu a je to 1-2 týdny staré mimi 🙂 Potichu gratuluji!

arielka222
7. dub 2017

@lokin1991 já myslím ze to je jasný ;) gratuluji ;)

lokin1991
7. dub 2017

ve 4 tydny byt nemohu podle meho byla jsem 28.3 na gynde protoze jsem do spinila a rekl mi ze tam je volna tekutina nejaka nozna praskla cysta a to jsem mela HCG toho 28.3 jen 1..takze mi prijde ale zase blbost aby mi po tydnu hned vysly testy a i krev..dekuji za rady jste uzasny❤

simi1510
7. dub 2017

@lokin1991 Ono ne vždy mají hned pravdu doktoři 🙂 Příroda je mocná čarodějka 😉

katka9184
7. dub 2017

Taky se přidávám s gratulaci...Já budu testovat zítra, to bude čtvrtý den zpoždění, pokud do rána ms nedorazí, za to se samozřejmě modlím.
Ale bolesti jako u ms mám pořád a takové divné píchání😒

janajens
7. dub 2017

@katka9184 držím to moc palečky a dej určitě vědět snad na tom budeš lépe než já

lokin1991
7. dub 2017

@katka9184
kacenko ja mam taky bolesti mirne v podbrisku jak pri ms..ale to je prý normalni..budu drzet palecky❤💐🐞

laura1972
7. dub 2017

@lokin1991 také moc gratuluji a přeji hodně štěstí 🙂 🍀

simi1510
7. dub 2017

@katka9184 takto jsem to měla loni, když jsem si říkala, že po všech předchozích testování, že to bude jen zpožděná ms zase kvůli stresu... a stále pocit, jak když to dostanu až to pak bylo jasné a nepřišlo to... V té době jsem aspoň necítila příznaky u ovu.... jen to blbě u mě dopadlo no ☹

Tak držím palce!!!

katka9184
7. dub 2017

@lokin1991 děkuji moc 😘, já se právě bojím, že ta potvora dorazí,mám občas až takové divné křeče☹...Bojím se, snad tam.zitra ty dvě čárky budou, jinak.budu muset na vyvolavacku :/☹

lokin1991
7. dub 2017

@simi1510
největší strach z ceho mam aby to nebylo mimodelozne..nevis prosim jak bych to poznala jak jsem poprve ve vsem se moc stouram a chci vse znát..hrůza semnou..a taky se tadymoc nevyznam a nevim kam psát..kolikrat mam strach ze pisi nekomu do debaty🙈

janajens
7. dub 2017

Já mám nejspíš rozházené hormony odpoledne jsem malinko krvacela a teď zase 3h vůbec nic jen malinko krve tak už to fakt nechápu 😕

simi1510
7. dub 2017

@lokin1991 na mimoděložní nemysli hele! Prý se to pozná na tom, jak roste hcg, když spíše stagnuje a nezvyšuje se, jak by mělo, je tam ta možnost. Ale to ti řekne jen a jen doktor... ale nesmíš myslet negativně 😉

Takže jak se to říká, chovej se jako nastávající maminka, dávej na sebe pozor, opatruj se a hlavně pozitivní myšlenky 😉

lokin1991
7. dub 2017

@simi1510
tak minulý týden sem mela 1 a ted mam 404 tak uvidime bude vse v poradku😘

simi1510
7. dub 2017

@janajens takhle podobně to měla jedna holčina, kterou znám taky odsud... Ale u té byl problém po operacích a že tam měla nějakou stále sraženinku...

Kdyby se ti to nezdálo, tak je lepší jít k doktorovi, ať se na tebe podívá.

katka9184
7. dub 2017

@simi1510 Jee, tak to mi je moc líto...Já byla před měsícem na operaci, kde ke všemu ještě našli srůsty, čekají mě lázně, takže jsme si řekli, že se to stejně po operaci nepovede a nedělala jsem si iluze a teď meškám ms od úterý, od neděle bolesti v podbřišku, a tak dva dny křeče ale jen občas jako při silné ms a někdy to píchání...Tak vůbec nevím, jinak žádné jiné příznaky nemám...
Jen po ovulaci, asi tak šest dní v kuse mě jakoby brnelo dole, nevím jak to popsat, jako v ní nebo na ní... Zajímavé, ale ne nepříjemné.

janajens
7. dub 2017

@simi1510 já po žádné operaci nejsem a minulý. Měsíc jsem byla u ženské a řekla že jsem. Naprosto v pořádku a nic nebrání otěhotněni

majaaa82
Odpověď byla odstraněná
aleenka1234
7. dub 2017

@lokin1991 krásně pozitivní.

jullli
7. dub 2017

@lokin1991 to co videl dr uz bylo po ovulaci tudiz to i odpovida 🙂 kdy jsi mela posledni ms?

simi1510
7. dub 2017

@katka9184 jj, četla jsem to tu od tebe, ale tak uvidíš 🙂 Je pravda, že prostě příroda si poradí. A když to má vyjít, tak to vyjde 🙂

simi1510
7. dub 2017

@janajens Tak to snad nebude nic znamenat. A jak jsi na tom s termínem ms?

lokin1991
7. dub 2017

@jullli
zlaticko 13.3 ted bych mela mit..tak nevim co myslis?

janajens
7. dub 2017

@simi1510 zítra jsem to měla dostat dneska 32DC

simi1510
7. dub 2017

@janajens Může to být jak předzvěst ms, tak i jiný příznak 🙂